ROMINA: „Sunt model de VIDEOCHAT, iar meseria pe care o am este una foarte serioasă și foarte satisfăcătoare din punct de vedere financiar”

20.11.2018
ROMINA: „Sunt model de VIDEOCHAT, iar meseria pe care o am este una foarte serioasă și foarte satisfăcătoare din punct de vedere financiar”

Videochatul a devenit un subiect tot mai discutat recent, cu persoane care vorbesc tot mai deschis despre această meserie și care își asumă ceea ce fac. Am rugat-o pe colaga noastra Romina, de la Studio 20 Arad, sa ne spuna cateva cuvinte despre experienta ei ca model de videochat. Romina este o tânără de 19 de ani care încearcă să se afirme în această industrie și care se lovește zilnic de aceleași situații cu care ne confruntăm toți la locul de muncă. 

– Ce ne poți spune despre videochat?

– Meseria pe care eu o am în cadrul Studio20 este una foarte serioasă și foarte satisfăcătoare din punct de vedere financiar. Câștigurile depind în totalitate de tine și de motivația ta. Practic, dacă vrei să faci bani și ești o persoană serioasă, putem vorbi de sume mari. În schimb, dacă ești ceva mai comodă, acest lucru se va reflecta în încasări. Ține 100% de tine.

– Ai avut experiență anterioară în acest domeniu?

– Da. Am lucrat de acasă pe un site deschis oricui și din păcate, aceasta a fost o experiență neplacuta. Eram eu singură, fără niciun sprijin din partea unei echipe, așa cum este acum, nimeni nu mi-a spus ce e bine să fac sau să evit pentru a nu ma demotiva. Nu eram sigură că Studio 20 va fi altfel, dar pot să spun că am fost aproape șocată de cât profesionalism am întâlnit aici.

– Cum arată o zi obișuită pentru tine?

– Mă trezesc, vin la lucru, iar dacă timpul îmi permite stau la o cafea cu colegii și colegele. Apoi mă aranjez, mă îmbrac în outfitul ales de mine și intru în pielea personajului meu. Pauze îmi iau la câteva ore sau când simt nevoia, nu mi s-a impus niciodată un timp limitat. Tot ce trebuie să fac, însă, este să anunț echipa de suport atunci câd mă loghez sau deloghez.

– Cum te-a schimbat pe tine această experiență?

– Am ajuns să mă cunosc eu pe mine. Am avut parte de mult suport din partea colegilor, mi-a crescut nivelul de încredere în mine și trebuie să recunosc că și în relațiile de zi cu zi am altă abordare. De asemenea, am avansat foarte mult cu limba engleză iar la partea de cultură generală sunt mult mai bine informată despre ce se întâmplă în lume.

– Cât ai câștigat în prima ta lună?

– Îmi aduc perfect aminte că am făcut 600$ în primele 3 zile, ceea ce a fost „Wow!”. În prima lună lucrată am avut venituri cumulate de peste 3000$.

– Trebuie să arăți cumva anume pentru a fi model de videochat?

– Nu. Aspectul nu contează atâta timp cât ești îngrijită. Am învățat că poți fi o persoană care nu se încadrează în standardele clasice de frumusețe și să fii foarte apreciată de membri. Cum spuneam mai devreme, contează cât efort depui în fața camerei pentru a te face apreciată.

– Ce ne poți spune despre membri?

– Sunt de toate felurile ca și personalitate, marea majoritate fiind din SUA. Unora le plac picioarele mele, altora părul, hainele, sau felul în care dansez. Sunt bărbați care mă plac pentru felul meu de a fi și bărbați care sunt atrași fizic de mine. Unii dintre ei sunt cu mine de la început, iar eu m-am atașat la rândul meu de ei.

– Ai fost vreodată obligată să faci ceva cu care nu ai fost confortabilă?

– Niciodată. Este strict alegerea mea ce fac în fața camerei.

– De ce surprize plăcute ai avut ai avut parte de la membrii tăi?

– Pe platforma pe care ne logăm noi, ei pot doar să îmi facă surprize virtuale, care constau în credite. De altfel, ei nu îmi pot trimite nimic fizic, pentru că acest lucru ar însemna să îmi cunoască identitatea reală, iar Studio 20 protejează acest lucru.

– Știu că ai câștigat o excursie. În ce context?

– A existat un concurs în care modelul care aduce cele mai multe încasări într-o perioadă poate câștiga o excursie la alegere între mai multe destinații. Eu am ales Maldive și urmează să plec în februarie, împreună cu alte modele de la celalate studiouri.

– Care este percepția lumii despre videochat?

– Eu am primit și laude și critici. Pe de o parte, nu îi condamn pe cei care mă judecă, pentru că și eu, înainte să fac videochat într-un cadru profesionist, aveam o părere foarte proastă despre acest domeniu. Dar am învățat să nu las să mă afecteze părerile altora, știind că lumea te judecă indiferent de ce faci. Important e să fii tu mulțumit de tine și de munca ta.

– Ce ai sfătui o persoană care nu este sigură asupra acestei cariere?

– O sfătuiesc să vină până la Studio 20 sau să dea un telefon și să se convingă că este o alegere foarte inspirată. Aici ai parte de suport de la colegi și colege, aparatură modernă, lecții de engleză, cultură generală, ședințe foto profesioniste, suport financiar și multe alte avantaje bănești. Și chiar dacă nu va alege să facă o carieră în videochat, poate va putea povesti mai departe unei prietene.

Articole recente

Cele mai eficiente trucuri pentru un par cu volum. Pune-le in practica!

Cele mai eficiente trucuri pentru un par cu volum. Pune-le in practica!

Iti doresti de multa vreme sa ai un par cu volum, care sa atraga toate privirile? Podoaba capilara este…

​Cel mai bun studio de videochat legal: Studio 20

​Cel mai bun studio de videochat legal: Studio 20

Romania este capitala industriei internationale de videochat, cu mii de studiouri in cele mai importante…

5 motive sa NU lucrezi la Studio 20

5 motive sa NU lucrezi la Studio 20

Zilnic citim minciuni reclame ale studiourilor de videochat in care ni se dau motive pentru…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info