Cum sa scapi de un barbat care te place si este insistent? Sfaturi utile de la modelele de videochat!

08.04.2021
Cum sa scapi de un barbat care te place si este insistent? Sfaturi utile de la modelele de videochat!
Actualizat 2024
 
Noua, femeilor, ne place sa ne simtim admirate, sa captam privirile oamenilor din jur si adoram complimentele. Insa, orice in viata are o limita, iar atunci cand un barbat se foloseste obsesiv de aceste lucruri pentru a ne atrage atentia, vrem doar sa fim lasate in pace!
 
Daca lucrezi ca model de videochat, probabil te-ai confruntat deja cu membri insistenti care isi doreau sa-ti stie numele real, adresa, detalii personale sau sa faci ceva cu care nu te simti confortabil.
 
Din fericire, in lumea virtuala, aceasta problema poate fi rezolvata usor! Poti apela la anumite tehnici, despre care poti citi mai multe informatii AICI, iar daca un barbat care te place este nepoliticos sau prea insistent cu un subiect care te deranjeaza, poti discuta cu membrii echipei din studioul de videochat care vor gasi cea mai buna solutie pentru problema cu care te confrunti.
 
Insa ce sa faci atunci cand ai un admirator nedorit in viata reala? Lucrurile se pot complica atunci cand un barbat dezvolta o pasiune iesita din comun pentru tine si te asalteaza cu apeluri, mesaje sau chiar cu aparitii surpriza.
 
De aceea, am decis sa iti oferim cateva sfaturi utile:
 
Spune-i clar ca nu iti doresti sa ai o relatie cu el
 
Primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a indeparta un barbat care te place si este insistent este sa-i explici intr-un mod politicos, dar clar, ca nu ii impartasesti sentimentele. Poti folosi exprimarea: „Sunt convinsa ca esti un barbat bun, dar nu exista compatibilitate intre noi”. Este esential sa fii sincera si sa nu lasi loc de interpretari sau sperante false.
 
Nu ii transmite semnale gresite
 
Dupa ce i-ai spus ca nu iti doresti sa incepi o relatie cu el, nu il amagi prin mesaje contradictorii. Poate ca tu ti-ai dori sa pastrezi prietenia cu el sau sa te revansezi cumva pentru ca l-ai refuzat, dar trebuie sa stii ca orice gest pe care il vei face ar putea fi interpretat gresit.
 
Barbatul respectiv ar putea sa-si creeze sperante false, chiar daca tu esti doar politicoasa cu el, si ar putea insista din nou cu mesaje, apeluri sau alte metode de a intra in contact cu tine.
 
Evita o perioada de timp locurile pe care stii ca le frecventeaza
 
In cazul in care iti dai seama ca el inca spera la o relatie cu tine, este important sa pastrezi distanta. Nu te afisa in locurile pe care stii ca le frecventeaza, deoarece ar putea interpreta gresit prezenta ta acolo, si blocheaza-i numarul de telefon, dar si accesul la conturile tale de pe retelele de socializare.
 
Pentru ca respectivul barbat sa se dea „batut” in ceea ce te priveste, incearca sa eviti orice forma de comunicare sau interactiune cu el.
 
Nu te sfii sa ceri ajutor
 
Atunci cand lucrurile se agraveaza, in loc sa se amelioreze, trebuie sa ceri ajutor. Te simti urmarita? Traiesti cu teama? Vorbeste cu prietenii si membrii familiei tale, pentru ca ei sa stie prin ce treci si sa petreaca mai mult timp in compania ta, si mergi la politie pentru a depune o plangere. Sa ceri ajutor nu este un semn de slabiciune, ci dimpotriva, este un act de curaj si intelepciune.
 
Hartuirea este o fapta care se pedepseste prin lege, iar daca situatia o cere, este important sa apelezi la ajutorul organelor de ordine. Siguranta ta trebuie sa fie pe primul loc, iar luarea masurilor necesare este esentiala pentru a duce o viata linistita.
 
 
Intr-o lume atat de agitata si mereu ocupata, este important sa nu uitam sa avem grija de noi insine. Cu toate cerintele si provocarile vietii moderne, este usor sa ne pierdem in agitatia cotidiana si sa ignoram importanta mentinerii securitatii personale. Totusi, in mijlocul acestui tumult, trebuie sa ne amintim ca sanatatea si siguranta noastra sunt fundamentale.
 

Articole recente

O femeie sigura pe ea debordeaza de senzualitate! Strategii pentru cresterea increderii in sine ca model de videochat

O femeie sigura pe ea debordeaza de senzualitate! Strategii pentru cresterea increderii in sine ca model de videochat

Actualizat 2024   Atitudinea este cea mai fascinanta si debusolanta „haina” a unei…

Ce NU stiai despre femeile care fac videochat in Romania?

Ce NU stiai despre femeile care fac videochat in Romania?

* actualizat in 2024 Cu toate ca este o industrie legala si extrem de profitabila, videochatul este…

Vrei sa traiesti ca o regina? Devino model de videochat la Studio-20 si toate visurile tale se vor implini!

Vrei sa traiesti ca o regina? Devino model de videochat la Studio-20 si toate visurile tale se vor implini!

Studio-20, cel mai mare studio dedicat divertismentului virtual pentru adulti la nivel mondial, cu modele…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info