​Cel mai bun studio de videochat in 2017, la gala AW Awards: Studio 20!

13.06.2017
​Cel mai bun studio de videochat in 2017, la gala AW Awards: Studio 20!
2017 a inceput excelent pentru Studio 20, compania noastra castigand premiul pentru „Cel mai bun studio de videochat” la gala AW Awards, acesta fiind al doilea an in care Studio 20 a fost distins cu acest trofeu.

Acest premiu a urmat celui de la Los Angeles, din ianuarie, cand a avut loc evenimentul de decernare a trofeelor XBIZ. Atunci, Studio 20 a fost recunoscut drept „Studioul de videochat al anului”, iar la scurt timp, mai exact in februarie, a obtinut certificatul Jasmin la nivel Silver. A urmat deschiderea unor noi francize in Cali, Columbia, Brasov si Ploiesti si distinctia pentru „Cel mai inovator studio de videochat”, de la Live Cam Awards, eveniment care s-a desfasurat la Barcelona, in luna martie.

Numarul de premii primite de-a lungul anilor nu a oprit echipa Studio 20 din a-si dori sa-si depaseasca limitele si nici nu a facut-o sa devina mai putin implicata in activitatea ei. Dimpotriva, echipa Studio 20 depune eforturi si mai mari dupa fiecare victorie, mentinand pozitia pe care o castiga si vine cu idei noi si inovatoare, care o ajuta sa devina si mai buna ca pana atunci. "Nu ne vom odihni nici macar acum, dupa ce am castigat acest premiu. A fost o jumatate de an uimitoare prin deschiderea de noi francize, cresterea numarului de modele de videochat, deschiderea de noi locatii, participarea la evenimentele din industria videochatului si conceperea si punerea in practica a unor campanii noi si creative. Acum nu e momentul sa ne relaxam, ci sa atragem in echipa noastra cat mai multi oameni pasionati, care lucreaza din greu, care cred in aceleasi lucruri ca si noi si care doresc sa faca o cariera in domeniul videochatului", a declarat managerul de relatii publice al Studio 20, Andra Chirnogeanu. 

(Foto: Studio 20, AW Awards 2017)

Numerosi oameni si reprezentanti ai industriei videochatului cunosc Studio 20 ca fiind prima retea de franciza de profil si ca eternul castigator al premiului "Cel mai bun studio de videochat" din ultimii ani, dar acestia nu cunosc munca si pasiunea care se afla in spatele acestei marci si a studioului . De la debutul pe piata din 2013, cand prima locatie avea zece camere, astazi a ajuns cea mai cunoscuta retea de francize, cu peste 10 studiouri de videochat in Romania si peste granite. Mai mult decat atat Studio 20 isi doreste sa inaugureze alte 10 studiouri pana la sfarsitul anului 2017, demonstrand inca o data rolul important pe care il joaca in industria videochatului.. "Lucram foarte mult si rezultatele sunt acolo, sunt vizibile. La nivel local, avem o echipa excelenta care are grija de modelele de la Studio 20, de la administratori pana la departamentul de marketing. Pentru francize, incercam sa gasim cei mai buni parteneri, deoarece este important pentru noi sa fim pe aceeasi lungime de unda cu proprietarii locatiilor Studio 20, astfel incat sa ne intelegem si sa avem o buna reprezentare a marcii", a mai afirmat Andra.

In prezent, Studio 20 are studiouri de videochat in Romania, mai exact in Bucuresti (dintre care unul este Studio 20 Men, primul studio de videochat pentru barbati din cadrul retelei), Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Oradea, Ploiesti si Brasov. De asemenea, Studio 20 are studiouri de videochat in SUA, Los Angeles si Columbia, Cali. Daca doresti sa te alaturi unei echipe de succes si sa pui bazele unei cariere lungi si prospere, constacteaza un reprezentant al companiei Studio 20 chiar acum si stabileste un interviu. Vei invata totul despre industria de videochat si despre cum iti poti implini visele lucrand pentru cel mai bun studio din lume!
 

Articole recente

De ce calitati ai nevoie pentru a deveni influencer la cel mai bun studio de videochat

De ce calitati ai nevoie pentru a deveni influencer la cel mai bun studio de videochat

Astazi, unul dintre trendurile din online are in prim-plan cariera de influencer. Viata de lux pe care…

Cum ajung model de videochat

Cum ajung model de videochat "de top"?

In ultimele luni am primit multe mesaje, pe toate canalele de comunicare, cu intrebarea "cum ajung…

Cum sa te imbraci la prima intalnire? Invata din tehnicile folosite de catre modelele online!

Cum sa te imbraci la prima intalnire? Invata din tehnicile folosite de catre modelele online!

Prima intalnire reprezinta un motiv de entuziasm, dar si unul de stres. Iti doresti sa faci o impresie…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info