Tripla victorie la YNOT Cam Awards in Hollywood pentru Studio 20

29.10.2018
Tripla victorie la YNOT Cam Awards in Hollywood pentru Studio 20
 
 
Gala YNOT Cam Awards Los Angeles este destinata modelelor de videochat din toata lumea si premiaza munca modelelor pe site-uri, activitatea in social media, creativitatea lor, determinarea si ambitia.
Studio20 Los Angeles, deschis cu mai bine de doi ani in urma in Hollywood, Los Angeles, California, a fost reprezentat de superbele #girlsfromstudio20, bine cunoscutul brand Studio 20.

Despre modelele Studio20 se stie ca prefera viata de lux si glamour asa ca nu a fost nicio surpriza atunci cand in fata Avalon din Hollywood a oprit o limuzina alba cu brandul Studio20 din care au coborat 10 dintre modelele de top ale studioului din Los Angeles. Rand pe rand, #girlsfromstudio20 au pasit pe covorul rosu in tinute superbe, clasice, purtand toate un clutch custom made Studio20.Atunci cand vorbesti despre #girlsfromstudio20, te gandesti la modele de top, glamour, de o frumusete clasica. Am vrut sa aducem un pic din glam-ul vechiului Hollywood pe covorul rosu si le-am daruit fetelor cadou clutch-uri originale, custom made in Italia, pe care sa le poarte. Studio20 LA  este unul dintre studiourile noastre de top, unul dintre cele 18 pe care le avem pana in prezent”,  a declarat managerul de PR Studio20, Andra Chirnogeanu .
 

Printre primele trofee ale serii, Best Fetish Cam Star , a revenit lui Kory Blu, modelul de fetish atipic de la Studio20 LA, care a declarat ca e pentru prima data cand are emotii pe scena.
Nu ma asteptam sa castig, dar sunt extrem de fericita si incantata de acest premiu. Studio20 LA m-a ajutat incredibil de mult sa ma dezvolt si sa imi gasesc calea in lumea fetishului. Nu sunt modelul clasic de mistress si primind acest premiu ca recunoastere a muncii mele imi da mai multa incredere si ma face sa-mi doresc si mai mult.”, a spus Kory.
 

Cu o galerie de invidiat, Analise Yoel a pasit pe scena din Avalon pentru a accepta premiul pentru Best Emerging Cam Star (America de Nord), fiind aclamata de intreaga sala.

Pentru mine, acest premiu inseamna mai mult decat recunoasterea mea ca model de videochat, inseamna faptul ca am devenit independenta, ca sunt o femeie puternica si ca obstacolele peste care am trecut in viata mea m-au ajutat si intarit astfel incat sa ajung aici. Astept cu nerabdare urmatoarele gale de premiere si evenimente din industrie si voi face tot posibilul ca sa devin un model mai bun.”,  spune Analise.
 

Al treilea trofeu al galei a mers catre modelul de videochat cel mai cunoscut in toata lumea din echipa Studio20, acum si detinatoarea studioului Double D din Bucuresti, alaturi de colega Raquelle Diva, alt model faimos din echipa, unica si inegalabila Devious Angel.

"Cand am inceput in aceasta industrie acum 5 ani nu credeam vreodata ca numele meu sa fie cunoscut in Romania, cu atat mai putin in Statele Unite sau Columbia. Brandul nostru, #girlsfromstudio20 inseamna comunitate, unitate si diversitate, inseamna femei independente care muncesc pentru ele si care se bucura de tot ce le poate oferi viata. Excelam impreuna!declarat Devious Angel in final.
 
 

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL