Videochat de acasa vs. videochat din studio. Care sunt diferentele?

09.08.2019
Videochat de acasa vs. videochat din studio. Care sunt diferentele?
Videochatul este fara indoiala un domeniu profitabil, in care poti castiga sume mari de bani. Daca iti doresti sa te angajezi ca model de videochat, trebuie sa stii ca poti lucra in studio sau acasa, insa inainte de a te hotari, este necesar sa tii cont de cateva aspecte importante. 

Cea mai mare diferenta intre cele doua tipuri de videochat se refera la venituri. Un model care a ales sa isi desfasoare activitatea intr-un studio de videochat de calitate castiga de 3 pana la 10 ori mai mult decat un model care munceste de acasa. De ce? Explicatia este simpla. Munca organizata determina performanta! Tinerele care lucreaza de acasa au tendinta de a nu respecta un program necesar de 40-50 de ore pe saptamana logate pe site, ceea ce inseamna ca vor avea venituri mai mici.

Singurele avantaje pe care le vei avea daca lucrezi de acasa sunt acestea:

- te vei bucura de confortul propriei locuinte si de posibilitatea de a-ti face singura programul;

- iti vei alege singura decorul si modul in care abordezi problema.

Daca decizi sa faci videochat de acasa, vei munci intr-un mediu neprofesionist, iar rezultatele nu vor fi mereu satisfacatoare. In plus, in acest mod, nu vei putea sa separi viata personala de cea profesionala, ceea ce te-ar putea afecta pe viitor.

In schimb, daca decizi sa lucrezi intr-un studio de videochat care activeaza 100% legal, te vei bucura de urmatoarele avantaje:

- Conditii de lux. Incaperea in care iti vei desfasura activitatea va fi amenajata intr-un mod profesionist. Vei avea la dispozitie decoruri diverse, dispozitive de ultima generatie pentru filmare si o echipa de profesionisti.

- Contract de munca. Daca vei lucra intr-un studio de videochat, vei beneficia de un contract bine structurat care iti ofera o multime de beneficii: asigurare medicala, posibilitatea de a avea pensie, somaj si de a face un imprumut la banca.

- Training oferit de catre specialisti. Intr-un studio de videochat, vei avea parte de training-uri de la persoanele cu experienta, iar astfel vei reusi sa ai rezultate maxime si venituri colosale.


In plus, studiourile de videochat cu renume sunt situate in locatii centrale, asa ca vei putea ajunge rapid la locul de munca. 

Vrei sa te angajezi la Studio 20, dar te afli intr-o locatie in care inca nu avem studio? Iata ce solutii de colaborare exista pentru tine:

    • Daca vrei sa faci videochat de acasa, vei primi un comision de 80-95% din incasarile generate (80% este comisionul de baza si se adauga bonusuri de maxim 15% pentru volumul de munca, pentru volumul de incasari si pentru fidelitate);
    • Studio 20 iti va oferi setarea conturilor, a softurilor si a calculatorului, precum si sfaturi despre optimizarea imaginii si un manual complet de training;
    • In plus, vei avea acces la o adresa de Skype, in cazul in care ai nevoie de ajutor (probleme tehnice sau ajutor de training/coaching);
    • Daca vrei, ne putem ocupa si de promovarea ta internationala, contra unei taxe care urmeaza a fi discutata individual;
    • De asemenea, daca iti doresti, poti face sedinte foto si video in studiourile noastre din toata lumea, platind doar costul de realizare a materialelor respective.

Articole recente

​Ce inseamna videochat? Afla de la Studio 20

​Ce inseamna videochat? Afla de la Studio 20

ACTUALIZAT 2024. Atunci cand vorbim despre videochatul practicat in prezent, este important sa intelegem…

Cel mai bun model de videochat din Europa: Sasha Red (Studio 20)

Cel mai bun model de videochat din Europa: Sasha Red (Studio 20)

Pe 1 iunie, cele mai mari nume din lumea entertainment-ului online s-au adunat pentru a sarbatori realizarile…

Intrebari prima intalnire. Ce sa il intrebi, astfel incat sa faci o impresie buna?

Intrebari prima intalnire. Ce sa il intrebi, astfel incat sa faci o impresie buna?

Prima intalnire este de cele mai multe ori decisiva. In timpul primei intalniri, atat tu, cat si el,…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info