Citate despre fericire care le ajuta pe modelele de videochat - afla cum dobandesti si cum pastrezi fericirea!

04.12.2023
Citate despre fericire care le ajuta pe modelele de videochat - afla cum dobandesti si cum pastrezi fericirea!
Actualizat 2024
 
Fiecare om incearca sa fie fericit. Putem spune ca viata intreaga, din copilarie si pana la adanci batraneti, nu este altceva decat o goana neincetata spre fericire. Pentru unii, aceasta este incununata de succes, in timp ce, pentru altii, tinta pare sa fie mereu aproape, dar niciodata atinsa, asemenea unui miraj aparut in desert.
 
Modelele de videochat au inteles ca, indiferent de obstacolele intalnite in calatoria catre fericire, este esential sa ne amintim ca adevarata fericire se gaseste in sine, nu doar in scopul final. Este despre bucuria micilor momente, despre conexiunile pe care le facem si despre modul in care ne implinim scopurile si pasiunile.
 
Cateva citate despre fericire iti vor arata cum au privit acest subiect unele dintre cele mai mari personalitati ale tuturor timpurilor: scriitori celebri, savanti, conducatori politici, psihologi sau actori.
 
Personalitatile sunt de acord: esti deplin capabila sa iti construiesti fericirea!
 
Cele mai multe citate despre fericire au un element comun: credinta in capacitatea de a-ti construi propria fericire, cu conditia sa stii ce vrei si sa actionezi constant in acest sens. Modelele de videochat isi stabilesc obiective si lucreaza constant pentru a le atinge, avand in vedere ca succesul si implinirea personala sunt adesea masurate in termeni de satisfactie si fericire.
 
 Iata cele mai reprezentative citate despre fericire care sustin aceasta idee!
 
 • Cei mai multi dintre noi suntem pe atat de fericiti pe cat ne hotaram sa fim. (Abraham Lincoln)
 
 • Daca vrei sa duci o viata fericita, leag-o de un scop, nu de oameni si lucruri! (Albert Einstein)
 
 • Trebuie sa crezi in posibilitatea de a fi fericit pentru a putea fi fericit. (Lev Tolstoi)
 
 • Fii fericit in acest moment! Acest moment este viata ta. (Omar Khayyam)
 
 • Ce conteaza cel mai mult sunt micile placeri, atat de multe incat cu totii ne putem bucura de ele…
 
 • Fericirea nu consta in obiecte pe care le adunam in jurul nostru. Pentru a gasi fericirea tot ce trebuie sa facem este sa ne deschidem ochii. (Antoine de Saint-Exupery)
 
 • Fiecare are in mainile sale propria fericire, precum artistul are materia bruta, careia vrea sa-i dea o forma. (Goethe)
 
 • Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide, dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi. (Hellen Keller)
 
 • Daca vrei sa ajungi la fericire, atunci pune-ti orice tinta, numai un singur lucru nu: fericirea. (Lucian Blaga)
 
 • Ma simt fericit ori de cate ori reusesc sa ma ridic deasupra unui obstacol. (Ludwig van Beethoven)
 
 • Cei mai buni ani din viata sunt cei in care decizi ca problemele tale iti apartin. Nu dai vina pe mama ta, pe ecologisti sau pe presedinte. Iti dai seama ca iti poti controla propriul destin. (Albert Ellis)
 
 • Sufletul Lumii se hraneste cu fericirea oamenilor. Totul este un singur lucru. Si cand tu vrei ceva cu adevarat, tot Universul conspira la realizarea dorintelor tale. (Paulo Coelho)
 
 • Toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este in felul in care urci pantele abrupte spre varf. (Gabriel Garcia Marquez).
 
Iubirea – conditie esentiala a fericirii
 
O alta serie de citate despre fericire ilustreaza o alta latura a acestei cautari: nu poti sa reusesti singur, ci adevarata implinire vine atunci cand iubesti si esti iubit. Iata cateva citate relevante cu privire la legatura dintre fericire si iubire!
 
 • Exista o singura fericire in aceasta viata: sa fii iubit si sa iubesti. (George Sand)
 
 • A iubi inseamna sa-ti gasesti propria fericire in fericirea celuilalt. (Gottfried Wilhelm Leibniz)
 
 • Fericirea suprema a vietii e convingerea ca suntem iubiti. (Victor Hugo)
 
 • Femeile fericite sunt cele mai frumoase. (Audrey Hepburn)
 
 • Omul fericit este acela care stapaneste si munca, si dragostea. (Sigmund Freud).
 
Meseria de model online te poate face fericita!
 
Femeile care isi doresc sa scape de grijile financiare si sa duca un trai mai bun si mai linistit aplica pentru angajari in videochat. In calitate de modele online, ele obtin incasari suficient de mari astfel incat sa isi poata indeplini visurile si sa duca o viata fericita.
 
Prin intermediul industriei de videochat, modelele beneficiaza de oportunitatea de a lucra flexibil si de a-si gestiona singure programul, permitandu-le sa-si dedice timp si energie pentru alte pasiuni sau interese. Aceasta independenta financiara le ofera posibilitatea de a calatori, de a-si indeplini dorintele si de a-si sprijini familia si pe cei dragi.
 
Daca vei deveni model la Studio 20, te vei bucura de castiguri mari si de sprijin permanent, vei lucra intr-un mediu placut si vei avea un program flexibil, care iti va permite sa desfasori toate activitatile care iti aduc bucurie.
 

Articole recente

​Vrei sa devii model de videochat la Studio 20? Uite beneficiile de care te vei bucura!

​Vrei sa devii model de videochat la Studio 20? Uite beneficiile de care te vei bucura!

Ti-ai dorit mereu o slujba stabila, cu program flexibil si posibilitatea de a castiga pe masura efortului…

5 avantaje pe care le are un model de videochat la Studio 20

5 avantaje pe care le are un model de videochat la Studio 20

Actualizat 2024   Tinerele din ziua de astazi isi doresc cu ardoare sa isi construiasca un viitor…

Totul despre importanta alegerii unui model in viata

Totul despre importanta alegerii unui model in viata

Alegerea unui model in viata este importanta, chiar daca nu multa lume este constienta de acest fapt.…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info