Douglas Richter, unul dintre cei mai importanti “veterani” ai industriei de videochat se alatura echipei Studio 20

11.12.2018
Douglas Richter, unul dintre cei mai importanti “veterani” ai industriei de videochat se alatura echipei Studio 20
Douglas Richter, una dintre cele mai cunoscute figuri din industria videochatului si presedinte al Bright Guys Inc., este noul consultant de business pentru compania Studio 20, divizia America de Nord. Dupa 22 de ani in aceasta bransa si cu o experienta vasta ca model, trainer, manager de studio si manager de produs, Douglas va prelua operatiunile zilnice ale studiourilor nord-americane existente si va dezvolta noi oportunitati de afaceri pentru aceasta franciza.

"Suntem incantati sa lucram cu Douglas, reputatia sa solida si cunostintele extinse despre videochat vor fi acum disponibile exclusiv pentru modelele Studio 20. Datorita dedicarii si pasiunii sale autentice pentru aceasta meserie, modelele il iubesc si partenerii de afaceri il respecta. Studio 20 si Douglas sunt o potrivire perfecta pentru a creste marca Studio 20 chiar mai puternica decat este la ora actuala. Scopul nostru pentru anul 2019 este sa ajungem la 10 studiouri de videochat in SUA si Canada, iar cu Douglas in echipa Studio 20, cu siguranta vom reusi ceea ce ne-am propus ", a mentionat Mugur Frunzetti, CEO Studio 20.

Studio 20 are un istoric lung al excelentei, "Excelam impreuna" fiind nu numai motto-ul companiei, ci si esenta acestei afaceri, care, combinata cu experienta lui Douglas Richter, realizeaza o sinergie nemaivazuta pana acum. Mai precis, Douglas Richter va avea functia de consultant de afaceri pentru compania Studio 20, oferind o perspectiva noua asupra fiecarui aspect legat de trainingul si formarea modelelor de top. De asemenea, va oferi ownerilor de franciza Studio 20 o perspectiva valoroasa asupra succesului promovarii modelelor, importantei construirii imaginii brandului si crearii de noi oportunitati de afaceri. De la traininguri la instrumente de promovare, putini inteleg acest domeniu la fel de bine cum o face Douglas Richter, iar aceasta colaborare intre acesti doi jucatori cheie se va dovedi a fi o miscare strategica extrem de benefica pentru ambele parti.

"Sunt extrem de incantat de ocazia de a fi consultant de afaceri pentru compania Studio 20. Avem cateva idei uimitoare pentru imbunatatirea modului in care isi desfasoara activitatea atat modelele, cat si studiourile noastre. Studio 20 este brandul alaturi de care am decis sa ma pozitionez in continuare, deoarece cred ca imi va permite sa continui sa cresc si sa evoluez foarte mult in aceasta industrie. Am avut intotdeauna un respect profund pentru Mugur, pentru ca este o persoana integra, directa, care isi respecta intotdeauna promisiunile. Astept cu nerabdare sa pun in aplicare strategia pe care am pus-o la punct pentru reteaua Studio 20 si partenerii lor, deoarece cred sincer ca aici pot sa fac cea mai mare schimbare si sa ajut la atingerea potentialului maxim al brandului Studio 20.", a declarat Douglas Richter.

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL