Ce presupune un job ca trainer videochat

01.09.2018
Ce presupune un job ca trainer videochat
Primim zilnic intrebari despre ce face un trainer in videochat. Interesul pentru acest job este unul ridicat pentru ca, desi este un job dificil, oricine poate incerca si poate invata. De exemplu, Studio 20 ofera training gratuit colegelor si colegilor noi pentru jobul de trainer videochat.

In plus, este un job dinamic si interesant, foarte bine platit, iar programul poate fi de 5 zile pe saptamana (daca lucrezi 8 ore/zi), 4 zile pe saptamana (daca lucrezi 10 ore/zi) sau 3 zile pe saptamana (daca lucrezi 12 ore/zi).

Din echipa de training Studio 20 fac parte:

1. Trainerii initiali (sau dedicati).
Acestia se ocupa de modelele noi inca din prima zi, le ajuta sa intelega cum pot avea succes, le explica strategiile modelelor de top, regulile site-urilor si tot ce au nevoie sa stie acestea. Impreuna pregatesc sesiunea foto - video de prezentare, aleg materialele finale pentru site, seteaza profilul modelului si incep primele zile de adaptare cu jobul.

Un trainer de videochat dedicat este alaturi de modelul pe care il invata intre 1 si 4 saptamani, depinzand de cat de repede se adapteaza acesta. In tot timpul cat lucreaza impreuna, trainerul de videochat dedicat are toata atentia focusata pe modelul din grija sa. Programul sau de lucru este, de obicei, la fel ca al modelului cu care colaboreaza, 5 zile pe saptamana, 8-10 ore pe zi. Fiind un studio de videochat glamour, care pune accent pe comunicare, persuasiune, farmec personal, inteligenta, este esential ca modelul sa aiba timp si suficienta informatie la dispozitie pentru a intelege cu adevarat jobul, care difera foarte mult de videochatul adult, unde nuditatea este elementul principal.

2. Trainerii de tura sau echipa de suport.
Trainerii de videochat de tura sau echipa de suport asigura in permanenta suportul necesar modelelor, sunt alaturi de ele 24/7 si le ajuta sa maximizeze incasarile din fiecare zi. Fiecare colega / coleg din echipa de suport are in grija anumite modele in fiecare tura, reusind astfel sa comunice din ce in ce mai bine cu ele si sa le ajute sa evolueze permanent. Programul de lucru al unui trainer de videochat de tura este de 3 sau 4 zile pe saptamana (miercuri, joi, vineri sau luni, marti, sambata, duminica), 12 ore pe zi, cu pauze de 48 sau 72 de ore in fiecare saptamana, conform legislatiei.

Toate joburile de trainer videochat sau admin videochat din echipa Studio 20 au un salariu generos de minim 1000 de dolari (dupa perioada de training), care se regaseste integral in contract, asigurare medicala privata. De asemenea, se bucura de bonusuri lunare in functie de rezultatele modelelor cu care lucreaza si au posibilitatea de a avansa, in functie de implicarea si calitatea muncii depuse, catre joburi de management (majoritatea managerilor din cele 19 sedii Studio 20 de astazi au inceput ca traineri de videochat dedicati sau in echipa de suport).

Vrei sa aflii mai multe? Vino la noi in vizita sa stam de vorba, asa te lamuresti cel mai bine. Iti oferim chiar si posibilitatea de a petrece o zi alaturi de colegii din echipa de training videochat, pentru a vedea daca iti place sau nu jobul. Ne gasesti in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova,  Oradea, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad, Galati, Constanta sau in afara tarii, in Cali, Bogota, Budapesta sau Los Angeles. 

Ne poti contacta prin email la [email protected], prin telefon la numarul 0748777757 sau chiar aici pe site, pe chat-ul online. Te asteptam sa aplici pentru un job de trainer in videochat si sa vezi cum e sa faci parte dintr-o companie renumita la nivel international!

Articole recente

Citate despre orgoliu: cand te ajuta si cand te impiedica sa evoluezi?

Citate despre orgoliu: cand te ajuta si cand te impiedica sa evoluezi?

Emotie complexa, orgoliul este o forma de incredere in propria persoana si de stima de sine, care poate…

​Cum sa previi epuizarea in videochat?

​Cum sa previi epuizarea in videochat?

Munca, in general, poate fi epuizanta. Un job in videochat, la fel ca unul din oricare alt domeniu,…

Cele mai eficiente tehnici de seductie pentru un model de videochat

Cele mai eficiente tehnici de seductie pentru un model de videochat

Orice model de videochat poate stapani arta seductiei daca tine cont de cateva tehnici psihologice in…

Spune-ti parerea!

Becheanu Raluca

Bună ziua! Numele meu este Becheanu Raluca și sunt din București. Sunt fost model. Vorbesc si scriu engleza mediu. Mi-aș dorii tare sa ajung trainer, as fi foarte fericita și dedicata! - 16.10.2019

Stancutu Corina

Buna seara! As vrea sa lucrez pe un post de trainer modele, sa invat tot ce este necesar pentru a le ajuta sa evolueze si astfel, sa isi mareasca castigurile atat compania, modelele, cat si eu. O sa particip la cat mai multe cursuri pentru a invata trucuri ce sunt necesare in aceasta meserie. M-ar interesa partea fixa financiara, tinand cont ca nu am experienta ca trainer. Multumesc! - 17.09.2019

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info