Noutati despre videochat si Studio 20

Vrei sa ai o viata asa cum ai visat dintotdeauna? Atunci hai la cel mai bun studio de videochat din lume!

Vrei sa ai o viata asa cum ai visat dintotdeauna? Atunci hai la cel mai bun studio de videochat din lume!

Vrei sa ai o viata asa cum ai visat dintotdeauna? Atunci hai la cel mai bun studio de videochat din lume!
Esti tanara, ai asteptari mari de la viata, iti doresti o cariera de succes si un venit care sa iti permita sa traiesti o viata lipsita de griji? Pentru ca esti unica si meriti mai mult, Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume te asteapta sa te alaturi echipei!

Pentru a deveni un model de succes, nu ai nevoie de experienta anterioara. Echipa de suport Studio 20 sunt alaturi de tine la fiecare pas, pentru a te ajuta si pentru a te invata tot ce trebuie sa stii despre cum sa reusesti la cel mai bun studio de videochat din lume.

Vei invata cum sa te comporti in fata camerei, cum sa discuti cu membrii, ce subiecte sa abordezi si tot felul de trucuri care te vor ajuta sa devii o adevarata maestra a seductiei, astfel incat niciun barbat sa nu iti poata rezista. Toate aceste sfaturi si trucuri pe care le vei invata te vor ajuta sa devii un model de top in cadrul celui mai bun studio de videochat din lume si, de asemenea, te vor ajuta sa iti indeplinesti obiectivele financiare. Tot ceea vrem de la tine este seriozitate, implicare 100%, dorinta de a invata si o atitudine pozitiva.

In cazul in care nu esti inca decisa sa completezi formularul de inscriere disponibil pe site, iata ce trebuie sa mai stii: videochatul este una dintre cele mai profitabile industrii la ora actuala, iar Studio 20 este cel mai bun studio de videochat, recunoscut in intreaga lume pentru profesionalismul de care da dovada si pentru corectitudinea pe care o demonstreaza in legatura cu toate modelele. Echipa noastra a reusit in peste 17 ani de activitate in industria videochatului sa transforme tinerele neexperimentate in modele internationale de top, care castiga pana la 10.000 de dolari pe luna.

Daca esti o persoana ambitioasa, serioasa, dedicata acestei profesii, iti poti cumpara propria casa si masina preferata in numai 2-3 ani de activitate ca model de videochat, ceea ce este imposibil in alte locuri de munca intr-o perioada atat de scurta. De asemenea, vei avea certitudinea ca lucrezi pentru cel mai bun studio din lume, care respecta toate legile in vigoare.

In prima zi in cadrul celui mai bun studio de videochat din lume, Studio 20, vei semna un contract legal de artist-interpret, in care sunt mentionate toate drepturile si obligatiile ambelor parti. De asemenea, o data la 2 saptamani, vei semna un act aditional in care sunt specificate toate detaliile activitatii tale ca model in acest interval de timp. Un alt aspect extrem de important este faptul ca vei putea colabora cu acest studio de videochat doar daca 18 ani impliniti.

Pe langa traficul mare garantat si veniturile fabuloase pe care le vei realiza, vei fi recompensata cu bonusuri si cadouri. In acest fel, vrem sa vezi ca esti un model apreciat, care merita cele mai bune lucruri in viata si care isi poate atinge obiectivele financiare. Odata ce vei trece de interviu si te vei alatura acestui studio de videochat, vei avea suport moral, financiar si tehnic constant ori de cate ori ai nevoie, dar si 100% confidentialitate.

Profita de sansa de a te bucura de beneficiile pe care le oferim si aplica astazi pentru un loc de munca la acest studio de videochat de top. Vei avea parte de sfaturi de la cei mai buni traineri si vei participa la cursuri gratuite de machiaj, limba engleza si cultura generala, care te vor ajuta sa evoluezi atat pe plan profesional, cat si personal. Vei avea, de asemenea, un decor intim, cu decoratiuni de lux si echipament de ultima ora. Vom crea toate conditiile necesare pentru ca tu sa devii cel mai bun model de videochat! Echipa Studio 20 te asteapta cu bratele deschise!
23.08.2018

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0769 659 000
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Bucuresti Victoriei:

​Studio 20 Videochat Barbati:

  • Strada Atelierului, Nr 20: Sector 1, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 010848
  • (+4) 0721 201 564
  • bucharestm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio Cluj Napoca:

​Studio 20 Timisoara :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Localizare pe harta