Modelele Studio 20 din nou castigatoare si fericite!

08.08.2019
Modelele Studio 20 din nou castigatoare si fericite!
Stiti deja ca modelele Studio20, #girlsfromstudio20 cum le place sa se prezinte, sunt fericite si implinite, castiga foarte bine, sunt puternice si independente. Odata in plus, in cadrul galei YNOT CamAwards din Hollywood, Oscar-ul american pentru industria de entertaintment online. modelele Studio 20 au castigat cele mai multe premii.

Megan Croft - Best Social Media Model
Lana Fiquet - Best Latin American Model
Rubyconne - Most Creative Model

Alaturi de ele, inca 10 modele din toate locatiile Studio20 si membrii ai echipelor locale de suport si marketing - Los Angeles si Phoenix, cel mai nou "20". s-au bucurat de o calatorie incredibila, o seara exceptionala si o petrecere pe cinste, pentru ca ... #wetraveltogether.

Bineinteles, toate aceste momente magice sunt posibile doar pentru ca si muncim pe masura, pentru ca suntem dedicati carierei noastre si, de cele mai multe ori, punem jobul inaintea problemelor personale si ne gandim, construim si catigam pe termen lung.

Cel mai important, din ce in ce mai multi tineri din toata lumea, femei si barbati, au inteles ca Studio 20 nu este doar un studio de videochat, au inteles ca suntem diferiti, ca suntem o companie non-adult si nu vindem nuditate sau porn, au inteles ca abordarea noastra glamour a deschis de fapt o noua nisa in industia de live streaming, o nisa care se bazeaza pe psihologie, pe personalitate, pe relationare. Modelele noastra devin pe zi ce trece influenceri mainstream, vedete, entertaineri pentru o piata mult mai larga decat cea adult, pentru o luma care traieste din ce in ce mai mult in online toate aspectele vietii.

 

Articole recente

Videochat cupluri? Mai gandeste-te!

Videochat cupluri? Mai gandeste-te!

In prezent, exista mai multe modalitati de a face videochat: videochat de acasa sau in cadrul unui studio…

3 tehnici de seductie pe care le poate folosi un model de videochat pentru a-si fideliza clientii

3 tehnici de seductie pe care le poate folosi un model de videochat pentru a-si fideliza clientii

Munca intr-un studio de videochat cu prestigiu iti poate aduce mari satisfactii, daca stii cum sa atragi…

Cum sa-ti recapeti increderea in oameni?

Cum sa-ti recapeti increderea in oameni?

Ai fost dezamagita de multe persoane, iar acum simti ca nu mai poti avea incredere in nimeni sau ca…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info