Iti oferim cu drag cea mai buna oferta de angajari in videochat! Iata cateva detalii!

01.04.2019
Iti oferim cu drag cea mai buna oferta de angajari in videochat! Iata cateva detalii!
Tehnologia momentului a favorizat aparitia joburilor online, iar companiile adopta din ce in ce mai mult aceasta politica eficienta si moderna. Din multitudinea de oferte regasite pe internet, una dintre cele mai profitabile este cea de angajari in videochat, aceasta asigurandu-ti independenta financiara si o ascensiune fulminanta in cariera, daca dai dovada de seriozitate si putere de munca. Pentru a te asigura ca vei colabora cu un studio profesionist, care-ti va oferi cele mai bune conditii din domeniu, iata ce trebuie sa contina cea mai avantajoasa oferta de angajari in videochat: 

1. Venit minim garantat
Cea mai buna oferta de angajari in videochat trebuie sa includa si garantia unui venit lunar sigur si stabil, asadar, daca vei face parte din echipa noastra, vei castiga un minimum de 1.000 de dolari pe luna, in primele luni de activitate. Astfel, un model de videochat incepator nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la performantele sale, intrucat acestea nu reprezinta un criteriu de departajare in prima faza. Absolut toate modelele din cadrul Studio20 sunt tratate in mod egal, prin urmare beneficiaza de acest venit lunar minim garantat, menit sa incurajeze performantele si sa sporeasca dorinta de evolutie in cariera. 

2. Contract ferm
Contractul sta la baza oricarei forme legale de colaborare, insa exista destule studiouri in tara noastra care vor veni cu scuze si amanari cand vei intreba de documente. Prin urmare, din oferta complexa de angajari videochat nu ar trebui sa lipseasca contractul de artist-interpret pe care modelele sa il semneze in dublu exemplar, inca din prima lor zi de activitate. In contract, sunt garantate conditiile de lucru promise, drepturile pe care acestea le au si veniturile pe care urmeaza sa le incaseze. In acest fel, noi ne asumam responsabilitatea pentru promisiunile pe care ti le facem si ne asiguram ca nu vei avea nicio grija in ceea ce priveste legalitatea activitatii tale. 

3. Act aditional pentru venituri sigure si legale
Un alt aspect care trebuie mentionat intr-o oferta avantajoasa de angajari in videochat este actul aditional pentru venituri sigure si 100% legale. In cadrul Studio 20, acest document este semnat la fiecare doua saptamani de catre modele, pentru a avea siguranta ca fiecare persoana in parte este la zi cu plata taxelor si impozitelor.

4. Comision standard de 50%
Toate ofertele serioase de angajari in videochat ar trebui sa garanteze castiguri in valoare de minimum jumatate din suma totala incasata ca urmare a activitatii tale din luna respectiva. Pentru a-ti oferi un exemplu clar, noi iti oferim un comision standard de 50% si numeroase bonusuri ce pot creste acest procent. Astfel, veniturile tale lunare pot ajunge si pana la 65% din totalul incasarilor din respectiva perioada. 

5. Credite fara dobanda direct de la companie
De 18 ani ne straduim sa iti oferim cu adevarat cea mai buna oferta de angajari in videochat! Astfel, pe langa toate celelalte beneficii mentionate in randurile de mai sus, noi iti oferim posibilitatea de a solicita credite fara dobanda direct de la companie, dupa 6 luni petrecute ca model. Astfel, vei putea sa iti indeplinesti toate obiectivele financiare, fara a mai fi nevoita sa astepti ani la rand pentru a reusi sa strangi o anumita suma de bani.

Acum ca ai aflat ce trebuie sa includa cea mai buna oferta de angajari in videochat, completeaza formularul de inscriere de pe site-ul nostru pentru a te alatura unei echipe profesioniste alaturi de care sa evoluezi si, totodata, sa excelezi in toate privintele!

Articole recente

​Cu ce prejudecati se confrunta modelele de videochat

​Cu ce prejudecati se confrunta modelele de videochat

Meseria de model de videochat este din ce in ce mai intalnita astfel ca exista mari sanse ca multi dintre…

Cel mai bun studio de videochat din lume

Cel mai bun studio de videochat din lume

Studio20 a fost numit inca o data Cel Mai Bun Studio de Videochat al Anului 2018! Gala Europa Awards…

Cum poate un model de videochat sa aiba succes? Secretele din spatele cortinei!

Cum poate un model de videochat sa aiba succes? Secretele din spatele cortinei!

Actualizat 2024   Industria de videochat este plina de femei frumoase si tinere, dornice de afirmare…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info