​Cauti cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Vino la noi!

29.12.2015
​Cauti cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Vino la noi!
In Romania, exista mii de studiouri de videochat, majoritatea concentrandu-se in capitala, asa ca este extrem de greu pentru o tanara, care vrea sa se angajeze in acest domeniu, sa-si dea seama care ar fi cea mai buna alegere pentru ea si pentru viitorul ei. Fiecare persoana are criteriile sale de selectie, insa un lucru este sigur: Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti. Iar in aceasta perioada face angajari, asa ca profita de ocazie si contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire cu unul dintre reprezentantii companiei noastre si a te convinge ca locul tau este alaturi de cei mai buni din bransa.

Videochatul este un domeniu legal in Romania inca din 2003, insa majoritatea studiourilor de pe piata au avut nenumarate probleme cu legea. Studio 20 a fost infiintat in ianuarie 2014 si a respectat inca din prima zi toate reglementarile in vigoare si a adoptat o politica de transparenta si corectitudine cu toate angajatele sale. Ne putem lauda cu numeroase aparitii in presa de business si generalista, printre care Daily Business, Wall Street, Bursa, Capital, Business Cover, Romania Libera, Evenimentul Zilei, Gandul, in care am fost portretizati drept un exemplu de seriozitate si profesionalism, ridicand standardele acestui domeniu controversat. Inca din prima zi de lucru la Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, vei semna un contract de munca si vei primi propriul exemplar, iar odata la doua saptamani vei intra in posesia unui act aditional, in care vor fi specificate toate detaliile activitatii tale din acea perioada.

Studio 20 a reusit sa dovedeasca nu numai ca este o afacerea legala si corecta, ci si de succes. Studioul nostru a dovedit ca este cel mai bun studio si pe plan international, la numeroase festivaluri de prestigiu din acest domeniu. Atat echipa noastra, cat si modelele au dobandit faima pe tot parcursul anului 2015. In ianuarie, in cadrul Premiilor GFY, de la Las Vegas, am obtinut cel mai important titlu international: „Best Live Cam Studio of the Year”, in vara, am fost desemnati „Best Emerging Studio", la gala AW Awards, de la Mamaia, iar in septembrie, la Premiile YNOT, de la Praga am castigat trofeul pentru “Best Cam Studio”. Devious Angel, unul dintre cele mai bune modele Studio 20, si-a adjudecat premiul „Best Live Cam Model Personal Site”, la gala Live Cam Awards, de la Barcelona, iar Raquelle Diva a primit titlul de „Best Live Cam Model”, dovedind lumii inca o data ca suntem cel mai bun studio de videochat din Bucuresti si ca putem creste modele de top, cu aparitii in media si castiguri, care le poate asigura un viitor lipsit de griji financiare.

Ce avantaje ai daca te angajezi la Studio 20

Dupa cum iti spuneam anterior, La Studio 20 vei semna un contract de munca legal inca din prima zi de activitate. Apoi, vei beneficia de un training, in care vei invata toate trucurile acestei meserii de la expertele noastre, pentru ca tu sa poti castiga cat mai repede sumele de bani dorite. Profesionistii nostri vor fi alaturi de tine mereu pentru a-ti asigura cele mai bune conditii si consilierea de care ai nevoie, pentru ca tu sa faci performanta in videochat. Iti oferim tehnicieni, fotografi, editori video, hairstylisti, make-up artisti si maseuri, care sa se ocupe ca tu sa ai parte de tot ceea ce este mai bun. Mai mult, la Studio 20, vei lucra cu drag, deoarece ne pricepem sa creem o atmosfera calda si prietenoasa.

Pentru alte detalii, ne poti contacta la telefon: 0724.777.757, 0748.777.757 sau pe email: [email protected]. Un reprezentant Studio 20 te va invita sa ne vizitezi si sa afli la fata locului de ce locul tau este la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti.

Articole recente

De ce ar trebui sa faci videochat de la 18 ani? Iata ce spune Diana, un model Studio 20!

De ce ar trebui sa faci videochat de la 18 ani? Iata ce spune Diana, un model Studio 20!

Videochatul nu se adreseaza doar tinerelor aflate la inceput de drum, dar reprezinta intr-adevar un…

Rolul important pe care il are un model de videochat in timpul pandemiei de coronavirus

Rolul important pe care il are un model de videochat in timpul pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus ne afecteaza pe toti intr-o anumita masura. Pentru a reduce riscul de a ne imbolnavi,…

Cel mai bun studio de videochat din lume

Cel mai bun studio de videochat din lume

Studio20 a fost numit inca o data Cel Mai Bun Studio de Videochat al Anului 2018! Gala Europa Awards…

Spune-ti parerea!

Zamfir Elena

Buna ziua,ma numesc Zamfir Elena,am 37 de ani si sunt interesata de o colaborare cu dumneavoastra! - 07.11.2019

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info