Iata ce intreaba fetele care ajung pentru prima data intr-un studio de videochat!

13.06.2019
Iata ce intreaba fetele care ajung pentru prima data intr-un studio de videochat!
In cei peste 18 ani de activitate, echipa Studio 20 a avut sansa sa cunoasca foarte multe tinere dornice sa intre in echipa unui studio de videochat cu prestigiu. In timpul discutiilor, fetele au adresat fel si fel de intrebari, iar cateva curiozitati au aparut o frecventa deosebit de mare. Tocmai de aceea, in acest articol vei putea descoperi raspunsurile celor mai des ridicate semne de intrebare, astfel incat sa ai toate informatiile necesare cladirii unei cariere de succes in cadrul celui mai mare studio de videochat din lume. 

Activitatea pe care modelele o intreprind intr-un studio de videochat este supusa legilor fiecarei tari, acest domeniu fiind privit exact ca toate celelalte. Unul dintre motivele pentru care Studio 20 a reusit sa fie considerat cel mai bun studio de videochat din lume este politica stricta pe care aceasta companie o are in privinta legalitatii. Astfel, Studio 20 este printre putinele studiouri de videochat din tara (poate chiar singurul) care ofera contract de artist-interpret, act aditional pentru venituri sigure si legale semnat la fiecare doua saptamani, conditii de lucru ireprosabile si echipament tehnic de ultima generatie. Mai mult decat atat, bonusurile lunare si beneficiile suplimentare te vor incanta! Tocmai pentru ca foarte multe oferte din acest domeniu promit foarte mult, insa nu respecta aproape niciodata intelegerile initiale, ne-am propus sa oferim raspunsuri la intrebarile pe care le-ai putea avea. 

Trebuie sa am un corp perfect pentru a fi model? 
Foarte multe fete vin la interviu cu aceasta preconceptie, insa un studio de videochat profesionist nu va judeca niciodata exclusiv dupa acest aspect. Studio 20 va pune accent pe inteligenta si capacitatea ta de seductie, astfel incat foarte important este modul in care te prezinti in fata camerei si personalitatea ta, nu aspectul fizic. Echipa de modele a acestui studio de videochat cu 18 locatii in intreaga lume este foarte mare, iar doamnele si domnisoarele cu care colaboram sunt femei puternice si increzatoare. 

Cat pot castiga? 
Orice studio de videochat promite castiguri fabuloase, insa Studio 20 garanteaza faptul ca vei scapa de grijile financiare inca din prima luna de activitate. Astfel, in primele 3 luni, venitul minim garantat este de 1.000 de dolari pe luna, iar apoi vei putea castiga intre 2.000 si 25.000 de dolari lunar, in functie de implicarea si profesionalismul de care dai dovada. Aceste sume de care se bucura modelele noastre nu reprezinta altceva decat rezultatul muncii lor si calitatea trainingurilor livrate de specialistii nostri. 

Care este programul de lucru? 
Evident, castigurile substantiale intr-un studio de videochat depind de timpul pe care il petreci online, astfel incat va trebui sa ai un minimum de 8 ore pe zi. Poti, in schimb, sa alegi intervalul orar in care sa lucrezi, avand la dispozitie ture de dimineata, de pranz sau de noapte. 

Ce documente sunt necesare la angajare? 
Pentru a putea intra in echipa de succes a celui mai bun studio de videochat din lume, Studio 20, nu vei avea nevoie decat de actul de identitate. N-avem nevoie de CV-uri, adeverinte sau recomandari. Singurul lucru de care trebuie sa fim siguri este faptul ca tu ai depasit varsta de 18 ani. 

Cum imi dau seama ca oferta este reala? 
Beneficiile de care te poti bucura intr-un studio de videochat cu prestigiu pot suna mult prea bine pentru conditiile generale de munca din tara, astfel incat multe tinere care ne trec pragul sunt neincrezatoare. Tocmai de aceea, noi oferim celor care doresc o cariera de succes intr-un studio de videochat de top posibilitatea de a se convinge personal de faptul ca ne respectam fiecare promisiune. 

Asadar, daca crezi ca activitatea de model intr-un studio de videochat profesionist ti se potriveste, atunci te asteptam cu drag la o discutie!

Articole recente

Vrei sa afli adevarul despre viata unui model de videochat? Afla chiar de la ea!

Vrei sa afli adevarul despre viata unui model de videochat? Afla chiar de la ea!

Jobul de model de videochat consta in realizarea unui show artistic, care este distribuit catre membrii…

Citate despre orgoliu: cand te ajuta si cand te impiedica sa evoluezi?

Citate despre orgoliu: cand te ajuta si cand te impiedica sa evoluezi?

Emotie complexa, orgoliul este o forma de incredere in propria persoana si de stima de sine, care poate…

Lucrezi intr-un studio de videochat? Iata ce teme de conversatie poti aborda cu admiratorii tai!

Lucrezi intr-un studio de videochat? Iata ce teme de conversatie poti aborda cu admiratorii tai!

Obtinerea succesului intr-un studio de videochat depinde foarte mult de personalitatea fiecarui model…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info