Iti doresti sa faci videochat, dar nu ai curaj? Sfaturile care te vor ajuta sa nu te lasi afectata de parerile oamenilor din jur

30.08.2019
Iti doresti sa faci videochat, dar nu ai curaj? Sfaturile care te vor ajuta sa nu te lasi afectata de parerile oamenilor din jur

Exista multe lucruri eronate pe care le aude o tanara la inceput de drum despre videochat. Unii sustin ca modelele online nu au o viata privata, iar altii considera ca nicio tanara care practica aceasta meserie nu va ajunge sa castige mii de euro. Indiferent de lucrurile pe care le vor spune apropiatii tai, tu trebuie sa te gandesti la visele si obiectivele tale. 

Daca vrei sa te angajezi in cadrul unui studio de videochat, ar trebui sa tii cont de urmatoarele sfaturi pentru a duce o viata fericita si lipsita de griji:

Nu lasa pe nimeni sa-ti dicteze viata!

Cu siguranta iti doresti sa devii o femeie independenta financiar, iar munca in cadrul unui studio de videochat te poate ajuta sa iti indeplinesti acest vis, dar trebuie sa lupti pentru dorintele tale. Chiar daca parintii sau prietenii nu sunt de acord sa te angajezi in cadrul unui studio de videochat, atat timp cat vrei sa iti platesti singura facturile si sa nu depinzi de ajutorul nimanui, nu ar trebui sa te intereseze opinia lor. Dupa ce vor vedea ca esti fericita si duci o viata lipsita de griji, cu siguranta, isi vor da seama ca s-au lasat purtati de prejudecati si se vor bucura pentru tine. Oamenii vor avea pareri indiferent de ce alegi sa faci, asa ca multumeste-le pentru sfaturi, dar mergi pe drumul tau. 

Nu-i pune pe altii pe primul loc in viata ta

Trebuie sa inveti sa te apreciezi mai mult si sa nu ii lasi pe altii sa te controleze. Nu conteaza ce isi doreste familia ta sau iubitul tau sa devii. Fericirea ta este cea mai importanta si pentru a avea viata pe care ti-o doresti, trebuie sa tii cont mai mult de aspiratiile tale si mai putin de asteptarile celor din jur.

Investeste in tine

Multe tinere obisnuiesc sa se puna pe plan secundar pentru a le fi bine altora, iar dupa cativa ani isi dau seama ca au gresit si nu au apucat sa realizeze multe lucruri in viata. Este important sa te bucuri de tinerete si sa ai grija de sanatatea ta. De aceea, pe langa castigurile mari, la Studio 20 vei avea un abonament medical si stomatologic la o clinica privata pentru a ne asigura ca te vei simti bine si vei fi tratata asa cum trebuie.

Nu neglija odihna

Ca model de videochat, vei castiga multi bani intr-un timp destul de scurt, iar tentatiile pot fi mari. Iubitul sau prietenii te vor contacta mereu pentru iesiri noaptea in oras si ai putea ajunge extenuata. Trebuie sa retii ca somnul este esential in acest domeniu, iar cei mai multi bani ii vei face atunci cand esti odihnita. De aceea, este necesar sa mentii un echilibru intre munca, somn si distractie.

Daca iti doresti o cariera in videochat, contacteaza-ne! Studio 20 iti ofera cele mai bune conditii de lucru si vei participa la training-uri care te vor ajuta sa devii din ce in ce mai buna in acest domeniu. Alege oferta noastra si vei putea trai exact asa cum iti doresti!

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL