Studio 20, cel mai bun studio de videochat la AW Awards 2016

29.07.2016
Studio 20, cel mai bun studio de videochat la AW Awards 2016
Studio 20, cel mai profesionist studio de videochat din lume, a fost din nou starul galei AW Awards 2016, care a avut loc in perioada 7-9 iunie, la Mamaia. Evenimentul a reunit cele mai mari nume din domeniul videochatului: site-uri de live cam, studiouri de videochat si modele, dar si companii care asigura servicii in acest domeniu de activitate.

Ceremonia de premiere a avut loc miercuri, 8 iunie, iar Studio 20 a stralucit pe podium, reusind sa-si adjudece cel mai important premiu: “Cam Studio of the Year”, pentru efortul depus si profesionalismul de care da dovada inca de la debutul pe piata. De asemenea, compania noastra a demonstrat inca o data capacitatea de a recruta si forma modele de videochat de top, Taniussha primind trofeul “Best Newcomer”, iar Devious Angel a fost votata de fani “Best Entertainer”. Pentru AW Awards au fost inregistrate peste 800.000 de voturi ale specialistilor din industria de live cam, dar si ale fanilor, dintre care 500.000 in faza finala.

La cea de-a treia editie AW Awards, Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, nu a putut lipsi de la petrecerile fabuloase si de la intalnirile lucrative cu partenerii din acest domeniu. Industria de entertainment se bazeaza pe relatii fructuoase intre membrii ei, fie ca vorbim de site-uri, studiouri, webmasteri, retele afiliate si multe alte companii din sectorul de servicii. Buna relationare intre reprezentantii acestor branduri ii ajuta pe acestia sa aprofundeze parteneriatele de afaceri, dar si sa dezvolte unele noi.Studio 20 este cel mai respectat si apreciat studio de videochat la nivel international, adunand in fiecare an numeroase premii la festivalurile de profil. Calitatea muncii noastre a fost recompensata cu urmatoarele premii international:

- De 2 ori Studio of The Year (GFY Awards, Las Vegas, ianuarie, 2015 si din nou, al doilea an consecutiv, in ianuarie, 2016).
- Best Emerging Studio (AW Awards, Mamaia, iunie, 2015).
- Best Emerging Live Studio (YNOT Awards, Praga, septembrie, 2015).
- Best Live Cam Studio (AW Awards, Mamaia, iunie, 2016) .
- 7 trofee pentru modelele si echipa Studio 20 (Live Cam Awards, Barcelona, martie, 2016).
- Best Cam Studio (Lalexpo Awards, Columbia, iulie 2016)

Modelele noastre: Devious Angel, Emma Wild, Raquelle Diva, Zeya Brunette, Sasha Red, LexieFord sau Taniussha au primit de asemenea premii internationale la Barcelona, Praga, Las Vegas si Mamaia, dovedind ca romancele pot face performanta la nivel international si pot castiga peste 10.000 de dolari lunar.

Cel mai bun studio de videochat din lume este mereu prezentat in presa de business din Romania drept un exemplu de profesionalism si experienta in industria de entertainment. In plus, cele mai mari site-uri de videochat din lume mentioneaza  Studio 20 ca partener preferat si promoveaza modelele care lucreaza la noi pentru a le ajuta sa reuseasca sa atinga succesul.

Lucram 100% legal si avem o experienta de peste 15 ani in Romania. In prezent, avem patru studiouri de videochat in Romania (doua in Bucuresti, unul in Cluj si unul in Timisoara) si unul in Los Angeles, SUA. Daca si tu iti doresti sa faci parte dintr-o echipa extrem de simpatica, sa ai contract de artist-interpret si un loc de munca placut, te asteptam sa iei legatura cu noi la 0724.777.757 sau la 0748.777.757. Ne mai poti trimite un mail la [email protected] sau poti completa formularul din josul acestei pagini cu datele tale, iar un reprezentant al celui mai bun studio de videochat te va contacta pentru un interviu. La Studio 20 poti face videochat glamour, bazat pe inteligenta si feminitate, nu pe nuditate sau pe sexualitate.
 
 

Articole recente

​5 sfaturi folositoare dupa angajarea in videochat

​5 sfaturi folositoare dupa angajarea in videochat

Chiar daca lucrezi pe cele mai populare site-uri de videochat din lume si ai suportul unui studio, exista…

5 greseli pe care le-am facut in prima zi ca model de videochat

5 greseli pe care le-am facut in prima zi ca model de videochat

* actualizat in 2024   E nevoie de timp sa invatam mersul lucrurilor, asa ca, inevitabil, cu totii…

Rezolutii pentru noul an care iti vor imbunatati calitatea vietii!

Rezolutii pentru noul an care iti vor imbunatati calitatea vietii!

Odata cu trecerea fiecarui an, multi dintre noi ne dorim sa facem schimbari semnificative in viata noastra.…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info