​Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume

22.01.2016
​Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume
*actualizat in 2024
Studio 20 a fost recunoscut, pentru al doilea an consecutiv, drept cel mai bun studio de videochat pe plan international, dupa ce a castigat din nou trofeul „Best Live Cam Studio of the Year”, in cadrul Premiilor GFY, in Las Vegas, pe 18 ianuarie 2016.

Profesionisti din intreaga lume au votat Studio 20 la gala organizata de AVN.com, cea mai renumita publicatie media din industria de entertainment online. Premiile AVN si GFY sunt cele mai ravnite din domeniul entertainmentului, ele starnind interesul a zeci de mii de vizitatori in fiecare an. Gala din anul 2016 s-a aflat la cea de-a cincea editie si a constituit cel mai important eveniment din industria Live Cam. Evenimentul a reunit toti profesionistii din industria online pentru adulti: site-uri si studiouri de videochat, companii de marketing, afiliati, companii de servicii.

Premiile internationale castigate de Studio 20, in anul 2016:

Pe langa cele doua trofee GFY, Studio 20 se mai poate lauda si cu:
  • titlul de „Best Emerging Studio", la gala AW Awards, organizata in vara anului trecut, la Mamaia;
  • locul 1 pentru „Best Cam Studio”, in cadrul Premiilor YNOT, de la Praga, din septembrie 2015.
Premiile obtinute in primii doi ani de activitate sunt dovada faptului ca studioul nostru de videochat  este o afacere de succes, bazata pe profesionalism, seriozitate, corectitudine, legalitate si munca in echipa. De asemenea, Studio 20 a aratat lumii ca poate recunoaste si apoi dezvolta modele de videochat de top.
In luna martie 2015, colega noastra, Devious Angel, si-a adjudecat premiul „Best Live Cam Model Personal Site”, la gala Live Cam Awards, desfasurata la Barcelona, in Spania. Raquelle Diva, unul dintre cele mai bune modele ale noastre, a primit titlul de „Best Live Cam Model”, in cadrul YNOT Awards.

Emma Wild şi Zeya Brunette, de la Studio 20, au fost premiate si ele la categoriile „Best Fetish Model”, respectiv, „Best Video Teaser”, de la gala AW Awards, unde au fost prezenti oameni de afaceri din intreaga lume, dar si modele de videochat faimoase. Astfel, Studio 20 a dovedit ca este cel mai bun studio de videochat, cu cele mai multe modele premiate. Acest lucru ne onoreaza, mai alest ca peste 100.000 de modele din Romania activeaza in aceasta industrie.

Cum a aparut Studio 20?

Studioul nostru de videochat a aparut in 2000, intr-un apartament cu doua camere, unde isi desfasurau activitatea trei modele. Cu timpul, mai exact in ianurie 2013, datorita eforturilor si investitiilor constante, dar si rezultatelor impresionante ale modelelor noastre, a aparut brandul Studio 20, care s-a axat pe zona glamour, nu pe cea adult. Un an mai tarziu, am pus bazele proiectului de franciza, iar in februarie 2015 a aparut primul studio de videochat din Bucuresti in acest sistem.

Proiectul se adreseaza antreprenorilor care vor sa investeasca in aceasta bransa, fara sa repete greselile altora. Personalul de training, management si marketing al studioului nostru de videochat ii ajuta pe cei care cumpara franciza sa puna bazele unei afaceri de succes, intr-un domeniu care se dezvolta foarte mult, cu 10 - 15 procente in fiecare an. La sfarsitul lui 2015, alte doua studiouri au vazut lumina zilei, in Cluj-Napoca si in Timisoara. In prezent, avem alte alte trei locatii, pentru care am semnat contractul, iar pana la sfarsitul lui 2016 ne-am propus sa deschidem zece locatii Studio 20 in Romania, dar si in strainatate.

De la prima aparitie in public, la Summit-ul European, de la Barcelona, din 2015 si pana astazi, afacerea a crescut constant, in prezent numarand peste 200 de modele si 100 de oameni in echipa de suport, dar si o cifra de afaceri de 5.000.000 de dolari, cu un profit de peste 1.000.000 de dolari. Dezvoltarea continua si in 2016, mai ales pe plan international, cu cereri de studiouri de videochat in Ungaria, Columbia si Statele Unite ale Amercii. Pana la sfarsitul anului 2016, am ajuns sa avem peste 500 de modele si o cifra de afaceri de 10.000.000 de dolari.

Secretul nostru? Proceduri de studio si de marketing testate si complet integrate pentru modele; instruirea in profunzime a personalului de suport si a celui de management pentru crearea unui mediu de studio de videochat premium; focus pe excelenta: afacere 100% legala, fara compromisuri in ceea ce priveste regulile, procedurile si calitatea modelelor. Excelam impreuna!
 

Articole recente

In ce parte se pune martisorul? Descopera cum sa porti acest simbol al primaverii

In ce parte se pune martisorul? Descopera cum sa porti acest simbol al primaverii

Iubesti primavara si astepti cu nerabdare luna martie? Vestea buna este ca mai ai foarte putin de asteptat!…

Angajari la noul studio videochat Timisoara!

Angajari la noul studio videochat Timisoara!

Vrei sa ai parte de un job de vis, care sa te ajute sa te simti o femeie implinita, atat din punct de…

Vrei sa stii ce inseamna videochat? Afla detalii direct de la expertii Studio 20!

Vrei sa stii ce inseamna videochat? Afla detalii direct de la expertii Studio 20!

Deseori, este destul de greu sa-ti faci o parere obiectiva despre ce inseamna videochatul in Romania.…

Spune-ti parerea!

Ionut

Buna vreau sa fac video chat - 20.02.2018

Nicoleta

Multumim! - 23.02.2016

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info