Cele mai profunde citate despre dezamagire, care te vor ajuta sa treci peste!

03.01.2023
Cele mai profunde citate despre dezamagire, care te vor ajuta sa treci peste!
Te-a dezamagit cineva recent? In studioul de videochat sigur nu s-a intamplat, insa in viata personala este posibil. Sau esti nemultumita de tine insati, din cauza ca nu ti-ai indeplinit obiectivele? Este firesc ca neimplinirile sa te tulbure pentru o vreme, insa nu trebuie sa crezi ca aceasta stare se va prelungi la infinit.

Iata o serie de citate despre dezamagire, care iti vor arata ca toata lumea a trecut prin astfel de episoade, dar a reusit sa le depaseasca cu bine si chiar sa le foloseasca pentru a obtine succese viitoare.

Daca astazi te doare, este un semn ca ai acumulat experienta si ca te afli in plin proces de crestere. Data viitoare te vei descurca mult mai bine si, in plus, vei sti cine merita increderea ta si cine trebuie sa fie mai degraba ignorat.

Aceste citate despre dezamagire le apartin unor barbati si femei din lumea intreaga, de la presedintele american Thomas Jefferson pana la scriitorul francez Jean Cocteau sau la Martin Luther King, cunoscutul activist pentru drepturile persoanelor de culoare. Cu totii au suferit, pentru ca apoi sa se ridice si sa isi recapete increderea in sine si in ceea ce le poate aduce viata. La fel vor sta lucrurile si in cazul tau, mai ales daca alegi sa-ti schimbi job-ul banal si prost platit, de la 9 la 5, cu sansa de a face cariera in videochat Bucuresti
cele mai profunde citate despre dezamagire
Citate despre dezamagire care te vor ajuta sa depasesti aceasta stare

• „Dezamagirea pentru un suflet nobil este ceea ce este apa rece pentru un metal incandescent; Il intareste, il caleste, dar nu il distruge nicicand“. (Eliza Tabor)

• „Daca este sa ma intalnesc cu o dezamagire, cu cat o aflu mai curand, cu atat mai putin voi fi apasat de ea in viata mea“. (Thomas Jefferson)

• „Succesul rasunator al cuiva urmeaza celor mai mari dezamagiri ale sale“. (Henry Ward Beecher)
• „Dezamagirea este cu adevarat doar un termen ce defineste refuzul nostru de a privi fata luminoasa a existentei“. (Richelle E. Goodrich)

• „Sa recunoastem: nici unul dintre noi nu suntem pe cale sa ajungem intr-un stadiu al vietii lipsit de dezamagiri. Nu ne putem astepta sa fim la adapost de orice fel de maruntisuri. Dezamagirea este o parte din viata, una cu care trebuie sa ne descurcam“. (Joyce Meyer)

Citate despre dezamagire. • „Dezamagirea nu este decat un proces de invatare cu ochii deschisi in vederea unor demersuri viitoare“. (Edmond Mbiaka)

• „Dezamagirea, atunci cand nu implica nici rusine, nici pierderi, este un pas catre succes; caci ea furnizeaza mintii la fel de multe imagini, precum tot atatea subiecte limbii“. (Samuel Johnson)
• „Fiecare dezamagire iti da oportunitatea sa te lansezi pe o noua cale“. (B. A. Fajimi)

• „Daca vom fi senini si pregatiti indeajuns, vom gasi o compensatie in orice dezamagire“. (Henry David Thoreau)

• „Trebuie sa acceptam o dezamagire finita, dar sa nu ne pierdem niciodata speranta infinita“. (Martin Luther King, Jr.)

• „Dumnezeu face viata fertila prin dezamagiri, asa cum fertilizeaza pamantul prin ingheturi“. (Henry Ward Beecher)

• „Priveste-ti dezamagirile ca pe un noroc. Scaderea sanselor de reusita ale unui plan inseamna cresterea sortilor de izbanda ale altuia“. (Jean Cocteau)

Ai incredere in autorii acestor citate despre dezamagire si fii sigura ca viata iti pregateste chiar acum o surpriza placuta! Meriti sa ai parte de un viitor luminos si te apropii de el cu fiecare clipa! Iar sansa ta se poate numi Studio-20, asa cum a reprezentat-o pentru sute, mii de fete din aceasta tara si nu numai.
 
 Citeste si Ce este frica de singuratate si cum poate fi combatuta?


 

Articole recente

​Videochatul, unul dintre cele mai populare locuri de munca

​Videochatul, unul dintre cele mai populare locuri de munca

Industria videochatului este in plina expansiunea datorita cererii tot mai mare a serviciilor prestate…

Cum sa ai grija de tenul tau, daca esti model de videochat?

Cum sa ai grija de tenul tau, daca esti model de videochat?

Chiar daca aspectul fizic nu este neaparat un criteriu de selectie pentru meseria de model online, atunci…

Codul bunelor maniere pentru femei. Regulile de baza pe care o adevarata lady le stie!

Codul bunelor maniere pentru femei. Regulile de baza pe care o adevarata lady le stie!

Orice femeie se poate transforma intr-o adevarata lady, daca tine cont de regulile codului bunelor maniere.…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info