Hai sa vorbim despre muzica - un subiect prin care poti mentine interesul membrilor ore in sir!

29.06.2020
Hai sa vorbim despre muzica - un subiect prin care poti mentine interesul membrilor ore in sir!
Ai vorbit deja cu membrii tai despre filmele voastre preferate? I-ai impresionat cu abilitatile tale de a vorbi in limba lui nativa? Ai purtat conversatii profunde, ai interpretat "role play-uri" sau ai jucat "Adevar sau provocare"? Atunci probabil simti ca ai epuizat toate subiectele de discutie si ca vei avea in perioada urmatoare conversatii mai putin interesante. 
 
Ei bine, trebuie sa stii ca exista un subiect pe care toata lumea il adora si care te va distra atat pe tine, cat si pe membrii tai. Nu te gandi la ceva erotic, deoarece ne adresam modelelor care fac videochat non-adult! Ne referim la muzica. Fiecare persoana are anumite melodii preferate si un gen de muzica pe care il asculta de multi ani de zile. 
 
Chiar daca fiecare admirator percepe muzica in propriul lui mod si prefera artisti diferiti, cu acest subiect nu ai cum sa dai gres. Cu totii ne regasim in anumite melodii si, chiar daca nu putem intotdeauna sa exprimam ce simtim, sentimentul pe care il avem atunci cand ascultam o anumita melodie ramane undeva adanc in inimile noastre. 
 
De aceea, muzica este un subiect pe care il poti aborda cu orice membru. Imagineaza-ti urmatorul scenariu: dupa ce ai epuizat toate topicurile de mai sus, apare un moment de tacere pe care il poti intrerupe cu intrebarea "Care este melodia ta preferata?" Vei vedea imediat cum ochii lui se lumineaza, pupilele se dilata, iar pe chipul lui apare un zambet larg. Vei realiza ca ii place aceasta intrebare si probabil se va gandi timp de cateva secunde inainte sa-ti dea raspunsul final. 
 
Cu siguranta a mai auzit aceasta intrebare si de la alte persoane, asa ca va fi incantat sa ofere din nou un raspuns, chiar daca ii va fi greu sa aleaga o singura melodie. Muzica este un subiect opus celui despre fotbal, religie sau politica. Chiar daca fiecare dintre aceste subiecte prezinta interes pentru majoritatea barbatilor, o discutie despre muzica va fi intotdeauna mai relaxanta. 
 
Celelalte trei subiecte pot crea tensiuni, dar muzica uneste oamenii si ii ajuta sa se conecteze la un alt nivel, acesta fiind telul tau principal atunci cand porti o conversatie cu un membru. Muzica te va ajuta sa-l cunosti mai bine, mai profund si il vei convinge ca meriti toata atentia lui.
 
In plus, in afara de intrebarea referitoare la melodia lui favorita, il poti intreba pe admiratorul tau daca si el poate canta vocal sau daca stie sa cante la vreun instrument muzical. Alte intrebari pe care le poti adresa si ale caror raspunsuri te-ar putea surprinde sunt urmatoarele:
 
    • "Te poti concentra sa faci si alte lucruri atunci cand asculti muzica?"
    • "Ai acasa un sistem audio costisitor?"
    • "Ce parere ai despre muzica clasica?"
    • "Care este dupa parerea ta cea mai romantica melodie?"
 
Dupa ce admiratorul tau iti ofera raspunsuri, ii poti spune si tu ce muzica preferi sau il poti lasa pe el sa-ti adreseze alte intrebari. Daca vei aborda acest subiect in timpul sesiunilor private de videochat, cu siguranta veti savura amandoi timpul petrecut impreuna si veti ajunge sa va cunoasteti mai bine! 

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL