Noutati despre videochat si Studio 20

Studio20 lanseaza provocarea #CamForCharity de Ziua Internationala a Caritatii

Studio20 lanseaza provocarea #CamForCharity de Ziua Internationala a Caritatii

Studio20 lanseaza provocarea #CamForCharity de Ziua Internationala a Caritatii
Franciza internationala de videochat Studio20 anunta provocarea #CamForCharity pe 5 Septembrie 2018, provocare in care colegii din echipele de suport, training, marketing si management din toate cele 18 sedii Studio20 din Romania, Ungaria, Colombia si Statele Unite se vor loga alaturi de modele.

Suntem constienti de prejudecatile pe care le infrunta videochat-ul si modelele de videochat in Romania. Prin aceasta campanie dorim sa schimbam perceptia oamenilor asupra acestui job, sa aratam tuturor ca, desi suntem economisti, avocati, contabili, psihologi, ingineri si alte meserii, suntem oricand mandri sa ne logam alaturi de modelele noastre. Toate fondurile stranse in timpul in care vom face broadcasting se vor dona Asociatiei Salvati Copiii.“ – a declarat Mugur Frunzetti, CEO Studio 20 Network.

Ideea de a pune echipa din spatele modelelor sa se logheze a fost mai intai o metoda de training, pentru a intelege mai bine provocarile pe care le intampina un model de videochat, apoi s-a transformat intr-o provocare adoptata de toate studiourile francizei. Fiecare dintre noi are o pasiune: muzica, dansul, jocurile online (cosplay), sfaturile in dragoste, moda, geografia (turismul) si vom incerca sa le folosim cat mai bine online, ajutand in acelasi timp copii care nu isi pot satisfice nevoile de baza: mancare, locuinta, sanatate.

Fiecare dintre cei care au acceptat provocarea va avea un cont personal de model si timp de o ora, pe 5 Septembrie, va fi live in sectiunea de Celebrity / Non-Adult. Suntem mandrii ca vom putea sa ajutam copii, ca vom putea sa ne intelegem mai bine modelele si ca incercam sa schimbam legendele care asociaza modelele de videochat cu domeniul adult sau alte ocupatii ilegale sau imorale.” – a adaugat Andra Chirnogeanu, PR Executive Studio 20.

Later edit
La cateva zile dupa finalizarea campaniei si donatia de 10.000 de lei pe care am facut-o catre Asociatia Salvati Copii Romania, am fost contactati de acestia si rugati sa anulam contractul de donatie pe care il aveam semnat si sa ne fie returnati banii.

Motivul invocat fiind ca "nu putem explica copiilor ca banii astia provin din videochat".  La intrebarea noastra "de ce, ce inseamna pentru voi videochatul?" nu am primit nici un raspuns.

Dragi manageri ai unui ONG a carui menire nobila e de a ajuta copiii, videochatul este un serviciu social, pozitiv, care ajuta oamenii sa comunice si sa isi imbunatateaaca viata si trairile.  Sa va fie rusine cand primiti bani de la industria maselor lemnoase sau industria petro-chimica si de combustibili fosili,  banii aia provenind din otravirea Pamantului si compromitand sansa copiilor de a se naste si trai fericiti. Sa va fie rusine cand primiti bani de la industria alimentara, care maximineaza profiturile folosind hormoni de crestere si  chimicale, ceea ce duce la din ce in ce mai multe malformatii la nastere, rata crescuta de cancer in randul copiilor si asa mai departe.  Sa va fie rusine ca sunteti acolo unde nu ati avea ce cauta, ca nu va intelegeti menirea si ca va bateti joc de fondurile destinate copiilor din cauza propriilor limitari.

Vom redirectiona fondurile returnate catre o alta asociatie, care le va folosi pentru ajutorarea copiilor bolnavi de autism din Romania.  
 
03.09.2018

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0769 659 000
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Bucuresti Victoriei:

​Studio 20 Videochat Barbati:

  • Strada Atelierului, Nr 20: Sector 1, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 010848
  • (+4) 0721 201 564
  • bucharestm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio Cluj Napoca:

​Studio 20 Timisoara :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Localizare pe harta