Tu stii sa diferentiezi o oferta de angajari in videochat reala de una falsa?

30.05.2019
Tu stii sa diferentiezi o oferta de angajari in videochat reala de una falsa?
Cu atat de multe oferte de angajari in videochat prezente peste tot in online, chiar si unui model cu experienta i-ar fi foarte greu sa aleaga. Din pacate, acest domeniu de activitate nu cunoaste o concurenta corecta, ci una neloiala, data fiind frecventa cu care multe studiouri-fantoma publica oferte de angajari in videochat care sunt cel putin “inflorite”. Aceste anunturi te pot deruta si iti vor lasa impresia ca vei avea parte de beneficii extraordinare, ca apoi sa realizezi ca ai ales gresit angajatorul si ca poate acest domeniu de activitate nu este pentru tine. 

Daca vrei sa intri in echipa unui studio profesionist, care sa iti garanteze beneficiile promise si unde sa lucrezi relaxata, Studio 20 iti arata cum sa faci diferenta dintre anunturile reale si cele false. Astfel, in randurile de mai jos vei putea descoperi cateva detalii pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand alegi echipa cu care vei lucra. 

Informeaza-te despre studioul de videochat cu care doresti sa colaborezi
Cele mai multe oferte de angajari in videochat promit castiguri fabuloase, un program flexibil, conditii de lucru ireprosabile si multe alte beneficii. Daca anuntul publicat de respectivul studio suna parca prea frumos pentru a fi adevarat, apuca-te sa “sapi”. Cauta informatii despre imaginea respectivei firme in online si descopera parerile angajatilor despre compania in cauza. Exista posibilitatea sa gasesti multe  recenzii pozitive despre firma in cauza sau, in caz contrar, pareri negative la adresa lui. Daca informatiile de baza nu pot fi gasite, e clar ca anuntul este fals si ca toate acele promisiuni sunt menite sa te induca in eroare. 

Discuta despre contract 
Atunci cand te prezinti la un interviu pentru angajari in videochat, asigura-te ca vei intreba tot ce te intereseaza in legatura cu contractul de artist-interpret pe care trebuie sa il semnezi. Orice model trebuie sa aiba inca din prima zi de activitate un astfel de contract, iar paginile acestuia trebuie sa contina atat drepturile, cat si obligatiile ambelor parti. Mai mult, e important ca la orice interviu de angajari in videochat sa ti se ceara sa prezinti actul de identitate pentru ca membrii sa verifice daca ai implinit sau nu varsta legala. Asigura-te ca lucrezi cu profesionisti, in cele mai bune conditii.  

Vorbeste cu modelele care deja sunt in echipa 
Daca vrei sa te asiguri ca vei alege cea mai buna oferta de angajari in videochat de pe piata, discuta putin si cu modelele care deja fac parte din acea echipa. Daca nu ti se ofera sansa de a discuta cu cateva modele sau daca observi ca discutia nu este una “naturala”, inseamna ca sunt unele lucruri pe care studioul incearca sa ti le ascunda, asadar este o situatie pe care trebuie sa o eviti. 

Nu accepta bani in avans 
O oferta serioasa de angajari in videochat trebuie sa includa un venit fix pe care modelele il primesc dupa prima luna de activitate, in niciun caz inainte. Exista insa studiouri pe piata autohtona care incearca sa ispiteasca tinerele naive cu bani oferiti inainte de inceperea activitatii. Oricat de bine ar suna oferta de angajari care include o “prima de instalare”, nu accepta niciun leu, intrucat vei fi obligata sa accepti ulterior conditiile impuse de acel studio de videochat.  

Acum ca stii cum sa faci diferenta dintre o oferta serioasa de angajari in videochat si una care promite multe si nu ofera nimic, nu iti ramane decat sa alegi cel mai bun studio de videochat din lume. Vino la Studio 20 si convinge-te cu ochii tai ca toate promisiunile din anunturile pe care le promovam sunt reale si ca aici este locul unde iti poti cladi cu adevarat o cariera de succes! 

Articole recente

Cum sa-i spui iubitului ca lucrezi intr-un studio de videochat?

Cum sa-i spui iubitului ca lucrezi intr-un studio de videochat?

Actualizat 2024   Ai decis ca vrei sa fii model de videochat, ai fost la interviu si ai obtinut…

​Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume la Xbiz 2017

​Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume la Xbiz 2017

Studio 20 a fost din nou incoronat lider incontestabil la nivel mondial, in cadrul celui mai important…

Ce mesaje le plac barbatilor? Iata cum sa iti fidelizezi membrii usor!

Ce mesaje le plac barbatilor? Iata cum sa iti fidelizezi membrii usor!

Actualizat 2024   Cand incepi sa lucrezi ca model de videochat, ai parte de mai multe surprize.…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info