Studio 20 - cel mai bun studio de videochat in cadrul galei internationale Xbiz pentru al doilea an consecutiv

24.01.2018
Studio 20 - cel mai bun studio de videochat in cadrul galei internationale Xbiz pentru al doilea an consecutiv
Inca o data, anul incepe exceptional pentru Studio 20. La primul si cel mai important eveniment din industria de videochat, care s-a desfasurat saptamana trecuta in Los Angeles (America), ne-am adjudecat, pentru cel de-al doilea an consecutiv, cele mai importante premii ale galei XBIZ 2018, respectiv „Cam Studio of the Year” pentru toate sediile Studio 20 si „Live Cam Model of the Year - Male” prin Ethan Joy, unul dintre cele mai de succes modele masculine ale Studio 20 Men.

Dorinta noastra este sa “excelam impreuna” cu modelele noastre, prin eforturi constante si investitii permanente in cel mai bun training de videochat, locatii exclusiviste, realizate cu mare atentie la detalii, respect si multa munca. Tocmai de aceea, am dovedit in fata tuturor participantilor de la XBIZ 2018 ca meritam din plin aceste premii.

Nu am castigat intamplator pentru cel de-al doilea an la rand titlul de "cel mai bun studio de videochat din lume". Suntem o echipa pasionata de ceea ce facem, suntem ambitiosi si dornici sa demonstram ca Romania este un concurent de temut in adjudecarea celor mai importante premii din industrie.

La Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, respectul, pasiunea si seriozitatea ne aduc impreuna pe cele mai cunoscute scene ale industriei de videochat si ne motiveaza sa fim doar cei mai buni. In industria de videochat, alaturi de gala GFY Awards, unde am castigat si premiul pentru cel mai bun studio in 2015 si 2016, Xbiz Awards este cel mai important eveniment al anului, care se desfasoara la inceputul lui ianuarie, in Statele Unite ale Americii.Totodata, aceasta gala este mediul cel mai bun de a face schimb de idei, de a ne conecta la tendintele actuale din industrie, de a detecta noi oportunitati de business si de a tine pasul cu acestea. In orice colt al lumii, videochatul este o activitate respectata, mai ales prentru ca iti poti pune in valoare atuurile personale si cu ajutorul celui mai bun training, poti sa castigi admiratie, bani si cele mai importante premii din industrie. De aceea, munca noastra a fost recompensata cu premii precum: Best Cam Studio of the Year, la gala GFY; Best Cam Studio la AW Summit; Cam Studio of the Year la LalExpo si Best Cam Studio la YNOT Awards.

Si pentru ca videochatul este in continua dezvoltare, evenimentele internationale din fiecare an reunesc la aceeasi masa modele, site-uri si studiouri de videochat, dar si companii de publicitate, marketing, trafic, plati si numeroase alte servicii necesare in acest domeniu de actualitate. Studio 20, studioul de videochat unde poti avea o cariera de succes, este o prezenta constanta in cadrul tuturor galelor prestigioase din industria de entertainment online, semn ca dedicarea de care intreaga echipa da dovada nu ramane neobservata.

Principalele ingrediente pentru succesul profesional sunt reprezentate de faptul ca suntem orientati catre succes, suntem open-minded, invatam permanent, niciodata nu spunem ca stim prea multe si construim relatii trainice cu modelele noastre de videochat si intreaga echipa.

Fiecare zi in sanul familiei Studio 20, cum ne place sa ne numim, este o oportunitate de a descoperi lucruri noi, de a ni le insusi si a le impartasi. Si tu poti face parte din familia noastra, daca alegi acum sa faci videochat la unul dintre studiourile noastre. “Excelam impreuna” nu este un simplu motto, ci deviza noastra din fiecare zi de activitate.

Suntem cel mai bun studio de videochat legal, unde tu iti poti construi o cariera fulminanta. Iti oferim training profesional, contract de artist-interpret, semnat chiar din prima zi, un mediu de munca placut si confortabil, cu tehnologie de ultima generatie si suport tehnic 24/7. In plus, te sustinem si te motivam constant cu bonusuri si comisioane cumulative, prin care iti dovedim ca esti foarte importanta pentru noi.

Articole recente

Totul despre importanta alegerii unui model in viata

Totul despre importanta alegerii unui model in viata

Alegerea unui model in viata este importanta, chiar daca nu multa lume este constienta de acest fapt.…

Rezolutii pentru 2022. Ce obiective sa stabilesti pentru anul care urmeaza?

Rezolutii pentru 2022. Ce obiective sa stabilesti pentru anul care urmeaza?

La sfarsitul fiecarui an, ne gandim la lucrurile pe care vrem sa le indeplinim in anul care urmeaza.…

„Excelam impreuna” si in videochatul pentru barbati!

„Excelam impreuna” si in videochatul pentru barbati!

La Studio 20 nu doar modelele feminine exceleaza alaturi de noi si fac o cariera de succes, ci si modelele…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info