Studio20 primeste un nou membru sub umbrela de studiouri de succes: Eva Agency

07.01.2021
Studio20 primeste un nou membru sub umbrela de studiouri de succes: Eva Agency

 


Eva Agency, studioul specializat Flirt4Free devine din Ianuarie 2021 membru al deja renumitei francize Studio20.

 

In ultimii ani, industria web a cunoscut o crestere imensa, atat din punct de vedere al persoanelor care lucreaza in domeniu, cat si din punct de vedere al traficului si incasarilor, aceasta raportand cifre imense. 
 

Eva Agency s-a remarcat prin top-modelele pe care le-a format pe site-ul Flirt4free, care se afla in top 10 international si national: 

Eva Sin - Lider incontestabil, detinatorul locul 1 in ultimii 3 ani si castigatoarea a 90% din concursurile zilnice, lunare si anuale care se desfasoara pe platforma Flirt4Free si evident fondatorul Eva Agency.

Nora Grace - Detinatoarea locului 2 pe site, cu cele mai multe credite castigate intr-o singura zi (1.000.000 credite insemnand 35.000$) si 7 premii Hall Of Fame (Most credits in a day, Most party tips credits in a day, Biggest tip, Most credits in a group show, Most flirt phone credits in a month, Most flirt phone credits in a day si Most non-virtual gifts in a day);

MadisonLocke - Se afla in top 10 pe site si locul 2 in Romania, cu incasari de peste 20.000$ lunar;

Jeessy - Se afla in top 10 pe Flirt4Free si se claseaza pe locul 3 in Romania, cu incasari lunare de peste 15.000$;

 

Nu e o surpriza pentru nimeni faptul ca in momentul in care Studio20 a inceput sa lucreze multi site, Eva Agency a vrut sa se alature. Consideram ca am crescut frumos fiind independenti, dar alaturi de Studio20 vom ajunge mult mai departe. Ne mandrim sa avem in cadrul studioului nostru in ultimul an castigatoarea Locului 1 mondial si primele 4 locuri din Romania, dar in acelasi timp stim ca este responsabilitatea noastra sa oferim servicii de cea mai inalta calitatea tuturor partenerilor nostri in continuare. E un proverb african care spune: ‘Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergi impreuna cu cineva.’  iar Eva Agency si-a pus adidasii de mers. Ne pregatim sa spargem toate topurile de incasari.”, declara Robert Grigorescu, owner EvaAgency. 

 

Studio20 a trecut la sistemul de lucru multi site, oferind modelelor sale oportunitatea de a lucra pe diferite site-uri. Aceasta decizia a venit pentru le ajuta sa isi scoata in evidenta personalitatea, oferind totodata calitatea continutului si a trainingului, lucru pentru care celebra franciza a fost cunoscuta in ultimii ani. 

 

In spatele incasarilor pe care le afisam, a premiilor si a modelelor de top care ne onoreaza, se afla o echipa de oameni pregatiti, cu ani de experienta si devotati excelentei. Unul dintre avantajele multi site este faptul ca plaja de joburi pe care le ofeream pana acum a crescut. Suntem incantati sa primim si mai multe modele si studiouri sub umbrela noastra si sa facem ce stim noi mai bine : sa excelam impreuna” spune PR managerul, Andra Chirnogeanu

 

Pentru mai multe detalii despre cum poti deveni model Studio20 sau cum te poti alatura grupului Studio20, viziteaza site-ul oficial www.studio-20.ro sau oricare dintre paginile noastre de Social Media. 

 

Articole recente

​Ce trebuie sa faci la videochat pentru a castiga multi bani?

​Ce trebuie sa faci la videochat pentru a castiga multi bani?

Actualizat 2024   Multe tinere atrase de mirajul banilor din domeniul videochatului considera ca…

Fa-l sa te caute! Invata metodele care functioneaza intotdeauna

Fa-l sa te caute! Invata metodele care functioneaza intotdeauna

ACTUALIZAT 2024. Orice femeie se indragosteste macar o data in viata. Indiferent de studiile sau functia…

Cum sa ai mai multa energie ca model de videochat? Solutii simple, la indemana ta, daca ai vointa!

Cum sa ai mai multa energie ca model de videochat? Solutii simple, la indemana ta, daca ai vointa!

Actualizat 2024   Daca simti ca nivelul tau de energie este deosebit de scazut si ca, indiferent…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info