Promotie noiembrie - decembrie 2016: 500$ BONUS pentru fiecare model recomandat

27.09.2016
Promotie noiembrie - decembrie 2016: 500$ BONUS pentru fiecare model recomandat
Odata cu lansarea noului sediu Studio 20 Bucuresti Unirii, vine si o oferta promotionala de recrutare, valabila doar in lunile Octombrie, Noiembrie si Decembrie 2016: 500$ bonus pentru recomandarea un model de succes! 

Avem un sediu nou-nout cu camere superbe si o echipa pregatita si plina de entuziasm si ne propunem sa ajutam pana la 100 de modele sa castige bani alaturi de noi pana la finalul anului.

Dar mai mult decat camerele frumoase cu care ne laudam, incercam sa gasim si modelele potrivite. Studio 20 este un studio de videochat glamour. Cu alte cuvinte, nu cautam modele care se dezbraca rapid si pun accent pe partea sexuala, cautam fete inteligente, culte, ambitioase, bune cunoascatoare a limbii engleze, care vor sa castige bani si sa fie independente, care vor sa manipuleze si nu sa se lase manipulate. De multe ori, aceste fete nu citesc reclamele unui studio de videochat pentru ca "opinia publica" a decis ca este un job pentru proaste si pentru femei usoare. Nimic mai gresit, daca ma uit in jurul meu si sunt sigura ca 90% din colege au un IQ peste medie, o relatie stabila, multe dintre ele chiar familie si copii.

Deci, pentru ajunge la modelele care se potrivesc stilului nostru, canalele traditionale de recrutare nu ne ajuta, avem nevoie de voi, cei/cele care puteti vorbi cu ele si le puteti arata adevarata fata a jobului de model la Studio 20. Va faceti voua un bine, le faceti lor un bine. Iar usa noastra este mereu dechisa pentru cine vrea sa ne viziteze si sa vada ca tot ce scriem aici pe site este 100% realitate.

Daca aveti timp liber in urmatoarele 3 luni, cu putin efort si alergatura, cu multa implicare si daca va puneti mintea la contributie cu idei originale, aveti toate sansele sa atingeti 10 recomandari in 2 luni si 5.000$ ...
Pentru detalii trimiteti un mail la [email protected] si ... mult succes!

Articole recente

Ce este un mentor si cum te poate ajuta?

Ce este un mentor si cum te poate ajuta?

I-ai auzit pe oamenii din jur vorbind despre rolul important pe care l-a avut un mentor in viata lor…

Modelele Studio 20 din nou castigatoare si fericite!

Modelele Studio 20 din nou castigatoare si fericite!

Stiti deja ca modelele Studio20, #girlsfromstudio20 cum le place sa se prezinte, sunt fericite si implinite,…

Codul bunelor maniere pentru femei. Regulile de baza pe care o adevarata lady le stie!

Codul bunelor maniere pentru femei. Regulile de baza pe care o adevarata lady le stie!

Orice femeie se poate transforma intr-o adevarata lady, daca tine cont de regulile codului bunelor maniere.…

Spune-ti parerea!

Samoil ionut

Buna seara... As avea pe cine care ar fi interesat - 01.10.2016

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info