Modelele Studio 20 din nou castigatoare si fericite!

08.08.2019
Modelele Studio 20 din nou castigatoare si fericite!
Stiti deja ca modelele Studio20, #girlsfromstudio20 cum le place sa se prezinte, sunt fericite si implinite, castiga foarte bine, sunt puternice si independente. Odata in plus, in cadrul galei YNOT CamAwards din Hollywood, Oscar-ul american pentru industria de entertaintment online. modelele Studio 20 au castigat cele mai multe premii.

Megan Croft - Best Social Media Model
Lana Fiquet - Best Latin American Model
Rubyconne - Most Creative Model

Alaturi de ele, inca 10 modele din toate locatiile Studio20 si membrii ai echipelor locale de suport si marketing - Los Angeles si Phoenix, cel mai nou "20". s-au bucurat de o calatorie incredibila, o seara exceptionala si o petrecere pe cinste, pentru ca ... #wetraveltogether.

Bineinteles, toate aceste momente magice sunt posibile doar pentru ca si muncim pe masura, pentru ca suntem dedicati carierei noastre si, de cele mai multe ori, punem jobul inaintea problemelor personale si ne gandim, construim si catigam pe termen lung.

Cel mai important, din ce in ce mai multi tineri din toata lumea, femei si barbati, au inteles ca Studio 20 nu este doar un studio de videochat, au inteles ca suntem diferiti, ca suntem o companie non-adult si nu vindem nuditate sau porn, au inteles ca abordarea noastra glamour a deschis de fapt o noua nisa in industia de live streaming, o nisa care se bazeaza pe psihologie, pe personalitate, pe relationare. Modelele noastra devin pe zi ce trece influenceri mainstream, vedete, entertaineri pentru o piata mult mai larga decat cea adult, pentru o luma care traieste din ce in ce mai mult in online toate aspectele vietii.

 

Articole recente

Studio20 lanseaza provocarea #CamForCharity de Ziua Internationala a Caritatii

Studio20 lanseaza provocarea #CamForCharity de Ziua Internationala a Caritatii

Franciza internationala de videochat Studio20 anunta provocarea #CamForCharity pe 5 Septembrie 2018,…

Cum sa castigi multi bani ca model de videochat

Cum sa castigi multi bani ca model de videochat

In societatea actuala, exista multe fete care cred ca pot castiga fara efort multi bani ca model de…

Trainer videochat jobul anului 2020 (partea 2)

Trainer videochat jobul anului 2020 (partea 2)

Trainer videochat jobul anului 2020 (partea 2)   Printre multele meserii care au aparut de curand…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info