​Cu ce prejudecati se confrunta modelele de videochat

23.11.2016
​Cu ce prejudecati se confrunta modelele de videochat
Meseria de model de videochat este din ce in ce mai intalnita astfel ca exista mari sanse ca multi dintre noi sa cunoasca cel putin o persoana care a ales sa profeseze in industria de entertainment online, indiferent ca o face intr-un studio de videochat profesionist, cum este Studio 20, fie ca face videochat de acasa.

Multi arata cu degetul inspre modelele de videochat deoarece nu cunosc cu adevarat ce anume se ascunde in spatele cortinei. Ei nu stiu ca acest termen se refera la o forma de comunicare video intre doi oameni (model si membru), prin intermediul calculatorului. Initial, discutia are loc in chatul gratuit, iar daca membrul doreste exclusivitatea, actiunea se muta in chatul privat contra cost.

Modelele de videochat pot activa in domeniul adult, unde show-urile private pot avea o componenta erotica sau in cel non-adult, in care este interzis sa te dezbraci in fata camerei. In acest caz, sesiunile private se aseamana mai mult cu o conversatie intre doi prieteni buni. Astfel, au loc dezvaluiri intime intre doi oameni, intr-un cadru relaxant si securizant. Studio 20 este un activ promotor al videochatului non adult, in care nu se foloseste nuditatea, iar discutiile dintre fete si interlocutori pot varia foarte mult, ele atingand subiecte care intereseaza ambele parti in egala masura: muzica, filme, hobby-uri, carti, relatii etc. De asemenea, discutiile sunt private, asadar nimeni nu are acces la ele.

In general, modelele de videochat au libertatea de a-si selecta membrii si subiectele de conversatie. Desi membrii platesc pentru aceste servicii, in cazul in care nu vor sa dea curs unei solicitari sau nu vor sa vorbeasca despre un anumit subiect, fetele pot devia discutia catre tema dorita, fara nicio problema. In plus, ele pot aborda orice fel de atitudine in fata camerei, atata timp cat ea este civilizata si nu lezeaza interesele niciunei parti implicate.

Am detaliat aceste lucruri pentru a intelege ce presupune activitatea modelelor de videochat. Avand informatiile potrivite, oamenii nu vor mai fi tentati sa puna etichete si sa arate cu degetul. Acestia vor intelege ca, de fapt, videochatul este un job ca oricare altul. Singura diferenta intre un medic, profesor, inginer, IT-ist, jurnalist etc si modele este faptul ca, la locul de munca, ele isi intra intr-un rol, pe care il abandoneaza la sfarsitul programului. Din acest punct de vedere, modelele de videochat sunt la fel ca actritele. Ele isi pun diferite masti, in functie de fiecare membru, creand diferite versiuni ale femeii ideale. Acest rol nu este deloc usor, el necesitand numeroase abilitati de adaptare, imaginatie, creativitate, diplomatie, comunicare, socializare, dezvoltare personala etc. Cu cat il joaca mai bine, cu atat mai multi bani va castiga respectivul model.

Din exterior, este foarte usor sa condamni persoanele care aleg sa-si castige existenta in aceasta maniera, insa din interior ajungi sa le admiri pentru ambitia, perseverenta, efortul si seriozitatea lor. Motivatia lor de baza consta in castigul financiar, care este foarte mare comparativ cu alte domenii, dar si in programul flexibil, pe care si-l pot aranja singure sau in conditiile extraordinare de munca (decoruri diverse, curatenie impecabila, lux, echipamente moderne, suport tehnic, traineri, make-up artist, hairstylist, aparate de fitness, maseur etc).

Putini stiu ca multe modele de videochat au familie, adica sot si copii sau eventual lucreaza in paralel in corporatii, banci sau institutii ale statului. In afara studioului de videochat, ele au vieti normale, la fel ca oricine altcineva. Nimeni nu are un job perfect, deoarece fiecare loc de munca are avantaje si dezavantaje. Nu exista un loc de munca bun sau rau, atata timp cat el este legal si te ajuta sa iti traiesti viata pe care ai visat-o.

Modelele de videochat nu trebuie condamnate pentru alegerea facuta deoarece ele fac tot ceea ce este posibil omeneste sa-si asigure un trai, fara sa-i afecteze negativ pe altii. Este posibil ca ele sa se confrunte cu etichetari negative si sa doreasca sa pastreze confidentialitatea acestei meserii. De aceea, studiourile de videochat profesioniste nu dezvaluie identitatea lor, astfel incat daca acestea doresc sa se reprofilzeze la un moment dat sa o poata face fara nicio problema. Studio 20 asigura o atmosfera calda si placuta, in care modelele pot primi tot suportul moral de care au nevoie, pentru a trece peste problemele cotidiene si prejudecatile celor din jur. Echipa noastra este mereu alaturi de modelele sale pentru ca numai impreuna putem reusi!
 

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL