#EveryoneIsWelcomed la Studio20

20.06.2019
#EveryoneIsWelcomed la Studio20
E timpul ca parintii sa educe copii de mici ca in diversitate gasim putere si  frumusete. 
Maya Angelou

 Studio20, lider mondial in domeniul videochatului glamour, cunoscut pentru cele mai bune modele de videochat din lume, sarbatoreste diversitatea si invita toata lumea sa priveasca dincolo de culoarea pielii sau mediul cultural de unde provin, prin noua campanie, #EveryoneIsWelcomed.

 “Consideram ca fiecare femeie e frumoasa in felul ei, indiferent de culoarea pielii, rasa,  greutate, trecut etc. E responsabilitatea noastra, ca oameni din domeniul videochatului si a industriei de entertainment sa educam tanara generatie cu privire la ce inseamna toleranta.” spune preprezentantul de relatii publice Studio20, Andra Chirnogeanu. “In gluma sau in serios, atat modelele de videochat cat si postarile studiourilor de videochat au o audienta destul de ridicata. E datoria noastra sa transmiten un mesaj corect.”

 Studio20 sarbatoreste diversitatea si toleranta in toate formele, aceasta nefiind prima data cand reteaua internationala a devenit virala si a incercat o altfel de campanie. De la #CamForCharity, in care echipele de suport si managerii din fiecare Studio20 se logheaza o zi in fiecare an modele, banii castigati fiind donati organizatiilor care ajuta copii suferind de autism, o afectiune teribila dar curabila si pana la #Educate – campanie prin care Studio20 si #girlsfromstudio20 atrag atentia asupra preconceptiilor pe care oamenii le au despre videochat si modelele de videochat, am fost si vom fi mereu in ceea ce priveste dorinta de a deschide minti.

 “S-a spus de multe ori ca modelele de videochat din Romania sunt diferite de modelele de videochat din Columbia sau Argentina si ca modelele de videochat din Ungaria sunt diferite de modelele de videochat din California sau Marea Britanie E adevarat, fiecare provine dintr-un alt mediu social, fiecare are o alta poveste si fiecare a avut un alt motiv pentru care a ales sa devina model de videochat. Daca tragem linie, toata lumea vrea aceleasi lucruri: respect, independenta, sa se simta special. Pentru ca suntem speciali.” - declara Chirnogeanu. “Studio20 are cele mai bune modele de videochat si asta nu are legatura cu banii sau pozitia lor pe site-ul pe care lucreaza, chiar daca Studio20 este Certificat Gold Jasmin. Studio20 are modele diverse, cele mai bune modele de videochat din Romania, Statele Unite, Columbia, Argentina, Ungaria sau Marea Britanie pentru ca nu am incercat niciodata sa le schimbam. Scopul nostru e sa le ajutam sa-si atinga potentialul si sa le tinem de mana pana ajung sa-si indeplineasca toate visele.”

Pe tot parcursul sedintei foto #EveryoneIsWelcomed, modelele de too EvaDevine, Analise Yoel, Megan Krofft si Ammy Reyy i-au dat de furca fotografului Studio20, neputanndu-se opri din ras si chicotit, pe masura ce impartaseau povesti comune si legau prietenii. “Cred ca oricine aude in Statele Unite de Romania sau Columbia are o idee preconceputa despre aceste doua tari. La fel cu oamenii au idei eronate despre modelele de videochat in general. Din pacate traim intr-o lume in care prejudecata e mai presus de cunostinta. Sunt extrem de incantata pentru oportunitatea care mi s-a dat prin Studio20, de a calatori in jurul lumii, de a cunoaste diferite culturi si persoane si de a putea afla adevarul din spatele miturilor.” Spune Analise Yoel, castigatoarea premiului “Modelul Nord American al anului 2019”.

Articole recente

S-a deschis Studio 20 intr-o noua locatie! De acum, videochatul in Cluj se ridica la cele mai inalte standarde

S-a deschis Studio 20 intr-o noua locatie! De acum, videochatul in Cluj se ridica la cele mai inalte standarde

Actualizat 2024   Te-ai saturat de promisiuni desarte si joburi slab platite? Vrei sa te afirmi…

​Cum sa reusesti ca model de videochat incepator la Studio 20

​Cum sa reusesti ca model de videochat incepator la Studio 20

In ultimii ani, industria videochatului s-a dezvoltat foarte mult, iar concurenta a devenit acerba.…

Vrei sa faci parte din echipa Studio 20? Afla in cat timp poti ajunge sa castigi sume colosale de bani

Vrei sa faci parte din echipa Studio 20? Afla in cat timp poti ajunge sa castigi sume colosale de bani

Daca iti doresti sa nu depinzi de banii nimanui si sa duci o viata de lux, Studio 20 este optiunea perfecta…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info