Primul studio de videochat care ofera modelelor asigurare medicala si stomatologica

30.08.2018
Primul studio de videochat care ofera modelelor asigurare medicala si stomatologica
Actualizat 2024
 

Studio 20 a decis sa fie primul studio din lume care ofera tuturor modelelor sale, ca bonus permanent si neconditionat, asigurare medicala si stomatologica valabila in peste 100 de centre din toata Romania.
 
Aceasta decizie reflecta angajamentul nostru fata de bunastarea si sanatatea echipelor noastre, recunoscand importanta accesului la servicii medicale de calitate. Suntem mandri sa oferim acest beneficiu in premiera si suntem dedicati sa cream un mediu de lucru sigur si placut pentru toti membrii echipei Studio 20.
 
Pentru noi, echipa este cea mai importanta si intelegem ca succesul echipei depinde de succesul individual. Stim ca succes nu inseamna doar venituri record, de peste 10.000$ pe luna, ci si o cariera pe termen lung, o viata echilibrata si, poate cel mai important, sanatate. De aceea, ne-am indrumat mereu colegele sa manance echilibrat si sanatos, sa evite bauturile energizante si in general chimicalele, sa se odihneasca minimum 7-8 ore pe zi, sa faca exercitii fizice si, bineinteles, sa mearga periodic la medic sa isi faca un consult si analize preventive. Sanatatea este prioritatea noastra principala si vrem sa ne asiguram ca fiecare membru al echipei beneficiaza de ingrijire si atentie adecvata pentru a se mentine in forma optima.
 
Am decis ca este datoria noastra morala sa ajutam nu doar cu sfaturi, dar si cu un abonament care sa le ofere servicii si investigatii medicale, inclusiv cele stomatologice, destinate in primul rand preventiei, dar si tratamentului. Din 1 septembrie, toate modelele Studio 20 din Romania (14 sedii din 10 orase cand scriem acest articol, probabil mai multe cand il veti citi voi) beneficiaza de acest abonament inca din prima zi si fara a avea nici o retinere din comisioane sau alte conditii de incasari ori de alta natura.
 
<Frumusetea e in ochii privitorului, sau cel putin asta spunea o vorba din batrani. Ce ne facem atunci cand ochiul privitorului e fix oglinda in care te uiti in fiecare zi? Oglinda care nu iarta semnele de oboseala si nici nu te ajuta cand te doare ceva. Warren Buffet spunea „Cum ai reactiona daca cineva ti-ar spune ca iti va da o masina, orice masina vrei tu, gratis, dar aceea va fi singura masina pe care o poti avea toata viata si singurul mijloc de transport pe care il poti folosi toata viata? Vei avea grija de acea masina, o vei lustrui, o vei ingriji pentru ca stii ca acea masina te va purta pe oriunde vrei tu sa te duci”. Acum vizualizeaza acea masina ca fiind corpul tau. Este singurul pe care il vei avea toata viata si trebuie sa ai grija de el. Sanatatea este cel mai important lucru pe care il avem si, intr-o societate tot timpul pe fuga, uitam de multe ori sa avem grija de ea.
 
Nopti pierdute, alimentatie improprie, munca in exces, toate acestea duc la un dezechilibru al corpului. In cazul nostru, al femeilor, boala secolului, burnout-ul, ne afecteaza pe toate planurile, iar Studio20 este alaturi de noi sa ne ajute cand avem nevoie.” a fost mesajul Andrei Chirnogeanu, PR executive Studio 20, care ne-a convins pe toti sa facem acest pas.
 
Cu alte cuvinte, excelam impreuna si excelenta inseamna succes pe termen lung! Prin dedicarea noastra catre excelenta si sustinerea reciproca, vom continua sa ne dezvoltam si sa prosperam ca echipa. Astfel, fiecare succes obtinut impreuna este o confirmare a angajamentului nostru pentru performanta si implinire profesionala.

Articole recente

Rezolutii pentru noul an. Aspecte importante de care ar trebui sa tii cont

Rezolutii pentru noul an. Aspecte importante de care ar trebui sa tii cont

Anul 2022 s-a incheiat si am pasit intr-un nou an, care speram sa fie mai bun. Insa, pentru a evolua…

Studio20 - cel mai bun studio din Romania 2019

Studio20 - cel mai bun studio din Romania 2019

Editia 2019 a AW Awards a adus tripla recunoastere Retelei Internationale de Videochat, Studio20. Una…

Nu deveni sclava unui gand care nu-ti da pace! Cum scapi de ruminatie?

Nu deveni sclava unui gand care nu-ti da pace! Cum scapi de ruminatie?

* actualizat in 2024   Starea mentala cunoscuta sub numele de ruminatie se refera la repetarea…

Spune-ti parerea!

Nicoleta

Ai vazut cumva si numarul nostru de telefon, 0748777757, unde poti solicita orice detalii? - 08.01.2019

Maria

Buna asi vrea sa stiu mai multe detali! - 02.01.2019

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info