“Fac videochat de la 19 ani si duc o viata fara griji!”

09.09.2020
“Fac videochat de la 19 ani si duc o viata fara griji!”
Chiar daca este controversat, videochatul este un domeniu care schimba vieti. Tinerele care lucreaza pentru un studio cu renume au sansa sa duca viata pe care si-au dorit-o, iar acesta este si cazul Roxanei, un model Studio 20. 

Tanara face parte din echipa noastra inca din anul 2016 si se bucura de rezultate excelente. A reusit sa-si indeplineasca obiectivele si a decis sa raspunda la cateva intrebari:

De ce videochat si nu alt domeniu? 

“Multa lume mi-a pus aceasta intrebare, dar mai ales colegii mei de facultate.  Mi-am asumat inca de la inceput ca fac videochat si nu m-am temut sa le spun cunoscutilor. De ce acest domeniu? Pentru ca la 19 ani m-am mutat in Bucuresti si parintii mei se descurcau deja destul de greu cu banii, incat sa ii mai las sa se streseze si din cauza mea, asa ca am decis sa devin model online. 

Salariile erau mici in alte domenii si stiam ca videochatul este bine platit. M-am uitat pe site-urile studiourilor, iar oferta Studio 20 a fost cea care mi-a atras atentia si pot sa zic ca nu am fost nicio clipa dezamagita. Aici am intalnit o echipa profesionista care m-a invatat si m-a ajutat sa am castiguri mari.”

videochat

Care este media incasarilor tale lunare?

“Media as zice ca se situeaza pe la 9.000-10.000 de dolari. Au fost luni in care am castigat mai mult, dar si luni in care am castigat mai putin. In orice caz, daca nu iau in calcul primele doua-trei luni de acomodare, fara 6000 de dolari nu am incheiat luna, ceea ce mi se pare uimitor. 

In ce domeniu as fi putut castiga aceste sume de bani la varsta mea, fara experienta si fara prea mult stres?”

In ce ai investit banii castigati?

“Eu sunt o fire chibzuita. Nu sunt zgarcita, dar nici nu-mi place sa irosesc banii degeaba, asa ca am reusit sa strang bani si sa imi cumpar casa mult visata. Eu imi doream o casa spatioasa, cu gradina, curte si piscina, iar visul mi s-a indeplinit. 

In plus, am reusit sa achizitionez o masina, pe care o conduc mereu cu drag, pentru ca stiu ca a fost cumparata din munca mea. Totodata, ma mandresc cu faptul ca am calatorit mult. Am adunat atatea amintiri frumoase cat pentru o viata intreaga, asa ca o sa am ce sa le povestesc nepotilor!”

Ce planuri ai pe viitor?

“Momentan nu vreau sa renunt la ceea ce fac, dar vreau sa fac in paralel si un master. De asemenea, vreau sa imi ajut parintii, deoarece au si ei o varsta si au nevoie de sprijinul meu. Vreau sa mai calatoresc si sa mai pun bani deoparte, atat cat pot de mult.”

Care este secretul succesului tau?

“Cred ca m-a ajutat foarte mult faptul ca mereu am fost vorbareata. Imi place sa socializez, sa port conversatii lungi si vad intotdeauna partea plina a paharului, iar asta mi-a fost de mare folos in activitatea de model online. 

Atunci cand intru in camera de chat, sunt cu zambetul pe buze si sunt deschisa spre comunicare, iar membrii apreciaza modul meu de a fi. Am reusit sa creez legaturi frumoase cu admiratorii mei si ma straduiesc sa le mentin. Videochatul este un domeniu incredibil de frumos, daca stii cum sa te bucuri de el!”.

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL