#CamForCharity ajunge la a treia editie

01.09.2020
#CamForCharity ajunge la a treia editie

Echipa Studio20 din intreaga lume va fi live Sambata aceasta, 5 Septembrie 2020, de Ziua Internationala a Caritatii, pentru a treia editie #CamForCharity.

Deja cunoscuti pentru rolul lor activ in comunitate, de la actiuni pro-educatie, la campanii de colectare de gunoaie alaturi de cei de la Let’s Do It Romania si sustinerea copiilor cu afectiuni din spectrul autismului, Studio20 organizeaza in 2020, pentru al treilea an consecutiv, campania #CamForCharity.

Sambata, 5 Septembrie 2020, manageri, traineri, ingineri, specialisti de marketing, intreg personalul administrativ din cele 33 de sedii din Romania, Cehia, Ungaria, Statele Unite si Colombia vor fi live pe noua platforma mainstream Stars.Live, toate castigurile obtinute fiind dublate de Studio20 si donate catre fundatiile alese. 

“Anul acesta am ales trei campanii in loc de una singura. Dupa atente considerari si dupa brainstorming cu echipele noastre din toata lumea, pentru ca este incredibil de greu sa alegi o singura caritate, ne-am hotarat asupra:

Integrate NYC, o organizatie condusa de tinerii din New York, care lupta pentru egalitate  si integrarea studentilor de orice culoare.
https://secure.givelively.org/donate/integratenyc-inc/1-1-million-dollars-for-1-1-million-students

Fundacion Patronato Maria Auxiliadora, o fundatie din Colombia care isi propune sa ajute si sa previna violenta domestica in Columbia in timpul Covid-19.


Fundacion ABLE, cu un proiect extrem de drag, care isi propune reducerea decalajului digital al copiilor și familiilor lor, oferind acces la conexiunea la internet si la dispozitivele tehnologice pentru a reduce abandonul scolar si pierderea cunostintelor educationale din cauza crizei COVID-19.
https://www.globalgiving.org/projects/educatechidrenincolombia/” 

declara PR managerul Studio20, Andra Chirnogeanu.

Actiunea se va desfasura pe 5 Septembrie cand toata echipa de suport si management va intra online pe o platforma de influencer online  si va transmite live timp de o ora. Ideea de a pune echipa din spatele modelelor sa se logheze a fost mai intai o metoda de training, pentru a intelege mai bine provocarile pe care le intampina un model de videochat non-nude, apoi s-a transformat intr-o provocare adoptata de toate studiourile francizei. 

“Este important sa le aratam colegelor noastre ca suntem alaturi de ele, ca le apreciem munca si ca le sustinem in lupta zilnica impotriva prejudecatilor, a discriminarii, a bigotismului si ipocriziei. #GirlsFromStudio20, suntem mandrii de voi, ne vedem Sambata pe stars.live, a adaugat Andra Chirnogeanu.

Articole recente

​Vrei sa devii model de videochat la Studio 20? Uite beneficiile de care te vei bucura!

​Vrei sa devii model de videochat la Studio 20? Uite beneficiile de care te vei bucura!

Ti-ai dorit mereu o slujba stabila, cu program flexibil si posibilitatea de a castiga pe masura efortului…

Primele zile intr-un studio de videochat nu trebuie sa te ingrijoreze! Iata cateva recomandari!

Primele zile intr-un studio de videochat nu trebuie sa te ingrijoreze! Iata cateva recomandari!

Fiecare dintre noi are emotii in primele zile la un loc nou de munca, in special tinerele care lucreaza…

Modelele Studio 20 din nou castigatoare si fericite!

Modelele Studio 20 din nou castigatoare si fericite!

Stiti deja ca modelele Studio20, #girlsfromstudio20 cum le place sa se prezinte, sunt fericite si implinite,…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info