Daca vrei sa devii model de videochat, iata de ce nu ar trebui sa ascunzi acest lucru

30.05.2018
Daca vrei sa devii model de videochat, iata de ce nu ar trebui sa ascunzi acest lucru
Chiar daca videochatul a devenit o industrie foarte populara, exista o multime de oameni care nu vad cu ochii buni fetele care lucreaza ca modele de videochat. Motivul evident este ca multi dintre ei nu stiu ce inseamna videochatul si ce ar trebui sa faca un model la studio. Mai mult, ei fac o mare greseala, gandindu-se ca un studio de videochat este, de fapt, un loc unde orice fata trebuie sa se dezbrace pentru a indeplini dorinta fiecarui barbat care o priveste sau chiar ca implica sex cu alta persoana. Nimic mai eronat decat aceasta parere depasita si total falsa. Din nefericire, acesta si este motivul pentru care multe dintre modelele de videochat de succes aleg sa nu-si divulge identitatea si sa nu spuna apropiatilor cu ce se ocupa.

Pentru ca suntem in secolul XXI, oamenii ar trebui sa stie ca oricine acceseaza un site de chat poate gasi doua categorii de modele de videochat: cele care fac videochat adult si non adult. Singura diferenta dintre aceste doua tipuri este aceea ca cele care aleg partea non adult, se bazeaza pe inteligenta si personalitate, nu pe goliciune. Insa ambele categorii de modele de videochat poarta conversatii interesante cu persoane din alte tari, prin intermediul unui computer echipat cu o camera video si cu o conexiune la Internet. Studio 20 a devenit unul dintre cei mai activi promotori ai videochatului non adult si a creat pentru modelele sale o lume stralucitoare, un loc in care o fata inteligenta poate castiga fara sa se dezbrace mult mai multi bani decat un model de videochat care lucreaza de acasa.

Deci, de ce sa te tot framanti si sa te tot gandesti daca trebuie sa le spui sau nu celor dragi ca esti model de videochat? Este ca si cum te-ai indoi de inteligenta si farmecul tau personal. Pana la urma, esti o fata unica, care are simtul umorului, o perspectiva artistica impresionanta, o personalitate seducatoare si o multime de povesti de spus. Esti o vedeta! Deci, de ce ai vrea sa ascunzi faptul ca esti model de videochat si sa te simti rusinata de profesia ta din cauza unor zvonuri nascocite de persoane care nici nu stiu detalii despre acest domeniu? Trebuie sa iti impartasesti povestea, ca sa vada si alte tinere ca un studio premium este un loc perfect in care iti vei crea numeroase amintiri si unde vei intalni multi oameni noi si interesanti. Astfel, poti demonta zvonurile mincinoase si ii poti ajuta pe cei din jurul tau sa isi formeze o parere corecta despre acest domeniu. Straluceste de fiecare data cand ai ocazia si mandreste-te cu faptul ca esti model de videochat!

In plus, Studio 20 este un studio premium in care fiecare model de videochat castiga multi bani si poate avea tot ceea ce doreste. Ar fi atat de trist sa ai cea mai luxoasa viata si sa nu poti impartasi acest aspect cu familia si cu prietenii tai. Transforma fericirea ta in fericirea lor! Fii tu insati si viata iti va zambi. O persoana bine informata, care cunoaste detalii din culisele meseriei de model de videochat, nu te va judeca si va intelege ca iti castigi traiul in mod legal. Este foarte important sa ai o viata sociala activa si sa fii deschisa, pentru ca problemele tale personale si frustrarile tale iti pot afecta munca si starea pozitiva, care te ajuta sa cuceresti intreaga lume.

Evident, nu vorbim despre prezenta pe site-urile locale. Acesta este un alt aspect si trebuie sa stii ca Studio 20 este un studio premium care respecta dorintele modelelor sale de videochat in privinta confidentialitatii: vom face precum alegi tu. Vorbim, desigur, despre leoaica din tine, care se poate exprima liber oriunde si oricand doreste. Asadar, chiar vrei sa ascunzi faptul ca lucrezi ca model de videochat? Vrei sa-i lasi pe altii sa decida pentru tine?

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL