Profita de conditiile de lux pe care le ofera noul Studio 20 Penthouse Timisoara!

10.01.2020
Profita de conditiile de lux pe care le ofera noul Studio 20 Penthouse Timisoara!

Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din Romania, fapt dovedit de rezultatele modelelor online, dar si de conditiile excelente existente in sediile noastre. Ne place sa ne rasfatam modelele si sa le oferim avantaje unice.

Daca locuiesti in Timisoara si te tenteaza jobul de model online, atunci te asteptam la noul nostru Penthouse din Piata 700! L-am amenajat special pentru ca modelele Studio 20 sa aiba parte de confort, siguranta si cele mai bune conditii de lucru.

Vino in echipa noastra de modele si vei avea acces la o terasa spectaculoasa de 400 mp deasupra orasului, sauna, jacuzzi, un teren de minigolf, un outdoor lounge etc. Toate aceste avantaje te vor ajuta sa te integrezi rapid in echipa si sa faci performanta in acest domeniu.

La Studio 20, vei beneficia de sprijin permanent din partea trainerilor si vei avea acces la cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si make-up. Daca vei tine cont de sfaturile trainerilor si te vei implica in activitatea de model online, vei avea sansa sa castigi pana la 25.000 de euro pe luna! La Studio 20 Penthouse Timisoara vei avea parte de toate conditiile pentru a deveni un model online de succes, insa este important sa fii implicata si ambitioasa.

Alege sa faci parte din echipa celui mai bun studio de videochat din tara si te vei bucura de un program flexibil. Vei putea alege daca vei lucra in cursul zilei sau noaptea, iar astfel te vei putea bucura si de timpul tau liber.

Iti oferim un contract legal de artist-interpret inca din prima zi de activitate si, in plus, vei beneficia de asigurare medicala la o clinica privata. Studio 20 are grija sa te bucuri de toate avantajele acestui domeniu atat de profitabil!

De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji ca apropiatii tai vor afla cu ce te ocupi. Daca vei lucra la Studio 20 Penthouse Timisoara, vei beneficia de confidentialitate si protectia datelor personale, ceea ce inseamna ca vei folosi un pseudonim pe site-urile de videochat. Numele tau real nu va fi public, asa ca familia ta nu va sti cu ce te ocupi.

In plus, Studio 20 Penthouse Timisoara iti garanteaza un venit minim de 1000 de dolari pe luna in primele 3 luni de activitate. In aceasta perioada de timp, te vei acomoda cu activitatea si vei invata cele mai eficiente tehnici de seductie. Dupa ce vei capata experienta, vei avea ocazia sa castigi lunar pana la 25.000 de dolari!

Studio 20 iti va garanta si un trafic mare al site-urilor partenere! Cel mai bun studio de videochat din Romania are un parteneriat exclusiv cu Live Jasmin si un buget de marketing de peste 100.000 de dolari pe luna. Asadar, la Studio 20 Penthouse Timisoara nu vei sta niciodata ore intregi pe chatul free fara sa ai cu cine sa porti conversatii (citeste aici mai multe detalii despre acest studio de videochat).

Nu mai sta pe ganduri! Alege jobul care iti va oferi viata la care ai visat mereu! Programeaza acum un interviu la Studio 20 Penthouse Timisoara si afla totul despre activitatea de model online!

 

 

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL