​De ce este bine sa te angajezi la un videochat studio

26.04.2016
​De ce este bine sa te angajezi la un videochat studio
In ziua de astazi, multe tinere iau in considerare posibilitatea de a se angaja la un videochat studio. Acestea sunt atrase cel mai mult de castigurile foarte mari, care le aduc independenta financiara, dar si de programul flexibil, care le permit sa se ocupe si de familie, studii sau hobby-uri. De aceea, ne-am gandit sa facem o lista cu avantajele de care au parte modelele de videochat de la Studio 20:
 
 1. Conditiile de lucru sunt foarte bune. Atunci cand te angajezi la acest videochat studio, experimentezi o viata pe care numai printesele o pot avea. Iti desfasori activitatea intr-un mediu luxos, extrem de curat si decorat cu bun gust, dupa cele mai moderne standarde. In plus, zilnic ai parte de rasfat din partea echipei noastre, care face tot posibilul ca tu sa te prezinti impecabil in fata camerei video: fotografi si editori video, make-up artist, hairstylist si chiar maseur.
   
 2. Program flexibil, in ture. La noi, iti poti selecta saptamanal intervalul de timp in care sa lucrezi. O poti face dimineata, dupa-amiaza sau chiar noaptea, 5 zile pe saptamana. Va fi ca si cum ai avea propria afacere, cu care poti jongla astfel incat sa te poti ocupa si de alte lucruri. Este insa foarte important sa nu te deturnezi de la planul tau de realizare financiara si sa te impici 100% atunci cand esti logata pe site-urile de vieeochat. Si, bineinteles, sa incerci sa lucrezi mereu pe aceeasi tura pentru a-ti fideliza membrii.
   
 3. Banii multi, de ordinul miilor de euro. In cele mai multe dintre cazuri, banii sunt cei care le determina pe tinere sa devina modele intr-un videochat studio. Inca de la inceput, ele pot castiga intre 500 si 1.000 de dolari pe luna, iar dupa ce prind experienta pot ajunge la 3.000-5.000 de dolari. Daca dai dovada de profesionalism si esti foarte atenta la sfaturile noastre, poti ajunge si tu ca modelele de videochat de top de la Studio 20, care pleaca acasa chiar si cu 10.000 de dolari pe luna.
   
 4. Poti face videochat glamour. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa te dezbraci in fata camerei pentru a-i convinge pe barbati sa petreaca timp in compania ta. Noi credem foarte mult ca inteligenta si farmecul personal al unei femei pot cuceri si fideliza un barbat mult mai bine decat nuditatea. Mai ales ca membrii acestor site-uri, care apeleaza la serviciile unui videochat studio, pe termen lung, vor sa gaseasca o persoana de incredere, careia sa i se destainuie si care sa-i accepte asa cum sunt ei, cu defecte si calitati.
   
 5. Nu interactionezi decat cu oamenii care iti plac. Spre deosebire de alte locuri de munca, unde - vrei, nu vrei – ai parte de colegi enervanti si de sefi stresanti, pe care nu ii poti evita, pe site-urile de videochat poti ignora sau poti bloca orice persoana pe care nu o agreezi sau care simti ca iti depaseste limitele personale.
   
 6. Primesti zilnic complimente. Cand lucrezi intr-un videochat studio, cei care vor sa-ti intre in gratii nu contenesc sa-ti spuna cat de bine arati. Ei te vad drept o persoana extrem de sexy, cu care vor sa petreaca clipe relaxante.
   
 7. Ai parte de confidentialitate. Este de inteles sa nu vrei ca toti cunoscutii tai sa stie ca lucrezi intr-un videochat studio. Desi tu esti impacata cu alegerea facuta si te bucuri din plin de ea, in Romania, mentalitatile sunt inca invechite, asa ca este obositor sa stai sa explici fiecarui om pe care il intalnesti cum stau cu adevarat lucrurile in acest domeniu. La Studio 20, nimeni nu iti va declina vreodata identitatea. In plus, numele tau adevarat nu va aparea pe niciun site pe care vei lucra, deoarece iti vei stabili un pseudonim pentru fiecare. In plus, site-urile respective nu permit membrilor din Romania sa vada modele de videochat din tara noastra. In acest fel, te poti reprofila oricand, fara ca trecutul tau profesional sa te afecteze in vreun fel.
 

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

 • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
 • (+4) 0786 070 050
 • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Despre Studio 20 Videochat Iasi:

Despre Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Phoenix:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Ungaria:

SOCIAL