5 greseli pe care le-am facut in prima zi ca model de videochat

08.09.2016
5 greseli pe care le-am facut in prima zi ca model de videochat
E nevoie de timp sa invatam mersul lucrurilor, asa ca, inevitabil, cu totii facem greseli. In prima zi, ca model de videochat, am fost extrem de stresata si, din cauza emotiilor, mi-am pus singura bete in roate. Noroc cu echipa de profesionisti de la Studio 20, care mi-a ridicat moralul si m-a ajutat sa-mi recastig increderea in propria persoana. Insa sper ca alte modele de videochat sa invete din greselile mele, enumerate mai jos si sa treaca cu succes de prima zi de lucru:

1. M-am grabit

Imi amintesc un mic sunet de avertizare si anuntul: "Acum esti in chat-ul platit". M-am panicat. „Ce fac acum?”, m-am gandit cu groaza. Oh da, o sa-i ofer membrului un spectacol. Insa, in mai putin de 30 de secunde, eram deja dezbracata. Mare greseala!
In sesiunile private, esti platita la minut. Asa ca mai multe minute inseamna mai multi bani. Cand ajungi in chatul privat, daca intri in panica, cel mai bine este sa respiri adanc si sa te calmezi. Intampina-ti clientul cu zambetul pe buze. Nu te grabi si nu-l grabi nici pe el. Atunci cand un client te duce in chat-ul privat, de cele mai multe ori el are o anumita cerere, asa ca cel mai bine este sa-l saluti si sa-l intrebi daca are solicitari speciale pentru sesiunea respectiva. Daca el spune ca nu, atunci iti poti da frau imaginatiei si ii poti oferi un show standard al tau.

2. M-am oferit pe gratis

Cei mai multi membrii de videochat nu vor sa cheltuiasca niciun ban in sesiunile private si nu poti face nimic pentru a schimba aceasta realitate. Sunt peste tot si incearca sa profite de orice model de videochat mai naiv sau... mai emotiv, asa cum eram si eu in prima zi de lucru. Atunci, un tip a postat pe chat "BigSteve a oferit modelului 100 de jetoane". Daca nu as fi fost coplesita si emotionata in acel moment mai mult ca sigur mi-as fi dat seama ca este o pacaleala si nu mi-as fi aratat sanii pe gratis. M-am prins cum sta treaba de-abia dupa ce mi-am verificat statisticile si nu am vazut nimic altceva decat zerouri. Un model de videochat stie intotdeauna cand este platita deoarece anuntul referitor la bani este afisat intr-o alta culoare decat mesajele obisnuite de pe chat.

3. Am avut fluturi in stomac

Este nevoie de curaj sa fii model de videochat. Desigur, esti anonima si ai libertatea de a proiecta orice aspecte ale personalitatii tale in aceasta meserie, insa tot ai parte de presiune. Este absolut normal sa simti fluturi in stomac in prima zi de lucru, insa nu trebuie sa lasi aceasta stare de nervozitate sa te copleseasca. Pentru a te obisnui putin cu atmosfera, tasteaza cateva fraze inainte sa-ti deschizi microfonul.  Bucura-te de emotii, caci este prima ta zi ca model de videochat, insa ea va trece mai repede decat crezi.

4. Am incercat din greu sa fiu seducatoare

Nu este recomandat sa incerci sa-ti seduci potentialii clienti cu orice pret. Disperarea nu este deloc atractiva. Cand lucrezi intr-un studio de videochat, cel mai bine este sa te relaxezi si sa incerci sa te adaptezi situatiei. Nu trebuie neaparat sa oferi un show incendiar pentru a fi platita. Incearca sa pastrezi o atitudine optimista si sa fii autentica. Este mult mai sexy!

5. M-am comportat ca altcineva

In prima mea zi de lucru aveam o imagine eronata a felului in care se comporta un model de videochat. Am incercat sa imit acea imagine si am fost atat de falsa incat n-a iesit nimic bun din asta. Ca sa nu mai spun de oboseala pe care am resimtit-o la sfarsitul zilei! A fi tu insuti este, intr-adevar, cel mai bun sfat in orice domeniu. Mai ales ca membrii site-urilor de videochat cauta sa comunice cu cineva autentic, cu care poate lega o prietenie durabila, nu cu o copie a unui cliseu. Fii tu insuti si ai rabdare. Adevaratii tai fani te vor gasi mai usor daca nu incerci sa te dai drept altcineva.
 
 

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL