Ce trebuie sa stie un model de videochat de succes despre barbati

10.04.2018
Ce trebuie sa stie un model de videochat de succes despre barbati
Mitul ca barbatii doresc numai sex este adevarat daca privim relatiile la un nivel superficial. Insa, daca analizam in profunzime, vom descoperi ca aceasta idee nu este numai invechita, ci si foarte daunatoare pentru un model de videochat, care are nevoie sa lege relatii autentice si trainice, pentru a-si fideliza membrii si a castiga cat mai bine din activitatea sa.

Avand in vedere ca un model de videochat isi castiga existenta de pe urma interactiunii cu membrii siteurilor pe care lucreaza, este important pentru aceasta sa descifreze misterele psihologiei masculine si sa stabileasca cu acestia relatii cat mai profitabile si mai durabile in mediul virtual.

Studiile realizate in ultimele decenii de catre cercetatorii in psihologie au descoperit ca barbatii nu privesc deloc femeile drept simple modalitati de a obtine satisfactia sexuala. Acestia nu sunt nici egoisti, nici pradatori, asa cum societatea i-a portretizat pana acum, ci mai degraba insingurati si incapabili sa-si dezvaluie adevaratele sentimente. De aceea, pentru a pune bazele unor relatii durabile cu membrii siteurilor de profil, un model de videochat trebuie sa le ofere o companie cat mai relaxanta si distractiva si sa-i ajute sa se exteriorizeze. Acest lucru se realizeaza prin initierea unor activitati si conversatii cat mai placute si printr-o ascultare empatica, fara critica si etichetare.

Cu cat modelul de videochat are o atitudine mai deschisa fata de interlocutori, cu atat mai mult acestia vor prinde incredere sa vorbeasca liber despre tot ceea ce-i preocupa. Odata ajunsi in acest stadiu, ei vor dori sa refaca aceasta legatura autentica cu respectivul model de videochat de mai multe ori si astfel, aceasta va reusi sa obtina castiguri cat mai mari.

Ambele sexe vor avea de castigat atunci cand vor renunta la stereotipurile despre sexualitatea masculina, care le afecteaza negativ relatiile. Desi de la jumatatea secolului XX s-a decretat ca avem drepturi egale, femeile si barbatii tot diferiti au ramas. Relatiile esueaza de cele mai multe ori din cauza faptului ca acestia ofera sexului opus ceea ce-si doresc de fapt ei, fara sa tina cont de psihologia specifica fiecaruia. Evident, un barbat poate face sex imediat cu o femeie necunoscuta, chiar daca aceasta nu-i place cu adevarat, doar pentru a-si satisface placerea erotica. Dar asta nu inseamna ca, dupa sex, cei 2 nu pot deveni prieteni pe viata.

Iata ce trebuie sa stii despre barbati ca model de videochat, daca vrei sa ai succes in aceasta meserie:

1. Barbatii vorbesc mai putin decat femeile...
... dar fac mai multe. Asa ca un model de videochat priceput va intreba membrii mai mult despre actiunile lor, decat despre gandurile si emotiile pe care le traiesc. Cu cat te arati mai interesata de ceea ce a facut el, cu atat mai mult el se va simti validat ca barbat si ii va creste stima de sine. Bineinteles, acest lucru il va incuraja sa revina la tine de fiecare data cand va avea nevoie sa se simta increzator. Pe langa faptul ca barbatii vorbesc mai putin, ei si spun lucrurilor pe nume. Folosesc fraze mai scurte si mai bine structurate, asa ca pentru a te face inteleasa trebuie sa folosesti acelasi limbaj simplu si ordonat.

2. Barbatii vorbesc si mai putin despre sentimentele lor.
Acest lucru nu se intampla deoarece asa sunt construiti de Mama Natura, ci din cauza faptului ca asa au fost invatati dintotdeauna sa faca. Li s-a inoculat faptul ca daca o fac, devin vulnerabili, iar vulnerabilitatea este o caracteristica feminina. Barbatii si-au reprimat sentimentele de mii de ani, de aceea, un model de videochat trebuie sa aiba foarte multa rabdare cu membrii sai si sa nu-i forteze sa vorbeasca despre sentimentele lor daca acestia nu sunt pregatiti. Cu siguranta, acest lucru se va intampla, daca modelul se va pune in pielea barbatului si il va accepta cu tot cu defectele sale. Ce trebuie sa mai stii este ca orice barbat are nevoie sa fie admirat, apreciat si inteles si, evident, laudat.

3. Barbatii nu vorbesc mai deloc atunci cand sunt stresati.
Reactia la stres a barbatilor este total diferita de cea a femeilor. Asa ca, daca tu ai o zi stresanta si vrei sa vorbesti cu cei din jur pentru a te elibera de tensiunea acumulata, afla ca un barbat reactioneaza total diferit si va avea tendinta sa se inchida in el. Un model de videochat nu trebuie sa-si forteze membrii sa iasa din zona lor de confort si sa-i descoasa pe toate partile pentru a-i destresa. In astfel de cazuri, mai bine le propui o activitate placuta pentru ambele parti. Dupa aceea, sigur va fi deschis la discutii.

Articole recente

Studio 20 este marele castigator al galei AW Awards 2018

Studio 20 este marele castigator al galei AW Awards 2018

Este recunoscut la nivel mondial faptul ca Romania este un jucator puternic in industria mondiala a…

Culori unghii 2022: fii un model in trend!

Culori unghii 2022: fii un model in trend!

Alaturi de modul in care te imbraci, de coafura si de machiaj, ingrijirea unghiilor reprezinta unul…

​Cel mai bun studio de videochat legal: Studio 20

​Cel mai bun studio de videochat legal: Studio 20

Romania este capitala industriei internationale de videochat, cu mii de studiouri in cele mai importante…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info