Sparge gheata prin aceste tehnici! Cum sa incepi o conversatie cu membrii site-urilor de videochat

12.03.2020
Sparge gheata prin aceste tehnici! Cum sa incepi o conversatie cu membrii site-urilor de videochat
La debutul in videochat, ti se poate parea destul de greu sa incepi o discutie cu o persoana necunoscuta, mai ales daca esti o fire timida. In cazul in care vei alege un studio de top asa cum este Studio 20, vei beneficia de sprijinul trainerilor care te vor invata ce atitudine sa adopti in fata camerei web si ce discutii sa abordezi. In acest articol, am decis sa iti oferim cateva ponturi cu privire la modul in care poti incepe cu succes o conversatie. 
 
Iata cateva fraze cu care poti sa spargi gheata in videochat:
 
    • "Spune-mi 2-3 cuvinte despre tine"
    • "E in regula daca iti pun cateva intrebari despre tine?"
    • "Ce iti place la mine?"
    • "Despre ce iti doresti sa vorbim?"
    • "Ma bucur ca ai vrut sa discuti cu mine!"
    • "Ce hobby-uri ai?"
    • "Cum este viata ta? Ce schimbari ti-ai dori sa faci?"
    • "Ce te-a determinat sa intri pe site-urile de videochat?"
 
Atunci cand vrei sa incepi o discutie cu membrii site-urilor de videochat, trebuie sa fii cu zambetul pe buze, pentru a le inspira inca de la inceput incredere si energie pozitiva. Apoi, le poti adresa cateva intrebari pentru a afla mai multe despre ce le place, iar astfel vei afla ce tip de conversatie poti avea cu ei. 
 
Odata ce ajungi sa cunosti mai bine un admirator, iti va fi usor sa gasesti subiecte de discutie cu el. Scopul tau ca model de videochat este sa iti fidelizezi admiratorii pentru ca ei sa te caute frecvent, iar tu sa castigi sume colosale de bani. Este important sa te faci placuta inca de la prima conversatie cu un membru si sa ii arati ca meriti sa-si petreaca timpul cu tine. 
 
De asemenea, pentru a-i starni interesul unui membru, ii poti face un compliment. Barbatii adora sa fie admirati, asa ca le poti spune ca iti plac hainele lor, ochii, tunsoarea etc. Acesta este un mod eficient de a incepe o discutie si de a scapa de retineri. 
 
Apoi, ii poti povesti o intamplare interesanta sau ii poti spune pe scurt ce iti place la un barbat. Indreapta-ti atentia catre el, iar daca ii vei arata ca esti interesata si ca esti dispusa sa il asculti, cu siguranta te va cauta ori de cate ori va avea ocazia. 
 
In plus, ii poti cere detalii despre cultura lui, sarbatori, traditii, sporturile si preparatele culinare preferate. Incearca sa diversifici subiectele de discutie, iar astfel sa afli despre ce ii place sa vorbeasca (afla aici ce nu trebuie sa faci atunci cand lucrezi pentru un studio de videochat).
 
Un alt sfat care te poate ajuta sa ii atragi atentia unui barbat inca de la prima conversatie este sa fii naturala. Nu incerca sa pretinzi ca esti altcineva atunci cand te afli in fata camerei web. Barbatilor le plac femeile autentice, asa ca trebuie sa ii starnesti interesul prin intermediul personalitatii tale. 
 
Vino la Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, si vei beneficia intotdeauna de sprijin! Profita de sansa de a deveni un model online de succes cu incasari de mii de dolari pe luna!

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL