5 adevaruri despre angajari in videochat

04.04.2017
5 adevaruri despre angajari in videochat
In Romania, videochatul nu are o reputatie foarte buna din cauza stirilor despre modele de videochat santajate sau patroni care fac evaziune fiscala. In plus, mentalitatea din aceasta tara este in continuare destul de invechita, de multe ori oamenii asemanand aceasta meserie cu prostitutia. Foarte putini stiu cu adevarat ce se petrece intr-un studio de videochat profesionist, cum este Studio 20, care ofera contracte de munca legale, conditii foarte bune de lucru, corectitudine si transparenta. De aceea, ne-am gandit sa clarificam cateva aspecte legate despre angajarile in videochat, pentru ca tinerele interesate de aceasta activitate sa nu mai fie reticente si sa faca pasul cel mare in cariera lor.

1.    Videochatul este legal din 2003, in Romania

Majoritatea oamenilor cred ca tinerele, care se angajeaza in videochat, incalca vreo lege. Adevarul este ca acest domeniu a fost reglementat legal inca din 2003, iar un business ca Studio 20 respecta in totalitate legislatia in vigoare. Ofera contracte de munca, angajeaza numai femeie majore si plateste taxe si impozite, ca orice alta afacere.

2.    Videochatul nu inseamna prostitutie

Intr-adevar, o mare parte din activitatea unui model de videochat consta in jocuri de seductie, insa la Studio 20 exista posibilitatea de a practica aceasta meseria si de a castiga foarte multi bani fara sa te dezbraci. Cum este posibil? Studio 20 ofera tinerelor ocazia de se angaja in videochat glamour, care consta in socializarea cu membrii site-urilor de videochat folosindu-se de inteligenta si de puterea de seductie, pentru a putea sa-i cucereasca.

3.    Videochatul inseamna comunicare

O mare parte dintre barbati apeleaza la astfel de site-uri pentru activitati erotice, insa modelele de succes, care castiga mii de euro in aceasta bransa, reusesc sa atinga aceste performante pentru ca au reale abilitati de comunicare. Acestea reusesc sa capteze interesul unui barbat si sa-l mentina treaz o perioada mai mare de timp datorita felului in care socializeaza cu el. Membrii site-urilor sunt in cautare de prietene, cu care sa poata discuta despre problemele lor personale si cu care sa se poata bucura de cateva momente de relaxare si distractie.

4.    Modelele ajung nu numai bogate, ci si faimoase

Un model care apeleaza la angajari videochat poate ajunge sa castige pana la 10.000 de dolari pe luna. La inceput, cand nu are experienta, Studio 20 iti ofera training, pentru ca tu sa inveti in scurt timp tot ceea ce trebuie sa stii despre aceasta activitate. Apoi, pe masura ce vei profesa, vei putea sa castigi din ce in ce mai bine, pana la atingerea obiectivelor tale financiare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii ambitioasa, implicata si sa te concentrezi pentru a da tot ce-i mai bun din tine. In acest domeniu nu se castiga numai bani, ci si faima. Devious Angel, Sasha Red, Raquelle Diva, Zeya Brunette si Emma Wild sunt cateva dintre modelele Studio 20, care au primit numeroase premii la festivalurile de profil internationale.

5.    Nu trebuie sa arati perfect

Multe tinere, care vor sa se angajeze in videochat, cred ca trebuie sa aiba 90-60-90 si alura de star de cinema. Total fals! Daca asa ar sta lucrurile, ar insemna ca toate femeile ar fi identice, iar barbatii apreciaza diversitatea si personalitatea, mai mult decat aspectul fizic. Important este sa ai un fizic ingrijit si sa emani mult optimism si senzualitate. In videochat, fiecare femeie isi poate pune in valoare atuurile si poate capata incredere in feminitatea ei.

 

Articole recente

Iti doresti sa faci videochat, dar nu ai curaj? Sfaturile care te vor ajuta sa nu te lasi afectata de parerile oamenilor din jur

Iti doresti sa faci videochat, dar nu ai curaj? Sfaturile care te vor ajuta sa nu te lasi afectata de parerile oamenilor din jur

Exista multe lucruri eronate pe care le aude o tanara la inceput de drum despre videochat. Unii sustin…

​Cum poate un model de videochat sa aiba succes?

​Cum poate un model de videochat sa aiba succes?

Industria de videochat este plina de femei frumoase si tinere, dornice de afirmare si castiguri mari.…

​Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume

​Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume

Studio 20 a fost recunoscut, pentru al doilea an consecutiv, drept cel mai bun studio de videochat pe…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info