Studio20 sustine "Romania vrea autostrazi"!

11.03.2019
Studio20 sustine
Studio20 susține demersul omului de afaceri Ștefan Mandachi "România vrea autostrăzi" și, pe data de 15 Martie, la ora 15:00 va opri pentru 15 minute toată activitatea studiourilor sale din România, Statele Unite, Columbia și Ungaria.

Campania a început după ce un om de afaceri, nemulțumit de situația autostrăzilor din Moldova și a felului în care se gestionează banii publici a declarat că vă suspenda activitatea celor 40 de restaurant ale sale timp de 15 minute pe data de 15 Martie. Campaniei s-au alăturat companii din toate domeniile de activitate, oameni de afaceri, sportivi, actori și persoane publice atât din Republica Moldova cât și din Romania. 

Studio20, cea mai mare rețea internațională de videochat, susține demersul și spune public: "și noi vrem autostrăzi"! Nu este prima dată când Studio20 se alătură unei campanii pentru educarea populației în vederea unei schimbări, în primul rand de mentalitate. Campanii ca “Pune mâna pe carte” – în care Studio20 anunță că nu se bazează exclusiv pe înfățișare, oferind modelelor sale cursuri gratuite de cunoștințe generale și de limba engleză, precum și #CamForCharity, campania derulată pe 5 Septembrie (Ziua Internațională a Carității), când manageri, traineri și alti angajați Studio20 din lume au transmis live timp de o oră, toți banii obținuți fiind donați unei asociații care ajută copiii suferind de autism, sunt numai câteva dintre modalitățile prin care franciza își dorește să atragă atenția asupra prejudecaților pe care lumea le are despre videochat.

“Suntem întotdeauna alături de ceilalți participanți în campanii sociale vizibile, pentru că nu avem nimic de ascuns” declară Mugur Frunzetti, CEO Studio20. “Suntem primul și printre singurele studiouri de videochat din România care apare public și ridică atenția asupra situației comunității, situație care ne afectează pe toți. Pentru că putem reuși numai împreună!”.

Articole recente

Ce este empatia si cum te poate ajuta dezvoltarea acesteia in relatia cu cei din jur?

Ce este empatia si cum te poate ajuta dezvoltarea acesteia in relatia cu cei din jur?

Empatia este una dintre abilitatile esentiale in activitatea de model online, caci ea iti ofera un acel…

Sa faci sau nu videochat de sarbatori? Iata care sunt avantajele de care te poti bucura!

Sa faci sau nu videochat de sarbatori? Iata care sunt avantajele de care te poti bucura!

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar una dintre cele mai mari dileme ale modelelor online…

Cele mai mari castiguri din videochat

Cele mai mari castiguri din videochat

Cunoscut la nivel internațional că fiind cel mai mare și mai profesionist, Studio20 iti garantează cele…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info