Premiile YNOT 2015: Best Emerging Cam Studio

31.07.2015
Premiile YNOT 2015: Best Emerging Cam Studio
Echipa celui mai renumit studio de videochat din Romania este mandra sa va anunte ca Studio 20 a fost nominalizat la Premiile YNOT 2015, care vor avea loc pe 23 septembrie, la Praga, in cadrul Summitului European.

Cea de-a cincea editie YNOT Awards va onora 33 dintre cele mai bune companii din industria de entertainment online, iar Studio 20 va concura in la categoria „Best Emerging Cam Studio”, alaturi de alti patru nominalizati. In cadrul ceremoniei vor fi recunoscute meritele brandurilor din aceasta industrie, in mod specific ale celor business to business (B2B). De aceea, Studio 20 le multumeste tututor celor care au facut nominalizarea noastra posibila si care au dovedit ca performanta celui mai bun studio de videochat din Bucuresti nu poate trece neobservata.

Companiile eligibile pentru nominalizarea la YNOT Awards au fost cele care asigura servicii diverselor sectoare din industria de videochat, iar singurii care pot vota, pana pe 28 august, sunt cei angajati in industria de personal B2B. Competitia va aduna la start peste 100 de profesionisti si companii din acest domeniu, iar noi suntem recunoscatori ca ne aflam printre ei.

Performanta de a fi cel mai bun studio videochat din Bucuresti a fost apreciata pe plan international, prin numeroasele premii si nominalizari primite pana acum de Studio 20. In 2015, am reusit sa castigam cea mai ravnita distinctie internationala, „Best Live Cam Studio of the Year”, la cel mai important festival din domeniu, Premiile GFY, organizate de AVN.com, una dintre cele mai mari publicatii media din domeniul de entertainment online. In plus, colega noastra, Devious Angel, a castigat premiul „Best Live Cam Model Personal Site”, la gala Live Cam Awards, desfasurata tot anul acesta, la Barcelona. Excelenta studioului nostru de videochat a fost recunoscuta si in cadrul ceremoniei de talie mondiala AW Awards, de la Mamaia, cand am primit trofeul "Best Emerging Studio". In plus, Emma Wild si Zeya Brunette au adunat si ele doua distinctii la categoriile „Best Fetish Model”, respectiv „Best Video Teaser”.

Tot la YNOT Awards, modelele de videochat din echipa Studio 20, Sasha Red si Raquelle Diva, au fost nominalizate pentru premiul "Best Live Cam Model". Suntem increzatori ca munca, ambitia si abilitatea noastra de a creste modele de videochat de top ne vor ajuta sa continuam seria de performante si in viitor.

Articole recente

Vrei sa faci parte din echipa Studio 20? Afla in cat timp poti ajunge sa castigi sume colosale de bani

Vrei sa faci parte din echipa Studio 20? Afla in cat timp poti ajunge sa castigi sume colosale de bani

Daca iti doresti sa nu depinzi de banii nimanui si sa duci o viata de lux, Studio 20 este optiunea perfecta…

Ce viitor ai dupa ce faci videochat?

Ce viitor ai dupa ce faci videochat?

* actualizat in 2024 Daca citesti articolul acesta, ti-a trecut prin gand cel putin o data sa devii…

De ce este perfecta pentru o studenta meseria de model de videochat?

De ce este perfecta pentru o studenta meseria de model de videochat?

Actualizat 2024   In zilele noastre, este practic imposibil ca o tanara care nu are experienta…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info