Trainer videochat Jobul Anului 2020? (partea1)

14.08.2020
Trainer videochat  Jobul Anului 2020? (partea1)

Trainer videochat - Jobul Anului 2020? (Partea 1)

 

Printre multele meserii care au aparut de curand in peisajul locurilor de munca, una dintre ele pare extrem de interesanta: trainer de videochat.

 

Cu siguranta ai vazut job postingul pe site-urile de job-uri, dar ce inseamna sa fii trainer videochat, care sunt cerintele si responsabilitatile unui astfel de job si cum arata o zi din viata unui trainer de videochat in timpul turei?

 

Pentru eficienta, am ales sa apelam la colegii nostri din cadrul birourilor Studio20 din lume si le-am adresat intrebari.

 

“Pentru a deveni trainer videochat nu ai nevoie de o pregatire educationala anume, dar te ajuta daca ai in spate cunostinte de sociologie, psihologie si de pedagogie; te vor ajuta sa relationezi mai bine cu modelele de videochat, sa vii in intampinarea problemelor pe care le intampina.” Juan, trainer Studio20 Cali.

 

“Multi ne intreaba daca e nevoie de experienta pentru a deveni trainer de videochat. Raspunsul e <Nu>. Pentru ca Studio20 are un sistem propriu de training si ceva ce se numeste “Studio20 Academy”, nu-i nevoie sa ai experienta pentru a deveni trainer de videochat. Atat eu cat si multe alte persoane din studio am ajuns aici din intamplare si ne-a placut atat de mult incat am hotarat sa ramanem si sa construim impreuna ce vedeti acum ca fiind Studio20.” Robert, Manager Studio20

 

Am stabilit ca n avem nevoie de anumite cursuri sau de experienta in domeniu pentru a deveni trainer de videochat.
Care sunt totusi cerintele pentru a deveni trainer videochat?

“Limba engleza la nivel mediu e obligatorie. Studio 20 lucreaza cu modele glamour, non nude si focusul este pe conversatie. Cum engleza e o llimba de circulatie internationala si cei mai multi bani se fac din conversatie, e necesar ca modelele de videochat sa cunoasca limba engleza. Un trainer de videochat trebuie sa stie limba engleza ca sa poata intelege cerintele site-ului, ale membrilor, astfel incat sa poata sa ajute modelele sa castige cat mai mult. ” spune Isa, profesoara de engleza de la Studio20 Men.

 

“Inca de la interviu testam nivelul de limba engleza al candidatului printr-un test simplu. In functie de nivelul acestuia, se stabilesc cursuri de limba engleza cu profesorul din studio. Cursurile de engleza gratuite sunt ceva de care beneficiaza atat membrii staff-ului cat si modelele, astfel incat toata lumea lucreaza impreuna si creste impreuna. 

O alta cerinta pe care o avem pentru a deveni trainer videochat e sa fii o persoana deschisa si intelegatoare. Lucram cu modele feminine si masculine, lucram cu oameni si persoane si personalitati care mai de care mai diferite. Cineva cu o minte ingusta nu va fi capabil sa ramana prea mult in studio”  Amelie, HR manager Studio20 Praga

 

Articole recente

​10 avantaje ale angajarii intr-un studio videochat

​10 avantaje ale angajarii intr-un studio videochat

Meseria de model intr-un studio videochat este printre cele mai benefice de pe piata fortei de munca.…

Lucrezi ca model de videochat? Afla cum sa iti depasesti colegele in cel mai scurt timp

Lucrezi ca model de videochat? Afla cum sa iti depasesti colegele in cel mai scurt timp

Nu mai e un secret pentru nimeni ca videochatul este un domeniu foarte bine platit. Modelele online…

Vrei sa slabesti, dar nu poti renunta la deserturi? Afla cum sa prepari dulciuri care nu ingrasa!

Vrei sa slabesti, dar nu poti renunta la deserturi? Afla cum sa prepari dulciuri care nu ingrasa!

Slabitul nu este un proces usor, deoarece necesita multa determinare si rabdare. In functie de numarul…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info