ROMINA: ÔÇ×Sunt model de VIDEOCHAT, iar meseria pe care o am este una foarte serioas─â ╚Öi foarte satisf─âc─âtoare din punct de vedere financiarÔÇŁ

20.11.2018
ROMINA: ÔÇ×Sunt model de VIDEOCHAT, iar meseria pe care o am este una foarte serioas─â ╚Öi foarte satisf─âc─âtoare din punct de vedere financiarÔÇŁ

Videochatul a devenit un subiect tot mai discutat recent, cu persoane care vorbesc tot mai deschis despre aceast─â meserie ╚Öi care î╚Öi asum─â ceea ce fac. Am rugat-o pe colaga noastra Romina, de la Studio 20 Arad, sa ne spuna cateva cuvinte despre experienta ei ca model de videochat. Romina este o tân─âr─â de 19 de ani care încearc─â s─â se afirme în aceast─â industrie ╚Öi care se love╚Öte zilnic de acelea╚Öi situa╚Ťii cu care ne confrunt─âm to╚Ťi la locul de munc─â. 

– Ce ne po╚Ťi spune despre videochat?

– Meseria pe care eu o am în cadrul Studio20 este una foarte serioas─â ╚Öi foarte satisf─âc─âtoare din punct de vedere financiar. Câ╚Ötigurile depind în totalitate de tine ╚Öi de motiva╚Ťia ta. Practic, dac─â vrei s─â faci bani ╚Öi e╚Öti o persoan─â serioas─â, putem vorbi de sume mari. În schimb, dac─â e╚Öti ceva mai comod─â, acest lucru se va reflecta în încas─âri. ╚Üine 100% de tine.

– Ai avut experien╚Ť─â anterioar─â în acest domeniu?

– Da. Am lucrat de acas─â pe un site deschis oricui ╚Öi din p─âcate, aceasta a fost o experien╚Ť─â neplacuta. Eram eu singur─â, f─âr─â niciun sprijin din partea unei echipe, a╚Öa cum este acum, nimeni nu mi-a spus ce e bine s─â fac sau s─â evit pentru a nu ma demotiva. Nu eram sigur─â c─â Studio 20 va fi altfel, dar pot s─â spun c─â am fost aproape ╚Öocat─â de cât profesionalism am întâlnit aici.

– Cum arat─â o zi obi╚Öuit─â pentru tine?

– M─â trezesc, vin la lucru, iar dac─â timpul îmi permite stau la o cafea cu colegii ╚Öi colegele. Apoi m─â aranjez, m─â îmbrac în outfitul ales de mine ╚Öi intru în pielea personajului meu. Pauze îmi iau la câteva ore sau când simt nevoia, nu mi s-a impus niciodat─â un timp limitat. Tot ce trebuie s─â fac, îns─â, este s─â anun╚Ť echipa de suport atunci câd m─â loghez sau deloghez.

– Cum te-a schimbat pe tine aceast─â experien╚Ť─â?

– Am ajuns s─â m─â cunosc eu pe mine. Am avut parte de mult suport din partea colegilor, mi-a crescut nivelul de încredere în mine ╚Öi trebuie s─â recunosc c─â ╚Öi în rela╚Ťiile de zi cu zi am alt─â abordare. De asemenea, am avansat foarte mult cu limba englez─â iar la partea de cultur─â general─â sunt mult mai bine informat─â despre ce se întâmpl─â în lume.

– Cât ai câ╚Ötigat în prima ta lun─â?

– Îmi aduc perfect aminte c─â am f─âcut 600$ în primele 3 zile, ceea ce a fost „Wow!”. În prima lun─â lucrat─â am avut venituri cumulate de peste 3000$.

– Trebuie s─â ar─â╚Ťi cumva anume pentru a fi model de videochat?

