​Angajari videochat: Cum identifici membrii platitori de pe site-uri

13.11.2015
​Angajari videochat: Cum identifici membrii platitori de pe site-uri
Cum gasesti membrii site-urilor de videochat, care sunt dispusi sa plateasca bani seriosi pentru un show privat cu un model? Cum stii cine sunt cei care baga adanc mana in buzunar pentru a-si petrece timpul in compania ta? Pentru un model de videochat este destul de greu sa trieze interlocutorii de pe chat. Nu stii niciodata pe cine sa ignori si pe cine sa te concentrezi. Asa ca Studio 20 s-a gandit sa dea o mana de ajutor fetelor care vor sa se realizeze din punct de vedere financiar prin angajari videochat.

Statisticile spun ca doar 15% dintre membrii site-urilor de videochat cumpara show-uri private, ceea ce inseamna ca munca unui model de selectare a celor care ii vor plati salariul este destul de dificila. Acesta trebuie sa vorbeasca cu toti cei de pe chat, insa in acelasi timp trebuie sa se concentreze doar pe anumiti membri. De aceea, trainingul care urmeaza imediat dupa angajari videochat este esential, caci numai asa inveti sa-i diferentiezi pe cei care iti pot mari castigurile de cei care vor doar sa-ti iroseasca timpul pretios. In continuare, te vom invata la ce anume sa fii atenta si cum poti convinge barbatii de pe chat sa intre cu tine in privat, unde sunt nevoiti sa plateasca.
 
 1. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii este ca majoritatea membrilor platitori nu stau de vorba mult pe chat. Ei prefera sa studieze fetele, pana gasesc una pe gustul lor, cu care interactiuneaza doar in privat, asa ca in general sunt cei mai linistiti de pe chat. De aceea, jobul tau, ca model care a apelat la angajari videochat, este sa captezi interesul tuturor, chiar si a celor care nu spun prea multe. Din punct de vedere statistic, acestia se dovedesc cei mai generosi, asa ca scopul tau este sa te concentrezi mai ales pe acestia si sa-i intrebi daca au mai cumparat pana atunci un show privat de pe acel site. Astfel nu pui presiune pe ei, caci nu este o intrebare directa. Daca iti raspund negativ, mai mult ca sigur ca nu vor fi dispusi nici acum sa plateasca, dar daca raspunsul este pozitiv, atunci toate eforturile tale trebuie sa se focuseze pe ei.
   
 2. Varsta este un factor foarte important, care merita luat in considerare. Majoritatea barbatilor care platesc, mai ales pentru show-uri private lungi, au peste 30 de ani, asa ca identifica-i pe acestia si insista asupra lor. Sansele de reusita sunt mult mai mari cu aceasta categorie de varsta decat cu cei de 20-25 de ani.
   
 3. Un alt lucru esential in aceasta meserie este sa cunosti profilul membrului platitor si motivele pentru care el se afla acolo. Numai asa vei stii ce-l intereseaza cu adevarat si cum sa faci sa-l multumesti, astfel incat sa vrea sa se intoarca si sa-l fidelizezi. In principiu, trebuie sa te intrebi de ce cauta compania ta pe Internet? Ce anume il determina sa se refugieze in mediul online pentru a beneficia de compania unei femei frumoase si sofisticate ca tine, care face cariera in angajari videochat? Poate ca nu a avut prea mult succes in dragoste sau are o sotie/iubita puritana si tanjeste dupa o femeie adevarata, cu care poate lega o relatie cu adevarat intima. Sau poate pe site-urile de videochat nu trebuie sa concureze cu alti barbati pentru atentia ta. De obicei, cand membrii platitori gasesc un model care le place, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere al personalitatii, trec direct la actiune si cumpara un show privat.
   
 4. Dupa ce ai reusit sa identifici membrul platitor si sa-l convingi sa petreaca timpul in compania ta, este important sa-ti concentrezi eforturile pentru a-l pastra. Insa cea mai mare greseala a modelelor, care apeleaza la angajari videochat, este sa traga de timp in privat, pentru a castiga cat mai mult. Ideea principala asta e, insa trebuie sa o faci foarte subtil, fara sa-i pierzi interesul. Acesti membri nu sunt deloc naivi, ei stiu ca platesc fiecare minut alaturi de tine si ca modelele fac tot posibilul sa lungeasca show-ul. Cand isi dau seama de acest lucru, parasesc zona privata si nu se mai intorc. De aceea, trebuie sa te arati extrem de interesata in tot ceea ce au ei de spus si sa nu-i refuzi niciodata direct. Pentru acest lucru este nevoie de multa diplomatie si abilitati de comunicare, dar si o fina cunoastere a psihologiei masculine.

  In concluzie, trebuie sa fii o artista desavarsita si sa dai tot ce-i mai bun din tine pentru a face cariera in angajari videochat. Nu este o munca usoara, asa cum li se pare unora. Ea implica multa ambitie, seriozitate, implicare, tact si comunicare. Numai asa poti ajunge un model de videochat de top, care castiga chiar si 11.000 de euro pe luna. Daca nu ne crezi, citeste marturia lui Devious Angel, una dintre cele mai bune modele de videochat din lume.
 
 

Articole recente

Acesta este cel mai subestimat avantaj al videochatului non-adult!

Acesta este cel mai subestimat avantaj al videochatului non-adult!

Pentru membrii de pe site-uri, videochatul non-adult are un dezavantaj clar, sugerat chiar in denumirea…

Cand un barbat iti spune pe nume, te place? Afla ce denota acest gest!

Cand un barbat iti spune pe nume, te place? Afla ce denota acest gest!

ACTUALIZAT 2024. De foarte multe ori, poate fi dificil sa iti dai seama daca un barbat te place cu adevarat.…

Care este cea mai mare calitate pe care o poate avea un model de videochat?

Care este cea mai mare calitate pe care o poate avea un model de videochat?

Iti doresti sa fii model de videochat non-adult, dar ti-e teama ca nu te vei descurca? Multe tinere…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info