Adevar sau provocare in videochat. Ce intrebari sa le adresezi admiratorilor tai?

30.04.2020
Adevar sau provocare in videochat. Ce intrebari sa le adresezi admiratorilor tai?
Modelele Studio20 au o activitate diversa, in care invata zilnic ceva nou si care le va folosi in viata. Studio 20 este un studio de videochat non-adult / glamour, motiv pentru care modelele nu trebuie sa se dezbrace sau sa intre in "jocuri" sexuale cu membrii site-urilor, ci poarta conversatii interesante cu ei. 
 
Un model glamour nu va ramane niciodata fara subiecte de discutie. Intotdeauna exista posibilitatea unui "role play", unei discutii despre carti, seriale, cultura sau chiar optiunea de a juca "Adevar sau provocare", unul dintre cele mai populare jocuri din toata lumea. 
 
Cu totii am jucat "Adevar sau provocare" in copilarie, intr-un teambuilding sau la o intalnire cu cei mai buni prieteni. Acest joc poate fi pus in practica si de catre modelele de videochat, deoarece reprezinta o metoda buna de divertisment, dar si o modalitate excelenta de a afla mai multe informatii despre admiratori. Iata cateva idei de intrebari si provocari pe care le poti folosi in timpul sesiunilor de videochat:
 
Adevar
 
"Ce nu ai fi dispus sa faci, chiar daca cineva ti-ar oferi o avere?" - Aceasta intrebare te va ajuta sa afli care sunt principiile pe care nu le-ar incalca niciodata admiratorii tai. 
 
"Daca ai fi femeie pentru o zi, ce ai face?" - Vei fi surprinsa de multitudinea raspunsurilor pe care le poti primi la aceasta intrebare, iar majoritatea nu vor fi cu tenta erotica, asa cum probabil te astepti.
 
"Ce ti-ai dori sa schimbi la tine?" - Vei afla care este cel mai mare defect al membrilor cu care discuti.
 
"Care a fost cel mai greu moment prin care ai trecut?" - Raspunsul pe care il vei primi te va ajuta sa te apropii de membrii site-urilor de videochat si sa te transformi in confidenta lor.
 
"Ce te face fericit?"- Exista multe lucruri care ii pot face fericiti pe barbati, iar aceasta intrebare te poate ajuta sa afli ce aspecte sa abordezi in timpul conversatiilor online pentru a-i fideliza pe admiratorii tai.
 
Provocare
 
"Striga primul cuvant care iti vine in minte!" - Vei fi uimita atunci cand vei afla la ce se gandesc barbatii.
 
"Danseaza cu un mop/matura." - Aceasta provocare va fi amuzanta pentru amandoi si poate crea o legatura frumoasa intre voi. 
 
"Fa mersul piticului dintr-o parte in alta a camerei." - Aceasta este o modalitate buna de a rade impreuna cu admiratorul tau si de a-i arata ca ti-ai pastrat latura copilaroasa. 
 
"Imagineaza-ti ca esti un mim. Spune-mi povestea vietii tale fara sa vorbesti." - Aceasta este una dintre cele mai amuzante provocari si vei fi surprinsa de creativitatea pe care o au unii barbati.
 
"Canta ultima melodie pe care ai ascultat-o!" - In acest mod, vei afla care este stilul de muzica pe care il prefera admiratorul tau si vei sti in viitor ce melodii sa pui pe fundal.
 
Acestea sunt doar cateva sugestii pentru "Adevar sau Provocare", insa lista este interminabila. Timpul va trece usor atunci cand vei juca acest joc cu membrii site-urilor de videochat si vei petrece momente inedite alaturi de ei.
 
Vino la Studio 20, cel mai mare studio de videochat non-adult, si vei invata cum sa castigi sume colosale de bani doar din arta conversatiei! 
 
 

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL