Cele mai frecvente 10 intrebari despre locurile de munca din videochat

22.03.2018
Cele mai frecvente 10 intrebari despre locurile de munca din videochat
Echipa Studio 20 a primit numeroase intrebari de-a lungul timpului cu privire la locurile de munca din videochat disponibile la noi studio, de aceea am decis sa raspundem fiecarei intrebari, pentru a ajuta astfel modelele care isi doresc o cariera in acest domeniu.

Da, videochatul este o activitate economica precum oricare alta si este supusa legislatiei uzuale in fiecare tara. Studio 20 respecta toate legile existente in aceasta industrie si ofera contracte legale de artist interpret tuturor modelelor, in care sunt stipulate drepturile si obligatiile fiecarei parti. Totalul castigat din aceasta activitate va aparea in documente si va fi impozitat corespunzator. In orice moment, modelele care au aplicat pentru locuri de munca in acest studio de videochat si au fost acceptate pot solicita acces la documentele lor si la declaratiile fiscale pentru a se convinge de legalitatea si corectitudinea activitatii noastre economice.

1. De unde stiu ca nu este o inselatorie?

Studio 20 ofera cele mai bune locuri de munca din videochat si reprezinta sute de modele din intreaga lume. Echipa de management si suport si multe dintre modele participa in fiecare an la evenimentele de profil, cel mai mare site premiul din lume, LiveJasmin, ne-a desemnat ca unicul partener certificat la nivel Gold. Daca ai indoieli, vino sa ne vizitezi si sa discuti cu echipa si modelele noastre, ca sa te convingi ca acesta este cel mai potrivit loc pentru a lucra ca model de videochat.

2. Cati bani pot castiga?

Ca model, poti castiga intre 2.000 si 25.000 de dolari pe luna, in functie de implicarea si profesionalismul tau. Castigurile tale reflecta modul in care te comporti si te desfasori in fata camerei si daca asculti recomandarile trainerilor de la Studio 20. De asemenea, atunci cand aplici pentru locuri de munca in videochat, trebuie sa fii ambitioasa, dedicata si sa ai rabdare in atingerea obiectivelor tale.

3. Care este comisionul platit unui model?

Atat modelele de sex feminin, cat si cele de sex masculin care aplica pentru locuri de munca in cadrul Studio 20 vor beneficia de un nou sistem de bonusuri. In plus, fata de comisionul standard brut de 50%, toate modelele de videochat vor primi urmatoarele bonusuri cumulative:

- 2% daca au fost on-line peste 90 de ore in acea perioada;
- 5% daca au fost on-line peste 100 de ore in acea perioada;
- 5% daca venitul total este peste 10.000$ in acea perioada;
- 5% daca lucreaza la acest studio de videochat timp de 12 luni intregi, fara intrerupere.

Bonusurile de mai sus pot fi cumulate (cu exceptia primelor doua, desigur), astfel incat un model de videochat de la Studio 20 poate avea un comision maxim de 65%! Astfel, dorim sa te motivam si sa iti aratam ca munca ta este apreciata.

4. Ce varsta trebuie sa am pentru a aplica pentru unul din locurile de munca in videochat disponibile la Studio 20?

Tinerele care isi doresc sa colaboreze cu Studio 20 trebuie sa aiba 18 ani impliniti. In ceea ce priveste limita maxima, aceasta nu exista, deoarece credem ca poti fi model de videochat la orice varsta, atata timp cat iti place ceea ce faci.

5. Care va fi programul meu?

Unul din principalele avantaje atunci cand aplici pentru unul din locurile de munca in videochat este faptul ca la Studio 20, ai sansa de a-ti face propriul program. Poti lucra in ture de dimineata, de pranz sau de noapte, in functie si de celelalte preocupari pe care le mai ai. Evident, pentru a avea succes si a deveni un model de top, ai nevoie de 90-100 de ore online pe saptamana.

6. Daca nu am experienta in acest domeniu, pot aplica pentru unul dintre locurile de munca din videochat?

Desigur. In cadrul unui studio de videochat profesional, asa cum este Studio 20, ai parte de tot suportul necesar pentru a deveni un model de top in aceasta industrie! Vei beneficia de cursuri individuale gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj, care te vor ajuta sa te dezvolti atat pe plan profesional, cat si pe plan personal!

