​Cum sa atragi membrii platitori cand faci videochat de acasa

16.12.2015
​Cum sa atragi membrii platitori cand faci videochat de acasa
Viata de model, care face videochat de acasa, nu este deloc usoara. La inceputul acestei cariere, este nevoie de o investitie financiara considerabila pentru echipamente (o camera video HD cu sistem de ghidaj cu telecomanda, un calculator performant, decoruri, garderoba, machiaj, lumini profesionale etc), dar si de o perioada in care sa capeti experienta. Avand in vedere ca un model care munceste intr-un studio castiga cu 200% pana la 500% mai mult decat unul care face videochat de acasa, sfatul nostru este sa lucrezi mai intai intr-un studio profesionist si de-abia apoi sa recurgi la videochat pe cont propriu. 

Avantajele acestei variante sunt multiple.

In primul rand, intr-un studio vei beneficia, la inceput, de o perioada de training, in care vei fi instruita de catre specialisti pentru a asimila intr-un timp foarte scurt trucurile acestei meseri si pentru a face cat mai rapid bani frumosi. In al doilea rand, aici vei avea parte de aparatura profesionista, care sa te ajute sa faci performanta pe site-urile de videochat. In plus, iti punem la dipozitie o echipa tehnica, care sa iti ofere suportul necesar, fotografi, editori video, hairstylist, makeup-artist, garderoba si decoruri de lux. Dupa cel putin 6 luni, in care ai acumulat atat experienta, cat si suma necesara pentru a investi in echipamente, poti incepe sa faci videochat de acasa, ori pe cont propriu, ori colaborand cu Studio 20. Noi te vom ajuta cu tot ceea ce ai tu nevoie, pentru a reusi sa-ti faci un nume in acest domeniu extrem de banos.

Astazi, iti vom explica cum poti convinge membrii de pe chatul gratuit sa cumpere show-uri private, pe bani.

Persoanele care intra pe chaturile gratis ale site-urile de videochat sunt cele care pur si simplu se indragostesc de modele si petrec foarte mult timp interactionand cu ele, insa de cele mai multe ori nu sunt dispusi sa plateasca pentru sesiuni private. Cum ii transformi in membri platitori? In primul rand, pentru a-i convinge sa bage mana in buzunar, trebuie sa acorzi fiecaruia dintre ei putin atentie individuala, exact cat sa-i trezesti interesul si apoi sa-ti continui treaba ca si cum ei nu s-ar mai afla acolo. Majoritatea vor dori sa-si satisfaca dorinta pentru atentie exclusiva din partea ta si vor sfarsi prin a cumpara un show privat.
Atunci cand faci videochat de acasa, trebuie sa ai mare rabdare cu membrii din chatul gratuit, deoarece multi dintre ei sunt reticenti sa se inscrie pe site. Poate isi fac griji in legatura cu securitatea datelor cardului bancar, poate au un buget limitat sau poate nu cred ca vor primi ceea ce doresc. Nu lasa niciuna dintre aceste temeri inchipuite sa te opreasca din a-i convinge sa plateasca pentru o sesiune privata. Trebuie doar sa gasesti modalitatea de persuasiune, care functioneaza cel mai bine pentru fiecare dintre ei.

Modalitati de a convinge membrii sa plateasca pentru un show privat:

1.    Flirteaza putin. La inceput, este nevoie sa incerci sa seduci un membru, apoi sa treci repede la urmatorul. Cand faci videochat de acasa, trebuie sa-i oferi fiecaruia cate ceva, altfel va pleca. Iar daca ii oferi prea multa atentie, nu va mai avea motivatia de a cumpara o sesiune privata cu tine.

2.    Joaca-te! Dupa ce i-ai oferit putina atentie pentru a-i gadila orgoliul, incearca sa-l atragi intr-un joc. Intreaba-l ceva de genul: „Vrei sa te joci cu mine?”. El va raspunde afirmativ, iar tu ii vei spune: „Iti voi da o pauza, pana cand te vei inscrie si vei merge cu mine in privat”. Asigura-te ca folosesti o fata zambitoare, cand ii spui asta, deoarece flirtul si umorul merg mana in mana.

3.    Complimenteaza-i. Ca model de videochat de acasa, trebuie sa faci si tu complimente celor cu care interactionezi. Spune-le ca sunt foarte simpatici si ca intelegi cat de greu le este sa se inscrie si sa plateasca pentru un show privat. Roaga-i sa te ajute si sa convinga alti membri sa cumpere o sesiune privata, pentru a te ajuta sa ramai pe chatul gratuit. Niciun barbat nu rezista atunci cand o femeie frumoasa si sexy are nevoie de ajutorul lui.

Afla alte pareri

Loredana

30.06.201913:46

Vreau sa fiu membru, si vreau sa lucrez la videochat, n- am mai facut videohat. Va multumesc

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL