Ce presupune activitatea unui model de videochat glamour?

11.10.2019
Ce presupune activitatea unui model de videochat glamour?
Multe tinere iti doresc o viata mai buna, in care sa aiba castiguri mari si sa beneficieze de conditii de lux, insa nu au curajul sa se alature unui studio de videochat, deoarece au impresia ca trebuie sa isi dea jos hainele pentru a castiga multi bani. Daca si tu vrei sa ai venituri mai mari, atunci trebuie sa stii ca, la Studio 20, ai posibilitatea de a face videochat glamour (non-adult).

Ce diferente exista intre videochatul glamour si cel clasic?

In comparatie cu videochatul clasic, unde modelele renunta la haine pentru a le capta atentia admiratorilor, videochatul glamour exclude orice aspect legat de nuditate. Modelele care practica videochat non-adult se folosesc de sarmul personal, inteligenta si experienta pentru a le mentine interesul interlocutorilor si pentru a le oferi acestora momente de divertisment. Acestea utilizeaza diverse tehnici de seductie, fara sa fie nevoite sa se dezbrace. 

Unul dintre secretele unul model de videochat glamour care are succes este faptul ca stie sa asculte cu atentie problemele admiratorilor ei. Membrii site-urilor de videochat non-adult nu sunt in cautarea nuditatii, ci simt nevoia sa discute cu o femeie inteligenta si capabila care sa le ofere sfaturi si sa ii inteleaga. Daca in meseria de model online, vei face barbatii sa se simta mai increzatori si mai puternici, ii vei cuceri instant si te vor cauta mereu. Practic, un model de videochat glamour joaca rolul unui psiholog.

In plus, daca alegi videochatul non-adult, vei putea vorbi deschis cu apropiatii tai si le vei putea spune unde lucrezi. Nu este nicio rusine sa porti conversatii cu oameni din toate colturile lumii, asa ca nu vei avea retineri sa vorbesti despre activitatea ta la Studio 20. Le poti explica beneficiiile pe care le ai ca model de videochat si obiectivele pe care le vei indeplini cu incasarile obtinute. 

De asemenea, trebuie sa stii ca iti poti construi o cariera de succes ca model de videochat glamour la nivel international. La Studio 20, vei fi promovata si te vei bucura de cel mai bun echipament tehnic, lumini profesionale, suport tehnic non-stop, camere tematice, vestimentatie speciala si zone de relaxare. Vei beneficia de tot confortul pe care ti l-ai putea dori vreodata.

Mai mult, vei avea acces nelimintat la o echipa de profesionisti in domeniul machiajului si al hairstyling-ului, sala de fitness si sedinte de masaj. Totodata, vei face cursuri de limba engleza si cultura generala, oferite gratuit de catre companie, care te vor ajuta sa te dezvolti atat in plan profesional, cat si personal. Prin intermediul acestor beneficii, vei reusi sa iti fidelizezi admiratorii, iar astfel castigurile tale ar putea ajunge la mii de dolari lunar. 

Prin urmare, daca vrei sa te angajezi ca model de videochat glamour, te asteptam la Studio 20! Vei semna un contract legal de artist-interpret si vei beneficia de toate avantajele acestui domeniu. Iti oferim sprijin financiar si te vom ajuta sa iti cumperi o casa sau o masina, iar, in primele luni de activitate la noi, vei avea un castig garantat de 5000 de Lei pe luna. Programeaza un interviu si vei vedea cum este viata unui model online la cel mai bun studio de videochat din lume!

Articole recente

Sa faci sau nu videochat de sarbatori? Iata care sunt avantajele de care te poti bucura!

Sa faci sau nu videochat de sarbatori? Iata care sunt avantajele de care te poti bucura!

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar una dintre cele mai mari dileme ale modelelor online…

Studio 20 - cel mai bun studio de videochat in cadrul galei internationale Xbiz pentru al doilea an consecutiv

Studio 20 - cel mai bun studio de videochat in cadrul galei internationale Xbiz pentru al doilea an consecutiv

Inca o data, anul incepe exceptional pentru Studio 20. La primul si cel mai important eveniment din…

​4 premii noi pentru Studio 20, la Live Cam Awards 2017

​4 premii noi pentru Studio 20, la Live Cam Awards 2017

Studio 20 a fost recompensat pentru performantele sale cu patru noi trofee in cadrul evenimentului Live…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info