Cum sa scapi de un membru insistent? Sfaturi utile pe care le poti pune in practica!

08.04.2021
Cum sa scapi de un membru insistent? Sfaturi utile pe care le poti pune in practica!
Noua, femeilor, ne place sa ne simtim admirate, sa captam privirile oamenilor din jur si adoram complimentele. Insa, orice in viata are o limita, iar atunci cand un barbat se foloseste obsesiv de aceste lucruri pentru a ne atrage atentia, vrem doar sa fim lasate in pace!

Daca lucrezi ca model de videochat, probabil ca te-ai confruntat deja cu membri insistenti care isi doreau sa-ti stie numele real, adresa, detalii personale sau sa faci ceva cu care nu te simti confortabil.
Din fericire, in lumea virtuala, aceasta problema poate fi rezolvata usor! Poti apela la anumite tehnici, despre care poti citi mai multe informatii aici, iar daca admiratorul respectiv este nepoliticos sau prea insistent cu un subiect care te deranjeaza, poti discuta cu membrii echipei tale care vor gasi cea mai buna solutie pentru problema cu care te confrunti.

Insa, ce sa faci atunci cand ai un admirator nedorit in viata reala? Lucrurile se pot complica atunci cand un barbat dezvolta o pasiune iesita din comun pentru tine si te asalteaza cu apeluri, mesaje sau chiar cu aparitii surpriza.

De aceea, am decis sa iti oferim cateva sfaturi utile:

Spune-i clar ca nu iti doresti sa ai o relatie cu el

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa-i explici intr-un mod politicos, dar clar ca nu ii impartasesti sentimentele. Poti folosi exprimarea: “Sunt convinsa ca esti un barbat bun, dar nu exista compatibilitate intre noi”.

Nu ii transmite semnale gresite

Dupa ce i-ai spus ca nu iti doresti sa incepi o relatie cu el, nu il amagi prin mesaje contradictorii. Poate ca tu ti-ai dori sa pastrezi prietenia cu el sau sa te revansezi cumva pentru ca l-ai refuzat, dar trebuie sa stii ca orice gest pe care il vei face ar putea fi interpretat gresit.

Barbatul respectiv ar putea sa-si creeze sperante false, chiar daca tu esti doar politicoasa cu el, si ar putea insista din nou cu mesaje, apeluri sau alte metode.
cum sa scapi de un tip insistent
Evita o perioada de timp locurile pe care stii ca le frecventeaza

In cazul in care iti dai seama ca el inca spera la o relatie cu tine, este important sa pastrezi distanta. Nu te afisa in locurile pe care stii ca le frecventeaza, deoarece ar putea interpreta gresit prezenta ta acolo, si blocheaza-i numarul de telefon, dar si accesul la conturile tale de pe retelele de socializare.

Pentru ca respectivul barbat sa se dea “batut” in ceea ce te priveste, incearca sa eviti orice forma de comunicare sau interactiune cu el.

Nu te sfii sa ceri ajutor

Atunci cand lucrurile se agraveaza, in loc sa se amelioreze, trebuie sa ceri ajutor. Te simti urmarita? Traiesti cu teama? Vorbeste cu prietenii si membrii familiei tale, pentru ca ei sa stie prin ce treci si sa petreaca mai mult timp in compania ta, si mergi la politie pentru a depune o plangere.

Hartuirea este o fapta care se pedepseste prin lege, iar daca situatia o cere, este important sa apelezi la ajutorul organelor de ordine. Pune siguranta ta pe primul loc si ia masurile necesare pentru a duce o viata linistita!

Articole recente

Cum sa ai grija de tenul tau, daca esti model de videochat?

Cum sa ai grija de tenul tau, daca esti model de videochat?

Chiar daca aspectul fizic nu este neaparat un criteriu de selectie pentru meseria de model online, atunci…

Esti model de videochat? 5 carti de dezvoltare personala care te vor ajuta in cariera

Esti model de videochat? 5 carti de dezvoltare personala care te vor ajuta in cariera

Chiar daca in Romania exista multe prejudecati cu privire la industria divertismentului pentru adulti,…

Ce poti face cu incasarile pe care le vei avea ca model de videochat la Studio 20?

Ce poti face cu incasarile pe care le vei avea ca model de videochat la Studio 20?

Cu totii avem nevoie de multi bani, mai ales ca in prezent exista nenumarate metode de a-i cheltui.…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info