Primul studio de videochat care ofera modelelor asigurare medicala si stomatologica

30.08.2018
Primul studio de videochat care ofera modelelor asigurare medicala si stomatologica
Studio 20 a decis sa fie primul studio din lume care ofera tuturor modelelor sale, ca bonus permanent si neconditionat, asigurare medicala si stomatologica valabila in peste 100 de centre din toata Romania.

Pentru noi, echipa este cea mai importanta si succesul echipei depinde de succesul individual. Ori succes nu inseamna doar venituri record, de peste 10.000$ pe luna, dar si o cariera pe termen lung, o viata echilibrata si, poate cel mai important, sanatate. De aceea ne-am indrumat mereu colegele sa manance echilibrat si sanatos, sa evite bauturile energizante si in general chimicalele, sa se odihneasca minim 7-8 ore pe zi, sa faca exercitii fizice si, bineinteles, sa mearga periodic la medic sa isi faca un consult si analize preventive.

Am decis sa este datoria noastra morala sa ajutam nu doar cu sfaturi, dar si cu un abonament care sa le ofere servicii si investigatii medicale, inclusiv cele stomatologice, destinate in primul rand preventiei, dar si tratamentului. Din 1 septembrie, toate modelele Studio 20 din Romania (14 sedii din 10 orase cand scriem acest articol, probabil mai multe cand il veti citi voi) beneficiaza de acest abonament, inca din prima zi si fara a avea nici o retinere din comisioane sau alte conditii de incasari ori de alta natura.

"Frumusetea e in ochii privitorului. Sau cel putin asta zicea o vorba din batrani. Ce ne facem atunci cand ochiul privitorului e fix oglinda in care te uiti in fiecare zi? Oglinda care nu iarta semnele de oboseala si nici nu te ajuta cand te doare ceva. Warren Buffet spunea <Cum ai reactiona daca cineva ti-ar spune < Iti voi da o masina, orice masina vrei tu, gratis, dar aceea va fi singura masina pe care o poti avea toata viata si singurul mijloc de transport pe care il poti folosi toata viata? Vei avea grija de acea masina, o vei lustrui, o vei ingriji pentru ca stii ca acea masina te va purta pe oriunde vrei tu sa te duci>. Acum vizualizati acea masina ca fiind corpul vostru. Este singurul pe care il veti avea toata viata si trebuie sa aveti grija de el. Sanatatea este cel mai important lucru pe care il avem si intr-o societate tot timpul pe fuga, uitam de mullte ori sa avem grija de ea. Nopti pierdute, alimentatie improprie, munca in exces, toate acestea duc la un dezechilibru al corpului. In cazul nostru, al femeilor, boala secolului, “burnout”-ul, ne afecteaza pe toate planurile si Studio20 este alaturi de noi sa ne ajute cand avem nevoie." a fost mesajul Andrei Chirnogeanu, PR executive Studio 20, care ne-a convins pe toti sa facem acest pas.

Cu alte cuvinte, excelam impreuna si excelenta inseamna succes pe termen lung!

Articole recente

Ce planuri au modelele Studio 20 pentru vara aceasta?

Ce planuri au modelele Studio 20 pentru vara aceasta?

Ne aflam in plin sezon estival si ne sta gandul doar la vacanta! Odata cu venirea sezonului cald, ni…

Fa-l sa te caute! Invata metodele care functioneaza intotdeauna

Fa-l sa te caute! Invata metodele care functioneaza intotdeauna

Orice femeie se indragosteste macar o data in viata. Indiferent de studiile sau functia pe care o ai,…

Vrei sa faci videochat in Bucuresti? Iata ce detalii trebuie sa cunosti!

Vrei sa faci videochat in Bucuresti? Iata ce detalii trebuie sa cunosti!

Tot mai multe tinere doresc sa fie independente din punct de vedere financiar si sa aiba un nivel de…

Spune-ti parerea!

Nicoleta

Ai vazut cumva si numarul nostru de telefon, 0748777757, unde poti solicita orice detalii? - 08.01.2019

Maria

Buna asi vrea sa stiu mai multe detali! - 02.01.2019

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info