Mai mult decat atat, in primele 3 luni de activitate in cadrul Studio 20, vei beneficia de un venit minim garantat de 1.000 de dolari, indiferent de cat de mici sunt incasarile tale. In cazul in care castigurile tale depasesc 1.000 de dolari, vei primi procentul aferent sumei pe care ai acumulat-o pe site-urile de videochat in respectiva perioada.

7. De ce documente am nevoie pentru a deveni model de videochat?

Pentru a deveni model in cadrul unuia dintre studiourile noastre din tara sau de peste hotare, ai nevoie doar de buletin. Studio 20 accepta numai documente originale si valide.

8. Vor fi confidentiale datele mele personale?

Studio 20 doreste sa te simti in siguranta, astfel incat toate informatiile pe care ni le furnizezi sunt private. Toate modelele care aplica pentru locuri de munca la oricare dintre studiourile de videochat marca Studio 20 se bucura de confidentialitate totala, desfasurandu-si activitatea folosind un pseudonim pe care ele si l-au ales. In rest, este doar decizia ta daca vrei ca cineva sa afle ca esti model.

9. Pot lucra de acasa?

De obicei, modelele care lucreaza de la domiciliu nu castiga la fel de multi bani si la fel de repede ca cele care aplica pentru locuri de munca in videochat, la un studio profesional cum este Studio 20. Atunci cand decizi sa devii model in cadrul unui studio, ai parte de toata sustinerea financiara necesara, de trafic mare garantat (datorita bugetului de peste 100.000 de dolari investit lunar), de aparatura de ultima ora, de o garderoba de lucru si vei invata trucuri ce iti vor asigura castiguri maxime, lucruri care nu se intampla atunci cand lucrezi de acasa.

De asemenea, atunci cand te decizi sa iti desfasori activitatea de acasa, este greu sa te concentrezi, sa te tii de program si sa lucrezi 8 ore pe zi. De aceea, nici incasarile nu sunt prea mari. Lucrand in cadrul unui studio profesional, ai sansa ca in doar 2-3 ani de activitate sa iti cumperi propria casa si masina preferata!

10. Trebuie sa arat perfect pentru a avea succes?

Multe dintre fetele care aplica pentru locurile de munca disponibile in cadrul studiourilor noastre de videochat ne adreseaza aceasta intrebare. Contrar parerii generale, in aceasta industrie conteaza mai mult personalitatea decat modul in care arati. Exista unii membrii care prefera modelele mai slabe si altii care isi doresc sa socializeze cu fete cu forme mai pline.

Mai mult, unii barbati doresc sa stea de vorba cu femei indraznete, pe cand altii prefera modelele angelice si delicate. Important este sa fii comunicativa si sa reusesti sa faci membrii sa se simta confortabil atunci cand stau de vorba cu tine, evident avand mereu grija si de imaginea ta. Tocmai din acest motiv, incurajam diversitatea si ne dorim in echipa femei increzatoare in fortele lor, ambitioase, perseverente si pozitive, indiferent de conformatia lor. Atata timp cat esti sigura pe tine si ai ambitia de a reusi, nimic nu poate sta in calea succesului tau.

Articole recente

Cel mai bun studio de videochat legal - afla toate detaliile despre Studio 20!

Cel mai bun studio de videochat legal - afla toate detaliile despre Studio 20!

Actualizat 2024   Romania este capitala industriei internationale de videochat, cu mii de studiouri…

Promotie noiembrie - decembrie 2016: 500$ BONUS pentru fiecare model recomandat

Promotie noiembrie - decembrie 2016: 500$ BONUS pentru fiecare model recomandat

Odata cu lansarea noului sediu Studio 20 Bucuresti Unirii, vine si o oferta promotionala de recrutare,…

Cele mai mari castiguri din videochat

Cele mai mari castiguri din videochat

Cunoscut la nivel internațional că fiind cel mai mare și mai profesionist, Studio20 iti garantează cele…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info