Trainer videochat jobul anului 2020 (partea 2)

17.08.2020
Trainer videochat jobul anului 2020 (partea 2)

Trainer videochat jobul anului 2020 (partea 2)

 

Printre multele meserii care au aparut de curand in peisajul locurilor de munca, una dintre ele pare extrem de interesanta: trainer de videochat.

 

In articolul anterior am intrebat colegii din sediile Studio20 care sunt cerintele pentru a deveni trainer videochat, acum e momentul sa aflam si care sunt responsabilitatile, cum arata o zi de munca si care sunt beneficiile pentru care jobul de trainer de videochat a devenit unul dintre cele mai cautate la momentul actual.

 

“Cand incepi ca trainer ai parte de un training tu insuti, alaturi de cineva din echipa Studio20, treci prin toate procedurile si inveti care sunt atat regulile Studio20 cat si regulile site-ului cu care lucram. Treci printr-o pregatire de cateva saptamani, ca in cazul oricarui job normal.
Pregatirea inseamna analiza activitatii zilnice a modelelor, stabilirea telurilor si motivatiei din spatele jobului, supravegherea si indrumarea modelelor incepatoare si cu experienta.” Eduard, trainer videochat Galati

 

“Sa spui ca te plictisesti la munca e ceva ce noi, ca traineri de videochat nu cunoastem. In fiecare zi apare o noua provocare, un obstacol sau o oportunitate. Lucrezi cu oamenii si pe langa rolul tau activ de “profesor” pentru modele, trebuie sa stii sa le fii si prieten, sa aiba incredere in tine, dar sa fii si suficient de puternic incat sa impui regulile dar intr-un mod asertiv, astfel incat sa nu iti strici relatia cu modelele de videochat. Esti in permanenta balanta, inveti constant ceva nou de la conducerea Studio20, de la modele, de la membrii lor.
Sunt zile stresante, intr-adevar, dar apoi vin zilele comune de sedinte in care vezi ca tu alaturi de colegii tai stati si analizati cum puteti sa ajutati pe cineva sa devina mai bun. Si dupa asta nu ai cum sa nu zambesti. Mai sunt zilele de nastere, sarbatorile, pe care le petrecem impreuna, toate acestea ne incheaga ca grup. Oricat de cliseic ar suna, sa fii trainer de videochat Studio20 inseamna sa faci parte dintr-o familie. Sigur, ne certam, ne suparam, dar sarbatorim fiecare victorie impreuna si lucram pentru acelasi tel.” spune Nicu, trainer Studio20.

 

“Pe langa cursurile de engleza, cultura generala, colectivul foarte cool pe care il avem ca trainer de videochat Studio20, ne implicam activ in comunitate. Nu de putine ori am participat ca campanii umanitare, strangeri de fonduri, campanii de educare a populatiei si asa mai departe. Ceea ce nu vad multi e faptul ca a fi trainer videochat inseamna mai mult decat a sta in fata calculatorului si a supraveghea un model. Experienta de viata pe care o dobandesti, modul in care ti se farama si ultimul gram de prejudecata, toate astea sunt elemente incredibile pe care nu le gasesti la majoritatea joburilor in momentul actual.
Pe langa asta, in perioada pandemiei noi nu am avut de suferit deloc, am beneficiat de transport cu limuzina de acasa la studio si inapoi, de check up medical si nu am avut nici macar un moment de stres legat de siguranta jobului meu.” Vero, trainer dedicat Studio20 Victoriei.

 

Articole recente

Cum sa ai mereu incredere in tine atunci cand lucrezi ca model de videochat?

Cum sa ai mereu incredere in tine atunci cand lucrezi ca model de videochat?

Activitatea intr-un studio de videochat non-nude este placuta si relaxanta pentru modelele care sunt…

Videochat de acasa sau angajare la un studio prestigios?

Videochat de acasa sau angajare la un studio prestigios?

Multe tinere in cautarea unui job bine platit, cu program flexibil si conditii excelente de munca ajung…

Studio 20 a deschis primul studio de videochat din Columbia, in Cali

Studio 20 a deschis primul studio de videochat din Columbia, in Cali

Toate doamnele si domnisoarele care locuiesc in Santiago de Cali, Columbia au acum oportunitatea de…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info