​Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume la Xbiz 2017

19.01.2017
​Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume la Xbiz 2017
Studio 20 a fost din nou incoronat lider incontestabil la nivel mondial, in cadrul celui mai important eveniment din lume din industria videochatului: Xbiz 2017, care a avut loc pe 12 ianuarie, la Los Angeles, in Statele Unite ale Americii. Studioul nostru de videochat si-a adjudecat marile trofee ale galei: Cam Studio of the Year si Live Cam Model of the Year, prin Devious Angel, unul dintre cele mai de succes modele ale noastre.

Industria videochatului numara diverse evenimente internationale, care aduc impreuna modele, site-uri si studiouri de videochat, dar si companii de publicitate, marketing, trafic, plati si numeroase alte servicii necesare. Xbiz 2017 este considerat unul dintre cele mai importante festivaluri de profil din lume, impreuna cu  GFY/AVN Awards si are loc in fiecare an, in luna ianuarie, la Los Angeles, California. Aceasta gala onoreaza performerii din industria de divertisment pentru adulti, dominata din ce in ce mai mult de live cams.

In 2016, Studio 20 a inregistrat numeroase performante, prin castigarea celor mai ravnite premii din domeniu: Best Cam Studio of the Year, la gala GFY; Best Cam Studio la AW Summit; Cam Studio of the Year la LalExpo si Best Cam Studio la YNOT Awards, dar si prin inaugurarea a sase noi locatii in Bucuresti (Studio 20 Unirii si Studio 20 Men), Cluj -Napoca, Timisoara, Craiova si Los Angeles, SUA.In 2017, Studio si-a confirmat suprematia in domeniul videochatului, odata cu prestigiosul eveniment de pe 12 ianuarie, de la Los Angeles. In prezenta a peste 1000 de participanti, la Xbiz2017, Studio 20 si Devious Angel au urcat pe scena pentru a primii marile premii ale serii: Cam Studio of the Year si Live Cam Model of the Year, dovedind inca o data ca munca in echipa, pasiunea si ambitia sunt ingredientele necesare in reteta succesului. “Respect”, a declamat Devious Angel, cand a urcat pe scena pentru a-si primi trofeul. Cel mai bun model de videochat de la Studio 20 a anuntat apoi ca acest premiu este doar inceputul unei serii de rezultate pozitive.

Xbiz este un eveniment care reuneste numeroase segmente ale industriei de divertisment pentru adulti pentru a detecta noi oportunitati de afaceri si a onora cele mai sonore nume din acest domeniu. In cadrul acestuia, site-urile, modelele si studiourile de videochat se conecteaza la ultimele trenduri pe aproape toate segmentele de piata, pentru a tine pasul cu acestea si pentru a se dezvolta optim.


(Foto: Devious Angel, Live Cam Model Of The Year, Xbiz 2017)
 
Studio 20, patru ani de performante

1 ianuarie 2013 a fost ziua in care a luat nastere Studio 20, intr-o vila cu zece camere, din zona Garii de Nord, din Bucuresti. In primul an de activitate, a avut doar 12 modele, dar echipa din spate a facut tot posibilul sa creasca acest brand, prin multa munca, dedicare, ambitie si profesionalism. In 2014, Studio 20 a devenit din ce in ce mai cunoscut in aceasta bransa, iar numarul modelelor a inceput sa creasca. Tot atunci, s-a dezvoltat intreaga structura, care sta la baza succesului nostru international. In urmatorii ani, Studio 20 s-a concentrat pe nisa de videochat glamour si pe dezvoltarea francizei, iar in februarie 2015 a deschis o noua locatie, mult mai mare si mai luxoasa, in Piata Victoriei, din Bucuresti.

Un an mai tarziu, Studio 20 s-a extins in cele mai importante orase din Romania: Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, dar si la Los Angeles, SUA. Tot in 2016, in Bucuresti, s-a deschis Studio 20 Unirii, cel mai mare studio de videochat din lume si Studio 20 Men, unde se face videochat pentru barbati. In aceste conditii, nu este de mirare ca studioul nostru de videochat a devenit favoritul festivalurilor internationale, unde a colectat premii peste premii si si-a dezvoltat reteaua de parteneri.

Studio 20 a demonstrat ca este o masinarie de recrutare si formare a modelelor de videochat cu succes international, modele care castiga pana la 10.000 de dolari lunar si au sute de mii de fani in intreaga lume. Daca vrei sa te alaturi unei echipe de succes si sa pui bazele unei cariere adevarate, contacteaza un reprezentant al companiei noastre si vino la un interviu. Vei afla totul despre videochat si despre modul in care iti poti indeplini visele alaturi de Studio 20.
 

Articole recente

Sparge gheata prin aceste tehnici! Cum sa incepi o conversatie cu membrii site-urilor de videochat

Sparge gheata prin aceste tehnici! Cum sa incepi o conversatie cu membrii site-urilor de videochat

Actualizat 2024   La debutul in videochat, ti se poate parea destul de greu sa incepi o discutie…

​4 premii noi pentru Studio 20, la Live Cam Awards 2017

​4 premii noi pentru Studio 20, la Live Cam Awards 2017

Studio 20 a fost recompensat pentru performantele sale cu patru noi trofee in cadrul evenimentului Live…

​Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume la Xbiz 2017

​Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume la Xbiz 2017

Studio 20 a fost din nou incoronat lider incontestabil la nivel mondial, in cadrul celui mai important…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info