Cele mai intalnite dileme despre angajari videochat

02.03.2016
Cele mai intalnite dileme despre angajari videochat
Multe tinere din ziua de astazi se simt atrase de ideea de a deveni modele, asa ca se gandesc sa apeleze la angajari videochat. Insa majoritatea nu isi duc planul pana la capat din cauza lipsei de informatii care exista in acest moment pe piata. Ele se tem de mentalitatile invechite, de faptul ca presteaza o activitate la limita legala sau ca vor avea de suferit din punct de vedere profesional mai tarziu. De aceea, ne-am gandit sa clarificam cele mai intalnite dileme despre angajari videochat.
 
 1. Videochatul nu inseamna prostitutie. Multi oameni inca asociaza aceasta activitate cu cea de trafic uman, cand de fapt ea este o activitate artistica. La fel cum un studio de productie vinde o emisiune de divertisment catre un post de televiziune, la fel si un studio de videochat vinde un show privat catre site-uri de videochat din strainatate.
   
 2. Videochatul este o afacere legala. Putine modele stiu ca angajari videochat la un studio profesionist ca Studio 20 se fac doar cu contract de munca legal si acte aditionale la fiecare doua saptamani, cand acestea incaseaza banii din activitatea prestata. Compania noastra isi plateste toate taxele la stat, este corecta si transparenta si a fost deseori portretizata in presa de business drept un model de integritate de urmat.
   
 3. Castigi 1.000 de dolari inca din prima luna. Acest lucru se intampla chiar daca nu ai experienta. Ulterior, dupa ce vei trece printr-un traning, vei observa ca veniturile tale ajung lejer la 3.000-5.000 de dolari pe luna. Iar daca vei persevera si vei depune efortul necesar, poti ajunge chiar si la 11.000 de dolari lunar, la fel ca modelele noastre de top, premiate la festivalurile de profil internationale. Este foarte important sa fii motivata, sa fii optimista si degajata, sa stii limba engleza si sa tii cont de recomandarile echipei noastre de specialisti.
   
 4. Nimeni nu va stii ce faci. Daca esti interesata de angajari videochat, dar nu vrei sa dai prea multe explicatii cunoscutilor, la Studio 20 confidentialitatea ta este garantata. Site-urile cu care colaboram nu permit membrilor din Romania sa vada modelele din aceasta tara. In plus, tu nu vei activa niciodata cu numele tau real, ci iti vei alege o porecla. Angajatii nostri nu vor dezvalui niciodata unor terte persoane identitatea ta, asa ca, daca vei dori sa te reprofilezi pe viitor, nu vei avea nicio problema.
   
 5. Videochatul intr-un studio profesionist este mult mai profitabil decat cel facut acasa. Aici ai parte de o intreaga echipa, care te sustine non-stop si care iti ofera cadrul necesar pentru ca tu sa ajungi la performanta. In plus, beneficiezi de decoruri ultrasofisticate si moderne si de aparatura si suport tehnic de cea mai buna calitate.
   
 6. Nu trebuie sa arati perfect pentru angajari videochat. Deoarece gusturile nu sunt niciodata aceleasi si, mai ales, nu se discuta, este normal ca printre modele sa existe diversitate. Unii barbati prefera femeile fatale si indraznete, pe cand altii vor sa intalneasca un chip angelic si o fire timida. Unii vor sa comunice cu cineva cu forme rotunde, in timp ce altii vor sa se relaxeze in compania unei tinere slabe. Important este ca tu sa ai incredere in puterea ta de seductie si sa iti pui in valoare calitatile.

  Afla cum va arata viata ta sociala dupa angajari videochat!

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

 • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
 • (+4) 0786 070 050
 • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

 • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
 • 0743 313 313
 • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

 • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
 • 0748 411 411 / 0755 419 419
 • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL