Un nou avantaj Studio20 - Studio20 Limo

15.07.2019
Un nou avantaj Studio20 - Studio20 Limo
Marius Torok spunea ca “toate lucrurile le putem recupera, mai puţin timpul.

Pentru ca traim in secolul vitezei si pentru ca intelegem ca timpul este pretios pentru modelele de videochat, am pregatit o surpriza pentru #girlsfromstudio20, #boysfromstudio20, pentru modelele care aleg sa colaboreze cu Studio20, cat si pentru toti angajatii Studio 20 din Bucuresti.

Modelele de videochat de la Studio20 sunt obisnuite sa fie rasfatate in fiecare zi, fie cu flori, cadouri, vacante sau sedinte foto deosebite iar de data aceasta nu ne lasam mai prejos.

Studio20 Limo – o superba limuzina Mercedes S500 E, dotata cu cele mai comode scaune care se fabrica azi in lume – este acum 24/7 la dispozitia modelelor de videochat Studio20, pentru ca acestea sa nu trebuie sa se preocupe de altceva decat de a-si creste incasarile. Studio20 Limo, dotata cu sistem audio de ultima generatie si cu un sofer profesionist devine din 15 Iulie 2019 inca unul dintra avantajele Studio20 si pentru care orice tanara sau tanar sa aleaga un job in Bucuresti.

Limuzina sta la dispozitia modelelor si angajatilor Studio20 atat pentru a ajunge si a pleca de la studio, cat si pentru a se plimba prin Bucuresti, eliberand astfel modelele de povara de a conduce (cele care au deja o masina personala) sau de a trebui sa apeleze la serviciile de taxi sau car sharing (pentru cei care inca nu au inca o masina sau nu vor sa sofeze).

Avantajele Studio20 sunt diverse: asigurarea medicala si stomatologica privata, sedintele foto profesionale permanente, training 24/7, make-up artist, cursuri de engleza si cultura generala, promovare si trafic dedicatmodelele Studio20 vor avea parte si de transport high class gratuit in Bucuresti.
 
Daca esti un tanar sau o tanara in cautare de job stabil cu multiple beneficii atat pe termen lung cat si scurt, da-ne un telefon sau contacteaza-ne pe chat-ul de pe site si pregateste-te pentru o viata de lux - asa cum meriti.
 
 

Articole recente

​Sfaturi pentru a castiga multi bani intr-un studio de videochat

​Sfaturi pentru a castiga multi bani intr-un studio de videochat

Un model de videochat trebuie sa constientizeze ca, inainte de toate, este un star, care pune in scena…

Ce trebuie sa stie un model de videochat de succes despre barbati

Ce trebuie sa stie un model de videochat de succes despre barbati

Mitul ca barbatii doresc numai sex este adevarat daca privim relatiile la un nivel superficial. Insa,…

Vorbind despre incasarile modelelor de videochat la Studio20

Vorbind despre incasarile modelelor de videochat la Studio20

Pentru ca am tot observat discutii in social media si pe diverse forumuri despre incasarile "modeste"…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info