– Nu. Aspectul nu conteaz─â atâta timp cât e╚Öti îngrijit─â. Am înv─â╚Ťat c─â po╚Ťi fi o persoan─â care nu se încadreaz─â în standardele clasice de frumuse╚Ťe ╚Öi s─â fii foarte apreciat─â de membri. Cum spuneam mai devreme, conteaz─â cât efort depui în fa╚Ťa camerei pentru a te face apreciat─â.

– Ce ne po╚Ťi spune despre membri?

– Sunt de toate felurile ca ╚Öi personalitate, marea majoritate fiind din SUA. Unora le plac picioarele mele, altora p─ârul, hainele, sau felul în care dansez. Sunt b─ârba╚Ťi care m─â plac pentru felul meu de a fi ╚Öi b─ârba╚Ťi care sunt atra╚Öi fizic de mine. Unii dintre ei sunt cu mine de la început, iar eu m-am ata╚Öat la rândul meu de ei.

– Ai fost vreodat─â obligat─â s─â faci ceva cu care nu ai fost confortabil─â?

– Niciodat─â. Este strict alegerea mea ce fac în fa╚Ťa camerei.

– De ce surprize pl─âcute ai avut ai avut parte de la membrii t─âi?

– Pe platforma pe care ne log─âm noi, ei pot doar s─â îmi fac─â surprize virtuale, care constau în credite. De altfel, ei nu îmi pot trimite nimic fizic, pentru c─â acest lucru ar însemna s─â îmi cunoasc─â identitatea real─â, iar Studio 20 protejeaz─â acest lucru.

– ╚śtiu c─â ai câ╚Ötigat o excursie. În ce context?

– A existat un concurs în care modelul care aduce cele mai multe încas─âri într-o perioad─â poate câ╚Ötiga o excursie la alegere între mai multe destina╚Ťii. Eu am ales Maldive ╚Öi urmeaz─â s─â plec în februarie, împreun─â cu alte modele de la celalate studiouri.

– Care este percep╚Ťia lumii despre videochat?

– Eu am primit ╚Öi laude ╚Öi critici. Pe de o parte, nu îi condamn pe cei care m─â judec─â, pentru c─â ╚Öi eu, înainte s─â fac videochat într-un cadru profesionist, aveam o p─ârere foarte proast─â despre acest domeniu. Dar am înv─â╚Ťat s─â nu las s─â m─â afecteze p─ârerile altora, ╚Ötiind c─â lumea te judec─â indiferent de ce faci. Important e s─â fii tu mul╚Ťumit de tine ╚Öi de munca ta.

– Ce ai sf─âtui o persoan─â care nu este sigur─â asupra acestei cariere?

– O sf─âtuiesc s─â vin─â pân─â la Studio 20 sau s─â dea un telefon ╚Öi s─â se conving─â c─â este o alegere foarte inspirat─â. Aici ai parte de suport de la colegi ╚Öi colege, aparatur─â modern─â, lec╚Ťii de englez─â, cultur─â general─â, ╚Öedin╚Ťe foto profesioniste, suport financiar ╚Öi multe alte avantaje b─âne╚Öti. ╚śi chiar dac─â nu va alege s─â fac─â o carier─â în videochat, poate va putea povesti mai departe unei prietene.

Articole recente

Top 5 motive sa lucrezi ca model de videochat la Studio 20

Top 5 motive sa lucrezi ca model de videochat la Studio 20

In prezent, gasirea unui loc de munca bine platit, care nu necesita experienta sau "pile",…

Cum te pot ajuta aplicatiile de dating sa te pregatesti pentru videochat?

Cum te pot ajuta aplicatiile de dating sa te pregatesti pentru videochat?

Te tenteaza sa devii model de videochat, dar nu ai suficient curaj incat sa pui aceasta idee in aplicare?…

Flirtul - cea mai puternica

Flirtul - cea mai puternica "arma" pe care o poti folosi ca model de videochat!

Munca intr-un studio de videochat poate fi extrem de placuta pentru o femeie. Reprezentantele sexului…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info