Trainer de videochat, afla totul despre jobul anului 2020! (partea1)

14.08.2020
Trainer de videochat, afla totul despre jobul anului 2020! (partea1)

Actualizat 2024
 

Printre multele meserii care au aparut de curand in peisajul locurilor de munca, una dintre ele pare extrem de interesanta: trainer de videochat.
 
Cu siguranta ai vazut job postingul pe site-urile de job-uri, dar ce inseamna sa fii trainer videochat, care sunt cerintele si responsabilitatile unui astfel de job si cum arata o zi din viata unui trainer de videochat in timpul turei?
 
Pentru a oferi o perspectiva cat mai corecta, am ales sa apelam la colegii nostri din cadrul birourilor Studio20 din lume si le-am adresat intrebari.
 
„Pentru a deveni trainer de videochat nu ai nevoie de o pregatire educationala anume, dar te ajuta daca ai in spate cunostinte de sociologie, psihologie si de pedagogie; te vor ajuta sa relationezi mai bine cu modelele de videochat, sa vii in intampinarea problemelor cu care se confrunta.” - Juan, trainer Studio20 Cali.

 

„Multi ne intreaba daca e nevoie de experienta pentru a deveni trainer de videochat. Raspunsul este nu. Studio20 are un sistem propriu de training, ceva ce se numeste Studio20 Academy, astfel ca nu-i nevoie sa ai experienta pentru a deveni trainer de videochat. Atat eu, cat si multe alte persoane din studio am ajuns aici din intamplare si ne-a placut atat de mult incat am hotarat sa ramanem si sa construim impreuna ce vedeti acum ca fiind Studio20.” - Robert, Manager Studio20.
 
Am stabilit ca nu avem nevoie de anumite cursuri sau de experienta in domeniu pentru a deveni trainer de videochat.
 
Care sunt, totusi, cerintele pentru a deveni trainer de videochat?
 
„Limba engleza la nivel mediu este obligatorie. Studio 20 lucreaza cu modele glamour, non nude, ceea ce inseamna ca focusul este pe conversatie. Cum engleza este o limba de circulatie internationala si cei mai multi bani se fac din conversatie, este necesar ca modelele de videochat sa cunoasca limba engleza. Un trainer de videochat trebuie sa stie limba engleza ca sa poata intelege cerintele site-ului si ale membrilor, astfel incat sa poata sa ajute modelele sa castige cat mai mult ”, spune Isa, profesoara de engleza de la Studio20 Men.
 
 „Inca de la interviu testam nivelul de limba engleza al candidatului printr-un test simplu. In functie de rezultate, stabilim cursuri de limba engleza cu profesorul din studio. Cursurile de engleza gratuite sunt un beneficiu de care se bucura atat membrii staff-ului, cat si modelele, astfel incat toata lumea lucreaza impreuna si creste impreuna. Este un efort colectiv pentru a asigura ca toti angajatii sunt pregatiti sa ofere un serviciu de calitate si sa se dezvolte atat pe plan personal, cat si profesional.
 
O alta cerinta pe care o avem pentru a deveni trainer de videochat e sa fii o persoana deschisa si intelegatoare. Lucram cu modele feminine si masculine, lucram cu oameni care mai de care mai diferiti. Abilitatea de a intelege si de a se adapta la diferitele nevoi si perspective ale modelelor si ale celorlalti membri ai echipei este fundamentala pentru a crea un mediu de lucru armonios si productiv. O persoana cu viziune ingusta nu va fi capabila sa ramana prea mult in studio”, spune Amelie, HR manager Studio20 Praga.

 

Articole recente

Esti model de videochat glamour? Vorbeste cu admiratorii tai despre vreme, dar intr-un stil diferit!

Esti model de videochat glamour? Vorbeste cu admiratorii tai despre vreme, dar intr-un stil diferit!

De obicei, oamenii vorbesc despre vreme atunci cand se plictisesc sau nu au alt subiect mai bun de discutie.…

​Zodiile si gelozia. Cum se manifesta fiecare nativ?

​Zodiile si gelozia. Cum se manifesta fiecare nativ?

Semnul zodiacal sub care ne-am nascut fiecare in parte nu ne influenteaza doar personalitatea, ci si…

Afla totul despre videochat! Sume incasate, program si varsta minima

Afla totul despre videochat! Sume incasate, program si varsta minima

Actualizat 2024. Videochatul a evoluat semnificativ de la aparitia sa, devenind un mediu virtual in…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info