Studio20 sustine "Romania vrea autostrazi"!

11.03.2019
Studio20 sustine
Studio20 susține demersul omului de afaceri Ștefan Mandachi "România vrea autostrăzi" și, pe data de 15 Martie, la ora 15:00 va opri pentru 15 minute toată activitatea studiourilor sale din România, Statele Unite, Columbia și Ungaria.

Campania a început după ce un om de afaceri, nemulțumit de situația autostrăzilor din Moldova și a felului în care se gestionează banii publici a declarat că vă suspenda activitatea celor 40 de restaurant ale sale timp de 15 minute pe data de 15 Martie. Campaniei s-au alăturat companii din toate domeniile de activitate, oameni de afaceri, sportivi, actori și persoane publice atât din Republica Moldova cât și din Romania. 

Studio20, cea mai mare rețea internațională de videochat, susține demersul și spune public: "și noi vrem autostrăzi"! Nu este prima dată când Studio20 se alătură unei campanii pentru educarea populației în vederea unei schimbări, în primul rand de mentalitate. Campanii ca “Pune mâna pe carte” – în care Studio20 anunță că nu se bazează exclusiv pe înfățișare, oferind modelelor sale cursuri gratuite de cunoștințe generale și de limba engleză, precum și #CamForCharity, campania derulată pe 5 Septembrie (Ziua Internațională a Carității), când manageri, traineri și alti angajați Studio20 din lume au transmis live timp de o oră, toți banii obținuți fiind donați unei asociații care ajută copiii suferind de autism, sunt numai câteva dintre modalitățile prin care franciza își dorește să atragă atenția asupra prejudecaților pe care lumea le are despre videochat.

“Suntem întotdeauna alături de ceilalți participanți în campanii sociale vizibile, pentru că nu avem nimic de ascuns” declară Mugur Frunzetti, CEO Studio20. “Suntem primul și printre singurele studiouri de videochat din România care apare public și ridică atenția asupra situației comunității, situație care ne afectează pe toți. Pentru că putem reuși numai împreună!”.

Articole recente

​4 premii noi pentru Studio 20, la Live Cam Awards 2017

​4 premii noi pentru Studio 20, la Live Cam Awards 2017

Studio 20 a fost recompensat pentru performantele sale cu patru noi trofee in cadrul evenimentului Live…

Cele mai eficiente trucuri pentru un par cu volum. Pune-le in practica!

Cele mai eficiente trucuri pentru un par cu volum. Pune-le in practica!

Iti doresti de multa vreme sa ai un par cu volum, care sa atraga toate privirile? Podoaba capilara este…

Cum identifici membrii platitori de pe site-urile de videochat?

Cum identifici membrii platitori de pe site-urile de videochat?

Actualizat 2024   Cum gasesti membrii site-urilor de videochat care sunt dispusi sa plateasca sume…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info