Cum a afectat pandemia industria videochatului

07.12.2020
Cum a afectat pandemia industria videochatului

Ceea ce în urmă cu câteva luni părea o situație ieșită din normalul cotidian, a devenit noua realitate. Cele mai dezvoltate industrii ale lumii au fost afectate de pandemia de  COVID-19, unele mai mult decât altele, și în fiecare zi asistăm la creșterea sau la căderea corporațiilor gigante.

Într-o noua realitate care pare a fi parte dintr-un scenariu ieftin Mad Max, ce mai poate fi considerat o necesitate?

Cum a afectat pandemia industria videochatului și dorința oamenilor de intimitate în mediul online? A afectat-o în vreun fel?

În timp ce rata șomajului crește de la o zi la alta, cu un scenariu optimist atingând maxim 9,7% anul acesta și unul pesimist de 13,3%, întrebarea din mintea tuturor pare a fi „Care este cel mai sigur loc de muncă?”.

Studio20 este cea mai mare franciză de studiouri de videochat din lume, numărând 33 de studiouri internaționale în 2020. Studio20 lucrează cu unele dintre cele mai bune modele de videochat din lume și cu cei mai buni traineri specializați, care sunt gata să le ajute să își maximizeze câștigurile.

Pe perioada carantinei impuse, mulți oameni au recurs la mediul online pentru a se întâlni cu prietenii sau pentru a cunoaște fata visurilor.

Nu este o surpriză faptul că industria videochatului și a întâlnirilor online a crescut, deoarece oamenii au mai mult timp liber și mai puține opțiuni pentru a o face în viața reală.

Studio20 a cunoscut o creștere semnificativă a numărului de modele care aplică pentru acest loc de muncă și #girlsfromstudio20 au înregistrat o creștere considerabilă a veniturilor lor.

Femeilor au dorit să lucreze online li s-a oferit posibilitatea de a face acest lucru în cel mai sigur mod posibil, deoarece limuzinele sunt trimise să ridice modelele de acasă, toate studiourile sunt igienizate la perfecție, iar personalul se ocupă de nevoile fiecărui model, astfel încât să fie în siguranță.

„Am început să lucrez ca model de videochat chiar după ce a început pandemia și nu-mi vine să cred că a fost nevoie de o pandemie pentru a mă face să iau cea mai bună decizie din viața mea. Nu numai că am câștigat în aceste luni mai mult decât am câștigat de-a lungul anilor mei la o slujbă „normală”, dar încrederea pe care mi-a dat-o jobul de model de videochat este incredibilă. Am lucrat ca asistentă personală pentru CEO-ul unei companii private. Zi de zi mă simțeam batjocorită, simțeam că fac muncă de sclav și mă recompensau cu niște bonusuri prostești sau insistau pe ideea că o vacanță este un cadou de la ei, nu ceva ce eu meritam. Am reușit să mă pun pe picioare în câteva luni, am construit o bază de membri care sunt fericiți să mă întâlnească de fiecare data când sunt online și am învățat atât de multe în această perioadă.” spune Daria, un model la Studio20 de 5 luni.

Instruirea oferită de către Studio20 s-a adaptat la climatul global actual și, astfel, trainerii și managerii au fost instruiți să învețe modelele cum să vorbească cu maiembrii și să le mențină moralul ridicat.

„Când s-a dat vestea că oamenii vor sta mai mult acasă, toată lumea credea că asta înseamnă mai mult timp petrecut online cu modelele sau mai mulți bani cheltuiți. Nu a fost exact așa, întrucât unii dintre membri locuiesc cu cineva sau și-au pierdut locul de muncă, deci conversațiile au mers mai repede, moralul a scăzut și principalele gânduri ale oamenilor erau legate de cum vor supraviețui pandemiei “, afirmă Valeria, trainer dedicat.

„Când ținem trainingurile cu modelele, le învățăm cum să asculte și să răspundă la negativitate într-un mod în care să determine membrul să stea mai mult cu ele și să se asigure că se vor întoarce. Am susținut acest lucru de multe ori – modelele sunt precum niște terapeuți. Nimic nu se compară cu a vorbi cu o femeie frumoasă care îți calmează mintea și te face să uiți de nebunia din jur”, a continuat Valeria.

Uitându-ne la câștigurile și la traficul din camerele modelelor de la Studio20, putem vorbi despre faptul că videochatul este jobul viitorului. Nu numai că modelele învață să lucreze cu oamenii, dar știu și cum să își gestioneze finanțele, să aibă o bună înțelegere a statutul problemelor economice mondiale și, cu siguranță, au o mulțime de oameni deștepți și de succes care le urmăresc și le iubesc.

Articole recente

Crezi ca e bine sa iti comunici emotiile? Iata parerea modelelor online de succes!

Crezi ca e bine sa iti comunici emotiile? Iata parerea modelelor online de succes!

Modelele cu experienta stiu ca, in domeniul industriei de divertisment online pentru adulti, nu calitatile…

​4 premii noi pentru Studio 20, la Live Cam Awards 2017

​4 premii noi pentru Studio 20, la Live Cam Awards 2017

Studio 20 a fost recompensat pentru performantele sale cu patru noi trofee in cadrul evenimentului Live…

Primele zile intr-un studio de videochat nu trebuie sa te ingrijoreze! Iata cateva recomandari!

Primele zile intr-un studio de videochat nu trebuie sa te ingrijoreze! Iata cateva recomandari!

Fiecare dintre noi are emotii in primele zile la un loc nou de munca, in special tinerele care lucreaza…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info