Vrei sa devii model de videochat? Afla motivele pentru care ar trebui sa alegi Studio 20

23.08.2019
Vrei sa devii model de videochat? Afla motivele pentru care ar trebui sa alegi Studio 20
Esti tanara, frumoasa, desteapta si iti doresti sa duci o viata mai buna? E normal sa iti poti permite tot ce iti doresti, daca ai un job, insa stim cu totii ca locurile de munca din Romania nu sunt bine platite. 

Studio 20 iti ofera sansa de a-ti indeplini toate visele si, daca esti o tanara ambitioasa, poti avea o cariera de succes ca model de videochat. De ce sa ne alegi pe noi? Pentru ca iti oferim o multime de beneficii de care nu te vei bucura in alta firma. 

Studio 20 este primul studio de videochat din lume certificat Jasmin, la nivel Gold, cel mai ridicat nivel posibil. Acest fapt demonstreaza atat profesionalismul echipei noastre, cat si succesul modelelor care inregistreaza in momentul de fata cele mai mari vanzari in colaborare cu Jasmin. Aceasta certificare este o recunoastere a eforturilor depuse in ultimii ani de echipa Studio 20 pentru a promova modelele, acestea avand acum castiguri de peste 10.000 de dolari pe luna. 

In plus, datorita unui buget de marketing de peste 100.000 de dolari pe luna, modelele Studio 20 primesc trafic dedicat, prin rotatie. Daca iei in calcul posibilitatea de a te angaja la noi, trebuie sa stii ca nu vei petrece mult timp in camera de chat gratuit, asa cum se intampla in alte studiouri, ci vei avea activitate, deoarece mai mult de 300.000 de vizitatori sunt trimisi zilnic catre Studio 20. 

Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegi Studio 20 este faptul ca nu va trebui sa iti faci griji in privinta banilor, chiar daca esti incepatoare. Noi iti oferim o suma de 1000 de dolari in primele 3 luni de la angajare si iti punem la dispozitie un trainer personal care, timp de cateva zile, iti va preda teoria, iti va oferi exemple concrete si va face cu tine un joc de roluri. Acesta te va ajuta sa iti exersezi cunostintele acumulate si, mai mult decat atat, vei participa la cursuri de engleza, de cultura generala si de machiaj, pentru a te descurca excelent in activitatea din cadrul studioului. 

De asemenea, daca nu vrei sa te dezbraci in fata camerei web, nu e nicio problema! La Studio 20, ai posibilitatea de a face videochat glamour, ceea ce inseamna ca te poti folosi de inteligenta pentru a seduce membrii site-urilor de videochat. Abordarea glamour reprezinta o metoda excelenta pentru modelele timide sau care sunt la inceput de drum.

In cazul in care te vei angaja la Studio 20, vei incheia un contract de artist-interpret, inca din prima zi de activitate. In plus, vei primi si acte aditionale, o data la doua saptamani, in care vor fi trecute detaliile activitatii tale, inclusiv taxele si impozitele platite catre stat. Vei putea vizualiza oricand istoricul tau fiscal, iar banii iti vor fi virati in contul bancar. 

Vrei sa afli mai multe detalii? Suna la numarul de telefon 0748777757 sau scrie-ne un email la adresa [email protected] si programeaza-te la un interviu. Vei sta de vorba cu modelele noastre si te vei convinge singura de conditiile excelente pe care le oferim!

Articole recente

Cum sa castigi multi bani ca model de videochat

Cum sa castigi multi bani ca model de videochat

In societatea actuala, exista multe fete care cred ca pot castiga fara efort multi bani ca model de…

​Sfaturi pentru a castiga multi bani intr-un studio de videochat

​Sfaturi pentru a castiga multi bani intr-un studio de videochat

Un model de videochat trebuie sa constientizeze ca, inainte de toate, este un star, care pune in scena…

De ce este perfecta pentru o studenta meseria de model de videochat

De ce este perfecta pentru o studenta meseria de model de videochat

In zilele noastre, este practic imposibil ca o tanara care nu are experienta de munca sa se intretina…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info