Cum sa-i spui iubitului ca lucrezi intr-un studio de videochat

17.08.2016
Cum sa-i spui iubitului ca lucrezi intr-un studio de videochat
Ai decis ca vrei sa fii model de videochat, ai fost la interviu si ai obtinut slujba. Acum, te intrebi cum sa ii spui partenerului tau de viata ca vei lucra intr-un studio de videochat. La suprafata, videochatul poate fi tratat ca orice alta profesie. Dar, din cauza naturii acestui domeniu si a prejudecatilor oamenilor, se poate dovedi un subiect intim, sensibil sau chiar tabu in anumite relatii. Exista si posibilitatea ca tocmai iubitul tau sa-ti fi propus aceasta meserie, insa sunt foarte putine cazuri de genul acesta. Atunci, cum poti discuta cu iubitul despre activitatea ta dintr-un studio de videochat?

Cei mai multi oameni, aflati in relatii stabile, stiu ca este extrem de important sa existe o comunicare foarte buna intre parteneri. In cazul in care ai emotii si vrei  sa detensionezi atmosfera, incepe conversatia despre noua ta slujba cu partile pozitive ale acestei meserii. Explica-i ce te-a determinat sa te angajezi ca model de videochat si cum ti se va schimba viata in bine.

Daca sunteti de mult timp impreuna si aveti planuri de viitor este important sa vorbiti despre limite, adica despre lucrurile pe care vrei sa le faci in studioul de videochat si cele cu care el nu este de acord. Acest lucru este valabil mai ales daca locuiti impreuna sau sunteti casatoriti. Sinceritatea si comunicarea sunt doi factori foarte importanti într-o relatie si trebuie sa luati in considerare toate aspectele acestui job. Este bine sa-ti convingi partenerul ca faci o alegere foarte buna pentru tine si ca o astfel de meserie te va ajuta sa devii independenta financiar, insa trebuie sa-i asculti si punctul lui de vedere. Intr-o relatie sanatoasa, oamenii se sustin unii pe altii din punct de vedere profesional, chiar daca din cand in cand mai apar aspecte care nu ne convin.

Trebuie sa fii constienta ca atunci cand vei incepe sa lucrezi in studioul de videochat, intreaga viata ti se va schimba. Iar, odata cu ea, si relatia. Vei invata tainele seductiei si vei prinde mult mai multa incredere in propria persoana. Vei simti ca meriti sa fii respectata mai mult si ca punctul tau de vedere conteaza enorm. Fii sincera cu tine si cu partenerul tau atunci cand vorbiti despre acest subiect sensibil. Exista posibilitatea ca acesta sa inceapa sa se simta nesigur pe el si sa devina gelos, dar exista si posibilitatea ca el sa te aprecieze mult mai mult.

Videochatul te va ajuta sa-si atingi obiectivele financiare in doar 2-3 ani si astfel vei putea sa-ti cumperi apartamentul si masina mult visate. Faptul ca veti avea casa voastra si nu va trebui sa mai depindeti de nimeni altcineva va avea un impact pozitiv asupra vietii si, implicit, a relatiei voastre. In alte profesii, nu vei reusi sa te descurci atat de bine financiar intr-un timp scurt si vor exista mereu certuri despre bani in relatia de cuplu.

Prima discutie cu iubitul despre noua slujba dintr-un studio de videochat poate fi stresanta, insa concentreaza-te pe aspectele pozitive. Explica-i ca veti putea sa aveti o viata fara griji financiare si ca aceasta te va ajuta sa-ti pui in valoare personalitatea. Acest lucru este valabil mai ales in cazul in care faci videochat glamour,  care se bazeaza pe prietenie, farmec si comunicare si care nu include nuditate. Comunica-i gandurile si sentimentele tale. In final, iubitul este probabil sa il mai schimbi de cateva ori in viata, viitorul tau este unul singur. Pune-te pe tine pe primul loc, daca te iubeste, atunci te si intelege si iti respecta deciziile. Daca nu … de ce ai nevoie de el?

Cel mai important, daca ai inceput sa lucrezi ca model si iubitul (sotul, prietenii, familia) stiu despre jobul tau, nu le spune sub nici o forma situl, nick-ul si nu le permite sa intre in chatul tau. Viata personala si cea profesionala trebuie sa ramane separate, altfel risti sa iti strici si relatia, si jobul.
 

Articole recente

​Vrei sa devii model de videochat la Studio 20? Uite beneficiile de care te vei bucura!

​Vrei sa devii model de videochat la Studio 20? Uite beneficiile de care te vei bucura!

Ti-ai dorit mereu o slujba stabila, cu program flexibil si posibilitatea de a castiga pe masura efortului…

Ce presupune activitatea unui model de videochat glamour?

Ce presupune activitatea unui model de videochat glamour?

Multe tinere iti doresc o viata mai buna, in care sa aiba castiguri mari si sa beneficieze de conditii…

#EveryoneIsWelcomed la Studio20

#EveryoneIsWelcomed la Studio20

E timpul ca parintii sa educe copii de mici ca in diversitate gasim putere si  frumusete. …

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info